![]() |
|
Technisat Technistar S1 vs. SIRMá Technistar S1 s modulem Cryptoworks nějaké mínusy v porovnání s Techstar SIR? Váhám s koupí mezi těmito dvěma přijímači. (Chci Technisat a S2 jsem už vyloučil...) S1 se ještě dá na netu objednat nový, modul CW bych koupil starší buď SMIT nebo Technisat.2. dotaz: SIR při nahrávání přes interní čtečku IRDETO neumožní přehrát nahrávku jinam (šifruje jí). Pokud bych ale použil u SIRu modul Cryptoworks s kartou ICE, byl by při nahrávání nějaký rozdíl oproti S1 se stejným modulem? 3. dotaz: pokud bych měl S1 s CW modulem a kartou ICE, je jistota, že mi Skylink neomezí nějak nahrávání? |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIRDo S1 vraž modul IRDETO SMIT CI+. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIRA co tím získám? Myslel jsem že CW bude lepší z důvodů případných omezení nahrávání... |
Markil
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIRAž CRW vypnou, tak Ti ten modul bude na nic. Hele já mám Technisat HD8-SX a nahrávám na flash i HDD a v STB Evolve Galaxi a na PC to záznam otevře. Mám modul Irdeto Smit HD CI/CI+. A S1 i T.star SIR jsem instaloval a jsou OK. R^ Je fotbal - konec. |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIRCo to zase blábolíš o vypínání cryptoworksu tatrmane? :O :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIRCES blabolíš.Jedná se tedy o výměnu původní karty se systémem CryptoWorks za novou kartu se systémem Irdeto ICE. Karta Irdeto ICE je pro uživatele výhodná v tom, že funguje jak v přijímačích s dekodérem Irdeto, tak i v přijímačích s dekodérem CryptoWorks, což ocení hlavně uživatelé, kteří chtějí používat novou kartu Irdeto, ale nechtějí měnit svůj satelitní přijímač. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIR@Mark, je jedno, zda ice karta bude v CW nebo IR. Jestli stb nahrává zakódovaně, výběr modulu to podle mě neovlivní i kdybys dal modul SkyReady.Kolegu CES s otázkou ICE či vypnutí CW neřeš, nepochopí to do soudného dne. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIRCES neřeším, je trochu mimo...Ale uvítal bych někoho, kdo přijímače zná a může zodpovědět mé dotazy... |
Markil
![]() |
|
drobečekKomu říkáš tatrmane- máš ale IQ, miku a Ty si do toho CRW modulu nacpi třeba pernamentní kartu od Sparty Praha,já vím o čem píšu, ale Ty neumíš číst a tvoje chápání je na úrovni předškoláka, Tomíku535 - vrána k vráně sedá - že, až Ty to pochopíš, tak už bude po ptákách. :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIRCES: jses mimo a zbytecne se navazis, radsi se venuj tomu fotbaluMarkil: odkodovana nahravka by mela byt s modulem Technisat IRD, ale odzkouseno s S1 nemam a jak pise tomik, bude zalezet na STB, fw prijimace, co se tyka nahravek zeptej se nejlip pred nakupem prodejce. zvaz taky jestli nevzit neco chytrejsiho, co se bude prizpusobovat tvym potrebam (stabilni a mnohem vic moznosti vuplus, z levnejsich napr. hdbox 9105+) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIRCES stale nechape že když vypnou CRW tak ICE karty pojedou v CRW přijímačích. |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIRCES, tobě vypnul asi mozek tatrmane :O :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Technisat Technistar S1 vs. SIROdpověď na otázku, pominuli že S1 se již oficiálně neprodává, CW moduly také ne, vycházím-li z oficiálních informací od Skylinku, že funkčnost ICE karet neomezí vypnutí systému cryptoworks, je následující:1) SIR by měl být stejný jako S1 + dekodér Irdeto 2) integrované čtečky irdeto mají omezení nahrávání=lze přehrát pouze v přijímači, ve kterém byl záznam nahrán. Pokud je karta v přijímači použita přes nové moduly Irdeto s novým firmwarem, lze nahrávku přehrát i mimo přijímač. Staré moduly cryptoworks by se měly chovat stejně. Pokud vycházím z ad1) pak zde rozdíl přijímače nehraje roli. 3) jistota u Skylinku již není žádná, ale mělo by to fungovat. Snad jsem pomohl. |
matka
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
![]() |