Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Ariva 200 video

prosím o radu,poradte mi někdo jak je to u Arivy 200 s přehráváním filmů v tom media playeru co má v sobě.Jde mi zvuk,ale píše to"video codec not supported"tzn.že video kodek neni podporován.Neni na to nějaká vychytávka co by se tam dala natáhnout aby to vše přehrávalo???za vaše rady moc děkuju

jans
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ariva 200 video

z trabantu mercedes neuděláš :)))

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Normálně bych ti poradil: Stáhni si na USB Ariva_megasuper_codec_pack.exe, zasuň do USB a nainstaluj. Potom ti pojede obraz i u mp3 souborů. Vyzkoušeno!
Ale protože nepíšeš takovou drobnost jako verzi software, tak ti rady není. 2ková verze tohp zvládne přehrát více, ale všechno asi taky ne. A protože si všichni stahují filmy z uložto na které ukládá homemade ripy každej puberťák co ovládá ripovaci programy na dva kliky a potom ještě tl. start, tak není se čemu divit, že to potom nejde přehrát v ničem. Dříve když ripy vydávala pouze warez scéna a vše mělo trošku řád-neřád, dalo se na nějaké ripy spolehnout. Teď už ti zaručit nelze nic.
:dead:

nendez
Registrace: 6/2009

@alda

já s trabanta mercedes nedělám,pouze se ptám jestli s tím něco nejde udělat.není to pro mě přeci smrtelně důležitý.ne tvoje rady přesně čekám ;P

jans

jedou jenom videa MPEG1 a 2 a taky MKV ale nejde zvuk DTS...

Avi s kodekem XVID nejde ani s DIvX3,4,5,6.

Avi ti pojede ale musí být v H.264 to je totiž interní kodek ARIV. :8)

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

@ nendez

moc děkuju za radu,software tam mám V-2.18.B4 od známého Ariváka L.s tím megasuper codekem žertuješ,že??jestli něco takového existuje dej mi sem odkaz kde by se to dalo stáhnout.děkuju

jans

Arivy 200 HD toho opravdu moc přehrat neumí, přesně jak píše Farell.
Ovšem Arivy řady 202E, např. i 102E (za asi 1.300 Kč) přehrají kdeco, takže pokud chceš přehrávat, kup si A102E... A JE TO ! ;)

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Ještě k těm Arivám řady 202E, o nich na Ab-foru napsal Teron :
Pozor, firmware V1.20B6 nepodporuje DIVX. DivX není oficiálně podporován. Stačí udělat ze souboru XVID přepsáním parametru FourCC v záhlaví. Přístroj si pak myslí, že má číst XVid a soubor přehraje.
Nástroj je zde : http://www.divx-digest.com/software/avifourcc.html

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Videosubory xvid neexistuju!!!
Divx sice uz niejaku dobu ano,ale ariva ich urcite neprehra!
Avi s kodekom xvid a divx samozrejme su. A prehravacom je jedno, ci je kodek xvid,alebo divx, len niektore nevychovane si subor osahaju,precitaju si fourc a rozhodnu sa,ci budu prehravat. Vtedy fourc charger a zmenit na divx,dx50. Ale to nemusi pomôct-niekedy su problemy s gmc,qpel-vtedy uz iba rekompresia a to ja nemam rad-radsej stiahnut iny.

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra