![]() |
|
EuroCam+ CI modul na Samsung TVAhoj,chtel bych se zeptat, jestli ma nekdo podobny problem jako ja a pokud ano jake je jeho reseni. Mam Samsung TV se zabudovanym CI+ kde jsem koupil EuroCAM+ dekodovaci modul s vymenenou irdeto kartou od skylinku. Stava se mi, ze pri sledovani TV se mi strati obraz objevi se na obrazovce "kontrola smart karty..." a po cca. 5s vse znovu funguje (zda se mi, ze to souvisi se zmenou kodu od skylinku). Predem diky za jakoukoli pripominku/radu. Jirka |
Daci
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
dnes jsem setaky trápil u zákazníka do 21.30hod,pro změnu panasonic TV,nakonec si objednal sat. přijímač |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
samsung ue46es6540Taky jsem měl podobnej problém s modulem dragon. Nakonec než kupovat novej modul na system seca vyšlo levnějc koupit novej recejvr :(( |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: EuroCam+ CI modul na Samsung TVTo ti kdo poradil takový modul.V TV Samsung funguje bezvadně Irdeto Smit CI +Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: EuroCam+ CI modul na Samsung TVdiky vsem za odpoved, zkusim vymenit CI modul.J. |
Daci
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
![]() |