![]() |
|
Technisat kvalita signáluDotaz u Technisatu nastavení ladění spíše lepší vyšší kvalita nebo úroveň ???Díkys |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signáluLadění je ladění a podle nějakého teploměru s kvalitou a úrovní se řídit nedá.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signálusamozrejme že kvalita.U dobre naladenej antény je kvalita ca 11dB, pre dobrý obraz (neštvorčekovaný) aspoň 8dB. V prípade kvality na hranici je pásik žltý a pri nedostatočnej červený. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
P.S. Slavaneboj, podľa teplomerov u TechniSatu to naladíš úplne v pohode. |
Dagy2
![]() |
|
jak mášvysoko plazmu? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signáluMám 87 a 9.4 dB maximum,nekostičkuje.Ještě jsem se chtěl zeptat,jak docílím přepínání satelitů,abych třeba z Astry1 přešel na Astru 3 a sledoval české programy?? Díkys |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signáluno jednoducho tak, že v menu LNB vyberieš pozicioner a nastavíš všetky družice ktoré chceš mať.potom v menu vyhľadávanie kanálov necháš programy naladiť - buď cez "družica", "transpondér" alebo natvrdo konkrétne programy no a potom uložíš programy do FAV zoznamu. Keď prepneš z ARD na CT1 tak to zavrčí a za 20 sekund to máš prepnuté. :))) Kde si ten prijímač kúpil? Na Aukru? veď je k nemu návod. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signáluV návodu jsem toto nenašel ani naladění satelitů s motorem.Ty kanály mám naladěný obě družice,ale když koukám třeba na CT1 a dám ok skočím do nabídky programů,ale tam právě vidím jen Astru3. |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signálutak musíš asi použiť postup:OK - option - kompletní seznam ťažko je určiť ako si si programy zoradil do zoznamov. Kde máš naladené programy z oboch družíc? Kde to vidíš, že máš naladené programy z oboch družíc? |
Dagy2
![]() |
|
manuálhttp://193.158.71.181/assets/medias/docus/22/bda_technistar_s1plus_001.pdfod strany 162 máš 8 strán o nastavení motora |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signáluJeště kdyby to bylo česky. |
slava68
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signáluTeď mám naladěnou Astru1 i Astru3 i všechny programy.Koukám třeba na CT24.Zmáčknu na Dálce OK a objeví se mi seznam programů.Tam vidím i Programy Astry1 a když někjakej vyberu tak mi píše žádný signál. Neotočí se motor. Dík za pomoc |
slava68
![]() |
|
tschechischto najdeš na stránke omko keďže si tam už hľadal tak si asi zaregistrovaný. Najdi si manuál k ISIO, omko sa chvalilo že za vlastne prachy nechali preložiť tých zvyšných 100 strán, ktoré technisat nepreložil do češtiny.Ladenie je totožné u všetkých technisat prijímačov, menu v ISIO vyzerá trochu inak graficky ale na pochopenie stačí |
Dagy2
![]() |
|
tak musíšv menu nastavit polohu motoru pro astra19.2 a uložit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
netočí se motorpretože máš asi zadané v menu nastavenie LNB v prvom riadku Astra 23.5E a v druhom riadku Astra 19.2E. Takže on pošle do kábla nejaké napätie na prepnutie Diseq prepínača ale nie na otočenie antény.Ty musíš zadať do jedného riadku "pozicioner" a zvyšné tri riadky musia byť prázdne. Potom ideš do menu LNB a tam musíš "napozicionovať" anténu podľa návodu, ktorý som ti poslal |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signálupretože máš asi zadané v menu nastavenie LNB v prvom riadku Astra 23.5E a v druhom riadku Astra 19.2E. Takže on pošle do kábla nejaké napätie na prepnutie Diseq prepínača ale nie na otočenie antény.Ty musíš zadať do jedného riadku "pozicioner" a zvyšné tri riadky musia byť prázdne. Potom ideš do menu LNB a tam musíš "napozicionovať" anténu podľa návodu, ktorý som ti poslal To jsem udělal a potom jsem do těch řádků vyplnil vždy družici,kterou jsem napozicionoval. Tak mám teda ty řádky nechat bez názvů družic ?? |
slava68
![]() |
|
promiňnemám sílu,TV,Přijímač,Modul,výška plazmy,motor,co ještě chystáš? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signáluty pletieš všetko dohromady.1/ štyri riadky v menu nastavení LNB je nastavenie Diseq 1.0. Tieto riadky sa vyplňujú vtedy, keď máš zapojené 1÷4 LNB na pevnej anténe. 2/ ty máš motor. Tak to rob ako píšu v manuále - vyber v prvom riadku "pozicioner". Choď do LNB a tam nastav motor - koncové pozície a potom všetky pozície ktoré chceš mať nastavené, napr. 19.2E a 23.5E, dolaď a potvrď ich. 3/ Keď máš nastavenú anténu, môžeš začať ladiť programy. To, čo si naladil kľudne vymaž, pretože teraz prijímač hľadá napr. ZDF s použitím diseq1.0 LNB č.2. Ty musíš ísť znova do ladenia programov, tam vybrať družicu (tým sa priradí danému programu poloha motora) a zadať TP a prehľadať. atd atd |
Dagy2
![]() |
|
geopozicionerpokiaľ zadáš suradnice tvojho bydliska, motor sa naladí sám - viď manuál. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Technisat kvalita signáluOk,díky jdu na to. |
slava68
![]() |
|
pro slava68Dovedeš si představit jak to fórum bude vypadat , když každý kdo si chce koupit sat založí tolik vláken jako ty - proč tyhle věci neřešíš s tím kdo ti ten technisat prodal ??? Rv |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
![]() |