![]() |
|
homecast 3200 ir L012ted stahuju pres OTA novou verzi L012, nevíte někdo co je tam za opravy/novinky? |
mjosefm
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
RE: homecast 3200 ir L012Doplněna funkce fast scan - rychlý scan kanálů - SKYLINK CZ nebo SK + Austria HD. V této funkci u nastavění automatické změny programů.Dále přidáno v části - systém - irdeto -nově oprávnění karty. Přehled oprávnění zatím chyběl což bylo na škodu. |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: homecast 3200 ir L012zdrk, daji se posouvat a ukladat programy v seznamu Fastscan na jina ciselna poradi nez jsou predladena podle seznamu Fastscan nebo se musi presouvat do favoritniho seznamu a zda se ukladaji poporade se spravnym oznacenim poradi ciselniku tak jak je presunu do fav seznamu.Ptam se proto, protoze jiz tu zname jeden problem s ukladanim a upravou programu u prijimace Humax 5100s se seznamem Fastscan. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: homecast 3200 ir L012Fash scan jsem použil jen po uvedení do továrního nastavení. Poté jsem nahrál své nastavení z usb. Tak s pozicem jde hýbat. |
zdrk15
![]() |
|
RE: homecast 3200 ir L012fast scan je vypnuty, len pri prvom nastavení sa hlasi, takze zoznam si urobis alebo nahras z usb, favoritne skupiny bez problemov, aj automatická aktualizacia je v menu po tovarku vypnuta, takze ok, zaujmy Skylinku su naplnené a ty niesi obmedzeny ako pri Humaxe |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: homecast 3200 ir L012ja jsem si zatim FastScan neaktualizoval,stale jsem na vazkach,co vsechno pozitivniho to muze prinest, ac nemam homecast 3200 , ale podobny HW, muze tu nekdo uvest svoje zkusenosti s nim, jak velke vyhody anebo nevyhody to v ramci bezneho pouzivani a vlastniho nastaveni prinasi ? Diky moc za nazory . |
fesoj
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: homecast 3200 ir L012FastScan mam vypnutý, použilů jsem pouze při prvnim nastavení.Hlavní je přehled oprávnění, to zatím chybělo. Abych se podíval na oprávnění, musel jsem vložit kartu do jiného modulu, teď již né. |
zdrk15
![]() |
|
RE: homecast 3200 ir L012diky,zdrk15,takze krome opravneni asi moc vyhod nema ? mam sice zalohu na USB ,ale nerad bych si rozhodil komplet nastaveni programu , znovu upravovat,to se mi zrovna vsechno nechce. :((( |
fesoj
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
![]() |