Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta skylink

Chcem sa spytat na koho sa obratit s poziadavkov na prihlasovacie udaje ku karte, karta je vypnuta kvoli serv. poplatku a chcel by som urobit vymenu ,lenze tam je potrebny pristup.Kartu som kupil z ruky asi pred 2-3 rokmi a sla stale tak som neriesil a ani nevedel na koho je registrovana.Pisal som na skylink 21.11.2012/spolu so scanom karty/ a urgoval o tyzden neskor a stale nic,ziadna odpoved. Nemam v umysle nikomu nadavat ale nazvat to ako sk**veny bordel je asi na mieste.Zakaznik je na poslednom mieste ak vobec je....hlavne ze reklamy schvlia aky super je skylink a jeho sluzby..no tu je priklad skvelosti.... :fuming: :fuming:

easy
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta skylink

Válcování cest možná ne, ale funkci rostlináře spíš ano!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

No vidíš, než jsi odpověděl, tak jsem se zakecal s kolegou a až pak poslal příspěvek.
Ale děláš to šikovně. Umíš i využíto toho, že prostě napíšeš malé "v". Nediv se, ale tady je záplava diskutujících a polovina z nich píše výměna a ne Výměna. Pro příště si u tebe udělám poznámku, že striktně rozděluješ v tomto případě malé a velké "V" jako významové.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

:)) :)) :)) Jeste bych doplnil,ze: jelikoz jiz nektere karty SKYLINK ,urcene pro slovenske programy S/N 019......("modrasy") mohly a byly za/preregistrovany na obcana CR (pro slovensky region),nevim,zda tomu bylo i opacne pro kartice S/N 00002.....TaT.Samozrejme,vypalene sirky zpet do krabicky nedavejte:).

hdpe
Registrace: 11/2007

děkuji všem

bavím se hezky R^ :)))

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Dobrý den,
pročítám net už 3 dny, tuto diskuzi už také čtu po třetí, ale je tady tolik pojmů, že jsem v tom "utopil". Jesli by jse měli se mnou strpení a poradili mi, byl bych vděčný.
Kopil jsem si novy SAT a svůj starý i s kartou jsem posunul v rodině na švagra, který je slovák (žije a používá ho na Slovensku). Kartu má teď bloklou protože nezaplatil servisní poplatek. Otazka je, co a v jakém pořadí musíme udělat, aby:
1) karta byla registrovaná na něho
2) tuto starou kartu si mohl vyměnit za kartu "Výměna" a samozřejmě i zaregistrovat na sebe

Jedná se o kartu 0000258 registrovanou na mě, ale jen papírově, ne přes web. Předpokládám tedy, že když není registrovaná přes web, tak to musíme dělat papírově (poslat formulář do Skylinku), je to tak?
Formuláře máme dva, jeden se jmenuje "ŽIADOSŤ O ZMENU REGISTRÁCIE" a druhý "ŽIADOST O ZMENU UŽÍVATELA". Který je ten pravý?
Musím to udělat já, jako majitel v ČR nebo nebo si to může udělat sám na SR ?
Poslední dotaz, když tu kartu přeregistruje na Slovensko, bude tam mít stejné programy jako doposud?

Předem děkuji za trpělivost.

pfemir
Registrace: 4/2011

na webu je kolonka Získat přihlašovací údaje.To vyplnis ,dojde ti heslo a dostaneš se ke správě karty .No a potom preregistrace na švagra

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

pfemir

1.Těch informací a otázek si vychrlil hodně. V první řadě si však uvědom, co máš a co hlavně chceš používat!
Neboť teď má švagr kartu cryptoworks s registrací na občana v ČR a tedy s regionem CZ. Po zaplacení SP by mu šel tarif asi Digital, podle toho cos používal ty. Tedy zatím jak ceské, tak i slovenské kanály. Bez možnosti předplácení balíčků. Nemaje problémy s kompaktibilitou! Pokud to takto vyhovuje- zaplať SP a neřeš zatím více.
2.Pokud chce mít možnost placených balíčků, pak kartu musí vyměnit. Tedy opět ty ji u ČR prodejce v systému přeregistruješ- pouze staré číslo za nové- vše ostatní zůstane v registraci stejné. Pak pošleš formulář na Skylink a změníte majitele na švagra i s regionem na SK. A on si to potom může dobíjet sám. Ale pokud bude mít nějakou starou mašinu, může mu to začít zlobit.
Registrace papírová je jedno, pokud jsi tam nenapsal E-mail, tak ti žádné heslo nepřijde, protože nemá kam! ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

Chce i placené kanály, takže bod2)
Pořád se ale neorientuji v těch pojmech. Píšeš "... u ČR prodejce v systému přeregistruješ ...". Tím si myslel, u prodejce koupím novou kartu Výměna za 600kč a pak přes https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_ChangeCardCSLink.do zaregistruji na tu starou kartu?

"... Pak pošleš formulář na Skylink a změníte majitele na švagra i s regionem na SK ...". A který z těch dvou formulářů (co jsem uváděl) je ten správný?

Jinak jsem si do teď myslel, že postup má být opačný, že nejdříve přepsat tu starou na nového majitele a pak až kupovat kartu Výměna. Teď už jsem chytřejší.

Ještě jak je to s těma programama? Když se změní region na SR, bude tam stejné programy co teď? Někde se uvádělo, že na slovenských kartách nejsou některé české kanály.

pfemir

pfemir

No problém máš v tom, že (díky papírové registraci,pokud si v ní neuvedl tenkrát E-mail) neznáš své uživatelské jméno a heslo a nezískáš ho, jen tak kliknutím ve ztrátě, či získáním uživatelského účtu. A protože tam máš CZ region, tak to neudělá švagr na Slovensku. Jestliže se chce švagr koukat, tak výměnu ti v aktivačním webu "CZ" udělá prodejce (nemusí k tomu znát heslo a jméno)a pouze se změní v tvém účtu čísla karet.Bude tam navolen tarif Digital(bez ohledu na staré tarify),ale tím jeho pravomoc končí.
Změnu majitele a CZ/SK regionu, už může jen operátor Skylinku=M77, ale sám zde, i jinde vidíš, jak dlouho to trvá.
No a co se týče CZ versus SK stanic v Digital, tak zatím je to jedno. Hrají v rámci "Testů" tak či tak, ale nikdo neví jak dlouho.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Tak už tomu konečně začínám rozumět. Přihlašovací údaje jsem získal, takže přeregistrování můžu udělat i sám, ale to už není tak podstatné. Škoda, že ta změna majitele nejde udělat on-line, ale snad to také nebude problém. Pokud ano, tak změnu majitele dělat nebudeme.
Díky za trpělivost.

pfemir

Ještě jedna věc mě napadá. Ono je vlastně jedno jestli se ta karta Výměna koupí u nás nebo na Slovensku, ne? Jde o to, aby švagr nebyl na svátky bez TV (já tam teď nepojedu), tak že by si tu kartu koupil on, poslal mi číslo a já mu ji zaregistruji, protože, jak jsem psal, přihlašovací údaje mám. To by mělo jít, ne?

pfemir

Geniální R^

Tomik535

Tomik535

Tak teď nevím jestli si to myslel vážně, nebo to byla ironie ?!?!

pfemir

Bohužel spíše ironie. Původně jsem chtěl napsat: Na to jsi přišel zcela sám? Ale zdálo se mi to příliš..

Řešení máš jinak funkční R^

Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra