![]() |
|
Propojení koax - optikaAhoj,poraďte mi,jestli lze propojit koax. digital audio výstup u satelitu a opticky vstup u zesilovače ?Díky |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
RE: Propojení koax - optikaVšeci? Především ty!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Propojení koax - optikaJasno v tom někteří nemají a z nich někteří nikdy mít nebudou.Dnešní technická kvalita CeDédéček je povětšinou hrůzostrašná. Takže s nimi to opravdu musí znít hůře. O tomto negativním jevu se i zde několikrát psalo. Těch problémů je více. Neporovnávat hrušky s jablkama. Je to poněkud složitější. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Tedy přiznámse,že jsem tuto debatu nečetl celou.Ale pokud se jedná o koaxiální výstup tedy v podstatě digitální je redukce na optiku a obráceně opravdu hodně let zpět k mání.Sám ji mám k plné spokojenosti. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Propojení koax - optikaJe to hlavně o hruškách a jablkách, protože plno lidí se neumí vyjadřovat jako technici, přitom o technice srdnatě hovoří a píší. Proto tyhle spory. Kdybychom měli posuzovat technickou kvalitu, tak bychom měli vzít v potaz x nejdůležitejších technických parametrů, pak podle nich oba systémy porovnat, udělat ohodnocení a pak zvolit ten kvalitnější. Protože ostatní věci, jako zvuková podoba záznamu je úplně něco jiného. Tam hraje roli spousta faktorů, kde těžko a draze zajistit stejné podmínky obou systémům při srovnávání.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SAXONMuj názor ja opřen opravvdu o letiteleté zkušenosti.At ho tady někdo vzhledem zkušenostím zkusi vyvrtátit.Nenebavím se vubec o tom jak si pouštět originál desky. ;) |
hobo
![]() |
|
saxonide ti na vitamine v emu ..hustler tv? mam pocit ze to nemoze fachat.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Otázkabych řekl o ničem.Léta pouštím desky přes Onkajo ve stereou a nic lepšího nelze slyšet. Bud jsem starý nebo blbý obojí je možné.Ale nikdo mne nepřesvědčí. ;) |
hobo
![]() |
|
HoboLituji, ani jednomu příspěvku nerozumím.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
TulenSi děláš srandu? Jak to mám vědět?On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59 | |
![]() |
|
![]() |