![]() |
|
Nový firmwareKolik asi může stát novej firmware do Opticum 403 HD,nějak mi to zamrzlo. |
pichert
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: Nový firmwarehttp://www.ijachouf.com/sat/globo/Ali3602_220mm/AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
pro bigj RE: Nový firmwareJá to znám,ale nedostanu se do USB,když zapnu reciever tak chvilinku funguje a zamrzne a přes RS 232 se nedostanu,nemám ten výstup z PC. |
pichert
![]() |
|
RE: Nový firmwareservisní technik za kilo :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Nový firmwareale výstup USB máš tak si zožeň prevodník USB-RS 232,alebo priamo kábel USB-RS 232 |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
pichertKúp si niečo takéto: http://www.najnakup.sk/Porovnaj_pc-redukcie-prevodniky_GEMBIRD-Redukcia-USB-na-seriovy-port-USB-a-plug-DB9M-1-8M_647862.html, aj do budúcna je to dobrá investícia.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 650 |
![]() |
|
Re:DuzuUSB-RS 232 kabel mám,ale to nefunguje,PC se tvaří jak,že nic. |
pichert
![]() |
|
RE: Nový firmwareTak sa tak tvar aj ty,vrat mu to !Skusaj com porty co ti ponuka, ak je ten box v tahu po hw stranke, ti to nepojde,treba do servisu. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
pichertOvládač máš nainštalovaný?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskChytroline,odpalený bootloader ti asi nic neříká,jedině servis |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
ProsatOK Ty si macher! Ked mu nevidí PC USB-rs232 adapter, to ešte neznamená, že box je v kelu. Ale Ty si už riešil takéto problémy isto viac ako ja.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Pro ProsatJá to mám ještě v záruce,ale nahrál jsem si novej firm sám,udšlaj mi to grátis? |
pichert
![]() |
|
@pichert:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:si jako děláš prd**el z Prosata?? Tak pokud to teda máš v záruce,tak si to vraz na opravu tomu prodejci,u kterého si to pořídil... Jako co k tomuto více dodat.. :sly: :sly: _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 965 |
![]() |
|
@pichertGrátis určitě ne,na to se záruka nevztahuje.Ale když se přiznáš,tak ti cenu da nižší.Pokud to bude muset hledat,tak počítej s vyšší cenou |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE:Nový firmwareV Mostě-sat prodejna:FW optibox IR přehrát-jsem platil 400 Kč.Tedy jiná zkušenost než psal-pf09.Jaký je názor ostatních? Ten optibox jsem donesl do prodejny a také vyzvedl. |
hujer123a
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
402 hdprosim o radu ako sa da nahrat nový neoficialny firmware do tohto prijimača cez USB.Teraz je tam mcas a tento neodkoduje žiadne programy.PROSIM PROSIM |
pierko
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
![]() |