![]() |
|
Servisní poplatek u karet CRW SkylinkDobrý den,chtěl bych poradit. Dnes jsem byl v prodejně Elektro Jakš v Českých Budějovicích na Husově třídě a na dotaz možnosti zaplatit zde servisní poplatek na kartu 3436.... jsem dostal informaci, že na tuto kartu již nebudu moci od ledna sledovat žádné, ani nezpoplatněné programy/CT,Novy,Primy,Barr,STV atd/. O placenou nabídku nemám zájem. Bylo mi oznámeno, že jediná možnost je zakoupit kartu Výměna, která mi byla ihned nabídnuta. Na stránkách Skylink.cz jsem se dočetl, že lze na karty 3436.. zaplatit roční servisní poplatek na balíček "Digital" a tedy minimálně dalších 12 měsíců bez problému dál tyto programy přijímat. V prodejně ElektroJakš mi tvrdili opak. Výloha prodejny je polepena samolepkami Skylink, patří i mezi partnery Skylinku, takže informace od jejich pracovníků by měla být pravdivá. Prosím vás, jak to tedy je? Díky za informace. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
kmotrikBohuzel tezko se da predvidat co komercaci vypusti do sveta, osobne jsem to cekal, v CRW je/bude pouze neplacena nabidka, takze to neni az tak zle, nicmene budou nasledovat tvrda protiopatreni, cryptoworks jeste nerekl svoje posledni slovo, takze tento bonus jim rozhodne bez problemu nepojede.Na druhou stranu je zajmem operatora ty stare karty vymenit, bohuzel nekteri prodejci si to rekli po svem a samy stanovuji nejake datumy. UPC je schopne provest bleskovou vymenu, kdyz budou ovsem chtit, jen si vzpomente za jak dlouho zvladli minulou vymenu karet. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
Tomik535Opet vestec z kristalove koule, neni to jedno jestli to bude rok nebo dva nebo dva a pul?? Ano zrejme tomu tak bude, pokud nenastane neco nepredvidatelneho, ale udrzovat pri zivote tolik kodovacich systemu stoji dost penez a navic uz bez jakekoliv technicke podpory.Tobe by spise melo vadit, tak jako me, ze si nekdo dela svuj kseft a vse svaluje na Skylink, snad i ten konec sveta bude dilem Skylinku. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek u karet CRW SkylinkPokud by na těch alikřápech šel ten "bonus" (s občasnou změnou) 2 roky, tak se jim na ušetřeném serpu zaplatí. Ale v to nevěřím.Někde jsem četl, že mu končí podpora, teď zase někde jinde, že ještě neřekl poslední slovo.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek u karet CRW Skylinknezastavam nikoho stranu, ale je pravda v tom co tvrdi o cryptoworkse ze "neřekl poslední slovo" .. staci len pootocit parabolu o 3 stupne na vychod na providera aljmad, alebo na 7 east digiturk .. u oboch je zlikvidovany mosc, u aj vratane neofic kariet BDC ..skylinku staci de facto vyradit vsetko za nanom 84 02 24 01 cize stare karty 3v47 a je koniec emu .. zaslat nove kluce len karty so zaplatenym serpo, pridat podobne verifikacne nano ako u digiturku a je aj po mosc .. a nikto ani nebude riesit nieco co je dostupne za 1,20 mesacne |
kmotrik
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek u karet CRW SkylinkKrál je mrtev, ať žije král! :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek u karet CRW Skylinkv prodejně Elektro Jakš v Českých Budějovicích na Husově třídě su vychcanci, ktori chcu iba zarobit na neinformovanych ludoch, vsetkym ktori prijimaju iba programovy balik Digital odporucam zaplatit SP |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek u karet CRW SkylinkVšem co zaplatí "serpo" na CRW v druhém kole tak potom budou rozesílat karty ICE bez dalšího poplatku. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Servisní poplatek u karet CRW SkylinkSaxon, súhlasím s Tvojím postupom, nie každý leží 25 hod. denne(to keď nepôjde na obed) pri PC. Toto fórum sa nazýva Diskuse, len zadudli dať do podmienok, že by mala slušná, nápomocná pomocná a odborná.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |