Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

showbox 5000hd a eroxy

Dobrá rada kdo má satelit showbox 5000hd tak na eroxy potřebuje koupit modul twin irdeto jinak muže na eroxy zapomenout,a ještě druhá rada přestane showbox 5000hd zamrzat.Mám soft 99.57 a ted to chodí bez problemu.Nestačím jse divyt jak jse satelit ted chová dobře.Už mě tyden nezamrzl,bez modulu zamrzal každy den nebo druhy den.Za modul jsem dal 800kč a jsu rád že je po starosti.To je vše co jsem chtěl napsat vy jste radily mě a ted ja vám.Tim končim.

ferencik
Registrace: 7/2011
Odpověď v diskusním vlákně

děkujeme

,mám asi 1000 zákazníků a nikomu nic nemrzne,je to o šrotech,jak píšu níže

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@showbox 5000hd a eroxy

Ahoj Vlado (lyžaři :-)) je to tak, také jsem bádáním na to přišel show box mám v krabici ve skříní-záloha) mám 5 linuxů od Fortise, ale na CAID 0B01/204 vše OK.
Bádáš,
Bádáme
Báda-li jsme :-)

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

@pierrepetr

promiňte pane , že jsem se navezl do Vaší neustálé a na vše reagující diskuse, tady už ne.

S pozdravem Bob

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Babui

toto je myslím svobodné fórum pro všechny registrované,netřeba se omlouvat

pierrepetr

@pierrepetr

ještě malá poznámka, já jsem na fergusonech se vše naučil, či přiučil a to před 10-ti lety a nikdy jsem to nepoužil pro komerční účely,
Jsi prodavač tak se drž svého, tady pro Tebe není místo, už to pochop, tady jsou fandové a přátelé webu parabola. CZ, ne parazzitti co , něco nakukají lidem jako Fujlink

Babui

Babui

ahoj kamaráde,jen pro ujasnění,nejsem prodavač,nemám prodejnu,kdo je parazit nemohu říci,,mám spoustu spokojených zákazníků,pro koho tady je místo,o tom ty nerozhoduješ a pokud něco píšeš ,tak vycházej ze skutečností a ne z vlastní hlouposti,já jako jeden z posledních jsem bojoval proti skylinku a byl jsem tady i za toto odměňován dovolenou,prober se

pierrepetr

@pierrepetr

promiň, ale vážně, ty pouze instaluješ, či-li to s prodejem nemá co dělat....
Měl jsi někdy poznatky k vitamínu se softwerem 99.57?

pokud ANO zareaguj, pokud NE nepiš, děkuji

Babui

podívej kamaráde

,tady nejde o konkrétní box,problém začíná u výrobce,ten dělá spolehlivé stroje,nebo šroty,které šikovný československý človíček opravuje,nebo upravuje,aby chodil,kde je tedy chyba?,já doporučuji kupovat spolehlivé přijímače,proto takto reaguji,kdybych toto dával svým zákazníkům,už bych se musel pověsit,připouštím,že se spousta dobrodruhů pustí vlastní cestou,koupí šrot a pak si to musí sám opravovat,či upravovat,moji zákazníci toto neznají,jen koukají na TV bez problému

pierrepetr

@podívejse kamaráde

vitamin je shit, který je po hardweru uspokojiví stroj, hlavně koncovka 30 od Sapro, dá se to vychytat právě uvedeného softu, tak ti hezky píši já nebudu podporovat neznámé značky Fujlinku, které mají perfektní spolupráci s kartami irdeto jak vidím na všech reklamál neznámých nic neříkajících předražených strojů právě podporované Fujlinkem

Babui

Babui

ale to jsme na jedné lodi,já každému rozmlouvám skylinkredyšroty,ovšem,někdo neslyší,dokonce jsem byl pro toto vyřazen ze seznamu montážních firem,ten manažírek,co mě volal byl pěkně nas.r.a.nej,když jsem mu řekl,že ty jejich šroty nikomu nedoporučuji,tak mě vykopnul R^ :laughing: R^

pierrepetr

@podívejse kamaráde

no vidíš, hlavně na vše něco neříkej, ztrácím se v tom :8)

Babui

Tomik535

promiň,držím se,ale ze zvyku to ujelo

pierrepetr

@pierrepetr

už Ti volal?
Něco mě ušlo?
Tomík je můj kamarád

Babui

Babui

to nic,já taky neznám každého a jeho názory,pokud na něho reaguji,ale o to nejde

pierrepetr

Babui

ale to neřeš,oni ho pálí do očí moje smajlíky,tak jsem mu slíbil,že je nebudu tolik používat a teď mě to ujelo

pierrepetr

@pierrepetr

rozumím dobrou noc

Babui

RE: showbox 5000hd a eroxy

Abychom si rozuměli, teď otevřu výpis a za posledních 5h 7min 32s přesně 20 příspěvků ve čtyřech tématech od petříka, tj. 60 jeho nádherných smailíků, přes které bych text musel louskat. Na (jeho) štěstí mu to jednou ujelo. Docela chápu, spíše bych se divil kdyby ne.
Péťo mě nemusíš nic slibovat. Jednoduše na ně máš zákaz.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

tak jsme si to vyjasnili,mohl jsi to napsat hned,že je to ve výpise,rád bych ti vyšel vstříc,jsme přece lidi,zkusím to omezit ,měj se

pierrepetr

mne to facha v citacke bez sekania soft 9949

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Včera jsem dohodl s klientem výměnu kus za kus, dám mu Zebru a Vitamina dám do garáže, jako náhradní receiver. Snad se podaří dotáhnout E2 pro něj, páč současný stav je fakt tragedie. Jednoduše nevěřím, že by mohl být někdo s tímto strojem plně spokojen a nelhat u toho.
Čtečka, zpracování zápisů, stabilita tuneru, provedení PVR - to jsou slabiny tohoto receiveru.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra