![]() |
|
video soubory .MOV spojit. JAK?Chci spojit soubory .MOV z foťáku Canon G12. Soubory jsou v HD kvalitě. Nechci je tedy konvertovat na jiný formát a pak spojovat ImTOO program bohužel není free. Zná někdo freeware program pro tuto „akci“ ? Dík za info. |
vasek33
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 175 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?Co ti brání Cracknout ImToo :8)48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?MKVToolNix / MKVMergeVýsledné spojené video bude v MKV, nebude provedena rekomprese, jen změna kontejneru. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?Zkus VideoRedo. R^Třeba zabere.. R^ Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?Avidemux-netreba ziadne profi nastroje. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?No neviem, či poradím dobre, lebo tento formát nepoznám, ale pekne spája súbory Total Commander.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
.MOV spojit atd1.VideRedo nezabral.2.MKVToolmix 5.8 poznal .MOV soubory, ale: via GOM obrazy jsou trhané, ne plynulé jako origoš. Přehrál pouze 1. soubor ostatní 2 soubory běžely současně na pozadí. 3.via KMPlayer: obraz plynulý, bohužel jenom poslední ze 3 souborů přehrál.První dva vůbec "neviděl". Ještě zkusím Avidemux - neslibuji si však 100% úspěch. POKUD JSOU JEŠTĚ JINÉ PROGRÁMKY RÁD O NICH SI PŘEČTU, VYZKOUŠÍM. Prozatím dík všem. |
vasek33
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?OK, pardon. MKVToolNix funguje trochu jinak než jsem předpokládal, poskládá stopy (i video) vedle sebe, nikoli za sebe.Mám Videoredo4 a cvičně jsem spojil 2x H264 MOV z kamery do 1x H264 MKV. Bez problému, stačí použít funkci Joiner. Jde nicméně o placený soft, takže pro tebe asi nevhodné. |
Wintermute
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?@WINTERMUTE. Zkoušel jsem vlastní VideoRedo Tvsuite vers. 4,20,6,612.Bohužel, dostávám info: TWOS audio format isn´t supported.Takže můj progr. nepodporuje to, co TvůjVideoredo4 ano. M.j. jakou máš verzi tohoto programu? Můžeš to napsát? Dík |
vasek33
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?Mám verzi 4.20.7.646. Spíš to vypadá, že v tom MOVu máš audio ve formátu, který Videoredo nepodporuje. Tak to je smůla. Testoval jsem s MOVem, který měl audio v AAC.Update: Na TWOS potřebuješ Videoredo 4.20.6.617 a novější. Tohle je veřejná aktuální beta: http://www.videoredo.net/beta/VRDTVSH264-4-20-7-646a.exe . Pozor, po instalaci se chová jako neregistrovaná verze se všemi důsledky, tedy limitem velikosti výstupu a náhodném přehazování částí videa. |
Wintermute
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?to WINTERmuTE. Po neděli se na detaily podívám, uvidím co se dá dělat. V každém případě ještě 1x dík za info |
vasek33
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?Pouzi media info na identifikaciu video suboru. Ale asi nieco nie je v poriadku,ked km player to korektne neprehral. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?Pinacle studio 16....Sony Vegas Pro 12.0...s tymito to pojde určite.Dreambox DM 800 HD se...
|
TELEFONIST
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?TELEFONIST: to co jsi napsal jsou střihové softwary, to tazatel pro daný účel určitě nechce a nepotřebuje. |
Wintermute
![]() |
|
VideoReDo TVSuite V4na uložto je i s crackem,satármo :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?HD Video Converter Factory Protiez som mal ten problem s MOV z nikonu a nechcel som komplikovane editory a tento program to krasne poriesil. Nie len spaja, ale aj konvertuje do vsetkeho mozeho, plus velmi jednoduche editacie typu "vystrihni". Pred 2 rokmi som ho v akcii kupil za 12€. |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
quixa umí spojit avi soubory? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?Nejde to z některýho foťáku, viď?Nedávno jsem to dělal takhle: Prožeň tyn MOVy programem Any Video Converter v. 3.3.7 , přidej všechny najednou, nastav v něm Video Kodek na wmv1, pak napiš do příkazový řádky Windows Start-spustit-moviemk, sem přidej ty videa a udělej si z toho film třeba i s famfárama a titulkama. Ať se daří. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?Nevim jestli jsem to napsal dost srozumitelně. Tak ještě jednou.Nejde to z některýho foťáku, viď? Nedávno jsem to dělal takhle: Prožeň tyn MOVy programem Any Video Converter v. 3.3.7 , přidej všechny MOVy najednou, nastav v programu Video Kodek na wmv1. MOVy se Ti překonvertujou do formátu wmv. Potom napiš do příkazový řádky Windows moviemk (- Start-spustit-moviemk), do moviemk přidej dolů na časovou osu ty překonvertovaný videa wmv a udělej si z toho film dle libosti, třeba i s fotkama a famfárama a titulkama. Ať se daří. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Re:videosoubory.MOV....@Morous. Dobra, konvertujes na wmv.. A jak je s kvalitou po konverz.? Zustava HD? Myslim,ze kazda konverz. ubere na kvalite. Anebo ne? |
vasek33
![]() |
|
nic nikdynekonvertovat,vždy dojde ke zmršení :((( |
pierrepetr
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?SW na bezeztrátové spojení AVC HD streamů je jak šafránu, a vše výše uvedené jsem zkoušel s obdobnými (nevyhovujícími) výsledky. Myslím si že VideoRedoPlus, některá z těchto verzí, by mohla snad jít. Nevím však co s tím audio streamem. Možná nejdříve "překontejnerovat" jednotlivé klipy do MKV (MP4?).Kromě VIDEOREDOPLUSTVSUITE4 mne napadá jeden podobný (placený) prográmek "SolveigMM Video Splitter", chce to hledat jehpo kreklou verzi, a zkusit to. |
jwalker
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
Jak spojit video souboryJa pouzivam Format Factory posledni verze. ;) |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
@vasekVětšinou každý otevření a zpětný uložení souboru, kde je nějaká komprese, vede ke snížení kvality. To se týká jak filmů, tak fotek, grafiky obecně. kromě vektorový grafiky. U filmů, který jsou k disposici ke stažení např na ulozto a jsou ripovaný z DVD nebo BR, záleží, jak to dotyčný dělal a co měl vlastně nastaveno. Někdy bývají potíže s přehráním. Mě např. TV SONY přehraje bezchybně MP4 z flash, ale některý výtvory, byť se tváří jako MP4, avi, nebo xvid ... mě nepřehraje. Přitom na VLC to jede. Když sem něco napíšu, tak každej druhej začne psát o kontejnerech a podobnejch rádoby odbornejch věcech, ale konkretně neporadí. Lidi maj doma různý softy ke kamerám atd, já tady ale popisuju, co je běžné. Tedy AVC(Any video Converter)a Windows Movie Maker. Dělam tak i krátký rodinný filmy, hodim to na YouTube a pustim si to v obejváku přes Net do TV.Když to projedeš tím AVC a dáš tam kodek wmv1, možná i jinej, dostaneš roubor s koncovkou avi a s tim si už můžeš dělat co chceš. Jsou tam i nastavení na rozlišení. Chce si to s tím pohrát. VLC Ti to přehraje, no a když to chceš přehrát ve Windows Media Playeru, musíš mít nainstalovaný samozřejmě příslušný kodeky. Kvalitu jsem příliš nezkoumal, ale s určitou degradací musíš počítat vždycky. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: video soubory .MOV spojit. JAK?@Vasek33: tomuhle tématu jsem za poslední rok věnoval strašně času, zkusil desítky sw a v podstatě vše na nic. Tak jako ty chci pospojovat bez rekomprese MOVy (u mě Nikon P300), případně lehké oříznutí. Po dlouhé cestě jsem došel k názoru že bez rekomprese nedám ránu, protože i když se mi něco podařilo udělat bez rekomprese, tak výsledné video mělo různé problémy v různých přehrávačích. Nejdále jsem asi došel s avidemuxem např. zde jsem do toho šťáral http://avidemux.org/smf/index.php?action=profile;area=showposts;u=14918. Zde uvedené prg které neznám zkusím projet... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
Re,re: video soubory .MOV atdJak tady čtu různé zkušenosti, postřehy, návrhy atd. tak spojit soubory BEZ ztráty kvality neni jednoduché. Pro upřesnění: zkoušel jsem nejdřív VideoRedo v. 4.20.6.612 a tento prográmek mi nahlásil že neumí podporovat audiostopu TWOS a basta. Zjistil jsem dnes však, že Canon G12 má video H264, audio linear PCM a ne jak hlásil „starý“VideoRedo TWOS.1.Teď zkusím VideoRedo od verze 4.20.6617, (@Wintermute) který dokáže H.264 SPOJIT bez konverze(a též komprese?) a jednoduchou audio stopu PCM -aspoň doufám, také. 2. další alternativa je .MOV konvertovat na .AVI a to bez ztráty. Freeware progr. Pazera Free MOV to AVI to má dokázat. Jenom dát pozor při output na .AVI; zvolit kompresi HuffYUV aby výsledek byl lossless. Jestli se soubory také nechají spojit .. to nevím ještě. 3. moje dnešní praxe s prohlížením fotek a videa: foťák anebo notebook spojím HDMI kablíkem s TV a obraz je kvalitní. Skoro už nikdy nevypaluji DVD, používám jenom externí HDD i pro satelitní přijímač. Nemohu sice soubory editovat, ale od toho mám DO ..... Doby VHS jsou dávno za námi. Tehdy se (i editovaný)VHS nechal přehrát všude, dokonce i u výpravčího na nádraží -))) Ještě 1x dík všem za pozornost tomuto vláknu + příspěvky. |
vasek33
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |