![]() |
|
Kábel-redukciaPotrebujem redukciu z euro-scart káblu/klasický scart výstup z DVB S prijímača/ na klasický anténny výstup k TV prijímaču/koax.kábel/.Existuje take niečo? Ďakujem.VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Kábel-redukciabublajs ty potrebuješ poradiť, ja som myslel že datcom ....ja len tak že neporadiš nič, len sa dodatočne vypituješ ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Kábel-redukciaNo teroreticky ho může ladit i tam, u mého posledního videa na to měl v menu celý rozsah UHF, u starších byl vzadu poťák s rozsahem +- pár kanálů + přepínač test. obrazce, možná mě někdo ještě doplní.Ale minule jsem měl samozřejmě na mysli naladit na tv..nudíš se? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Kábel-redukciaTo DVD je videorekordér ale momentálne tam nie som, skúšal som ho , cez scart konektor to do tv /pri dvd/fungovalo/ ale cez ant.výstup nie.Mám doma svoje staršie skúsim to na ňom.Ináč ďakujem všetkým za dotazy a odpovede!!!VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
dvd recnemá modulátor,jen antenní vstup a smyčku ven R^ :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: Kábel-redukciaTo je pak těžký, no :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
ještě je tadylevné řešení,k tomu koaxu natáhni jeden stíněný kablík,video pošleš po koaxu,audio po stíňáku,pokud stereo tak dva R^ :))) |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
PierrepetrDobrá rada nad zlato! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |