Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat S2 EPG

Vypnul jsem v menu aktualizace softwaru i kanálů.
Má to nějaký vliv na aktualizaci EPG ?
Dékuji

slava68
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat S2 EPG

V menu u čeho? :O :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Ne nemá ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

v servisním menu- aktualizace.
Díky

slava68

slava to je neskutočné

1/ to že to máš vypnúť aby ti nelietala anténa neustále si našiel na vedľajšom fóre na zlatej tácke a tiež som ťa na to upozornil že to máš urobiť. Hneď za tým si dal príspevok ako si to otestoval a funguje to perfektne.
2/ myslíš si že by som ti poradil niečo aby ti prestalo fungovať EPG? To už ti fakt preskočilo...
3/ kompletný návod v češtine sme ti pripli 2x na vedľajšom fóre, keďže zjavne si v škole nedával pozor a nemeckému z technisat.de si nerozumel.
a teraz namiesto toho, aby si si ten návod aspoň prečítal založíš ďalšie vlákno.
:bomb: :bomb: :bomb:

Dagy2
Registrace: 11/2010

To víš Dagy2,každý nemůže být chytrý jako ty.Jak by to tady potom vypadalo.

Návod jsem včera pročítal,ale jestli má vypnutí aktualizací vliv na EPG jsem se tam nedočetl.
Proto jsou fóra,aby se lidi zeptali a někdo kdo mám chuť jim pomohl.Taky pomáham lidem na fóru ohledně VW,když něco neví,ikdyž to jsou stupidní otázky,ale každý krom tebe asi neví vše.

Ještě jednou ti děkuji ta za ten návod,ale už odpovídej jen na profi dotazy,aby jsi se nemusel stresovat a mohla viniknout tvá chytrost.

slava68

slava

predpokladám, že tiež by si niekomu neporadil aby keď mu pískajú brzdy na VW vybral brzdové doštičky.
Od pískania by mu to asi pomohlo, ale pravdepodobne v prvej zákrute aj od toho auta kompletne, že?

Takže EPG je dosť podstatná funkcia než aby sme ti radili niečo vypnúť čo zároveň zruší EPG.
Na.s.r.a.l si ma týmto, nie tým, že dávaš otázky - nikdy som tvoje otázky nenazval stupídnymi - to si dobre pozri všetkých 6 vlákien, ktoré si založil na dvoch forach včítane výšky stolíka pod plazmu.
Na stupídne otázky má nárok každý, niekedy aj na stupídne odpovede - tie si dostal. Pretože ako by si odpovedal na otázku, "ako vysoko si mám nastaviť sedačku vo VW. Používam slnečné okuliare značky D&G"." hm?

Dagy2

Jsem rád,že jsi si nastudoval moje dotazy.
Kdyby jsi si všiml,tak dotaz na výšku stolku byl takový mimo mísu.I to že si z toho dělali všichni legraci,ty jsi to vzal vážně viď?
Sbohem a prosím už neodpovídej na mé dotazy

slava68

slava68

Děláš s tím technisatem " ch.u.j.o.v.i.n.y.", tím vypínáním aktualizací, který V.Ú.L, Ti to poradil. To na ty ptákoviny jsi si měl koupit nějakou KOREJSKOU sra-čku. Rv :))) Rv

CES
Registrace: 4/2007

@Dagy2 ale i jiní

Je někdo ochoten poslat mi kompletní návod na Technisat, jak se tu o něm zmiňujete, na mail? Mailoval jsem si se supportem Technisat a bez výsledku. Přiložený návod k Technistar SIR je, jak známo nekompletní, a hlavně je v podstatě stejný pro všechny součastné Technisaty. Díky za pomoc!

Mirko.
Registrace: 4/2003

Mirko

Ano, ty návody dělala nějaká blondýna a kdo nezná Technisaty tak je v háji, najdi si web. TVdigitalne.cz a dej si Technistára a dole po tech. datech jsou dvě recenze - skoro jako návod. Ale ani ing. Švehlík z Omka nepopsal vše. R^

CES

@CES

Díky, ale tu recenzi samo znám, mně jde o kompletní návod, mám motor!

Mirko.

Mirko

Na motor vypneš v menu všechny 4. pozice pro DisegC a zadáš na posicioner - motor a souřadnice. Já nemám ani komplet návod na Technisata HD8-SX, ale na první T.sat. STR1 a tam je toho dost, co pasuje na všechny SD a HD Technisaty, výjma některých niancí.Jinak já kašlu na motory a používám na druhé parabole špičkový pozicionér Femer a ovládám ho manuálně - a taky to OK-super funguje a no problém. R^

CES

@CES

Díky za rady, nějak to vybojuji!

Mirko.

Mirko

na tvfreak je vlákno "Tipy a triky nie len pre TechniSaty".
Máš tam pripíchnuté hromady materiálu a od včera komplet starý dobrý návod na HD8SX a návod z HDS2X časť pokročilé nastavenia, pretože sa to tam celé nezmestilo.
Motor tam teda v pohode nájdeš.
SIR a S2 majú identické nastavenia, porovnával som to s originál nemeckým návodom k SIRovi a S2.
Pokiaľ vládneš nemčinou tak je samozrejme všetko na technisat.de

slava, u nás hovoríme: pomôž chudákovi, o.s.ere ti plot.
Je to pravda...

Dagy2

@Dagy2

Moc děkuji, výborná rady, již jsem všechno stáhl!

Mirko.

slava68,
mal by si sa trochu nad sebou zamysliet....Dagy ti pomaha ako moze a ty na neho takto s.e.r....s dost smutne Rv

HornetF18
Registrace: 10/2011

slava68

si z toho tady udělal bezplatnou poradnu TV,Sat,Modul,Motor,Stolek pod plazmu,EPG atd.,co bude dalšího?,uvidíme

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Asi tak. Keby bol aspon trochu vdacny, ale este aj arogantne reaguje....fakt dost trapne...a teda snazilo sa mu poradit dost ludi

HornetF18

to je normální

mentalita některých jedinců,prsknu dotaz a všichni se po.se.r.t.e. a dík neuslyšíte,jste jen moji otroci,tak makejte,až budete potřebovat radu,já vám nepomůžu,já jsem slava68 a nemám na vás čas,ani vám neřeknu ,jak vysoko dát plazmu ;P

pierrepetr

:))) vystihol si to presne

HornetF18

stačí se

podívat,kolika lidem dal radu,nějak to nemohu najít

pierrepetr