![]() |
|
Titulky u levného přijímače Amiko (550)U známého se vyskytl malý problém u tohoto přijímače. Konkrétně u programů TV Nova (N+ NC) běží u programu teletextové titulky (nechtěně :-). Ty ale nejdou tlačítkem teletextu vypnout. Neměl jsem mnoho času, ale problém jsem nevyřešil. Majitel tvrdí, že tento problém má na programech Novy až v poslední době a dříve měl titulky (nevypnutelné :) pro změnu na TV Barrandov. Poradí nějaký znalec tohoto přijímače ? |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: Titulky u levného přijímače Amiko (550)Titulky jdou vypnout v menu nastavení přijímače. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: Titulky u levného přijímače Amiko (550)titulky teletextu - neviem iste, len by som skúsil dať teletext a nahodiť inú stránku než na akej idú tie titulky a potom ten TXT vypnúť. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE:PeVyTitulky se vypínají tlačítkem Menu,nebo Exit. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
TXT titulkyNa DO je vpravo dole modré tlačítko s ikonou teletextu. Jeho stiskem se objeví menší okno s výběrem "teletext" nebo "txt titulky" (u některých programů možnost titulků samozřejmě chybí). Po výběru "txt titulky" se objeví možnost volby "cze" nebo "off". Pokud však zvolím "off" a potvrdím, dostanu se zpět do vysílaného obrazu, ale titulky zde pořád otravují... |
PeVy
![]() |
|
TXT titulkyU mne-modré tlačítko,v okénku nechat cze,stisknout ok,naběhne txt,dát 3x8,txt se okamžitě vypne a běží titulky.Stisknutím tlačítko menu nebo exit se titulky vypnou.Mám 550 a 7900,u obou je to stejné. |
rezek
![]() |
|
TXT titulkySice se mi to zdá až moc triviální, ale při další návštěvě to vyzkouším, díky. |
PeVy
![]() |
|
RE:PeVyJeště maličkost,když kanál nemá titulky, tak TXT zůstane na obrazovce.Vyzkoušejte a dejte.Dík. |
rezek
![]() |
|
RE:PeVyoprava-dejte vědět. |
rezek
![]() |
|
![]() |