| 13.09.2007, 09:49.46 | |
Golden Interstar 870 Xpeed Combo - zkušenosti ???Jaké máte kdo zkušenosti s tímto přijímačem ? Zajímá mne, jak funguje aktualizace firmwaru přez USB port na předním panelu ? Případně dejte odkaz na web s informacemi. Díky. |
![]() tanus |
| 13.09.2007, 10:56.37 | |
RE: Golden Interstar 870 Xpeed Combo - zkušeno...Kámoš má nějakého Xspeeda, nemůže si ho vynachválit. Vložíš flešku a on si to nahraje, dokonce když firmware není pro něj, tak Ti napíše že ho nechce. |
![]() poky1 |
| 13.09.2007, 12:22.49 | |
Re:Golden..Kamarad ho ma take,slysim jen samou chvalu.Ja pouzivam Vantage,tak nemuzu slouzit vlastni zkusenosti. |
![]() pivnik |
| 13.09.2007, 19:03.19 | |
RE: Golden Interstar 870 Xpeed Combo - zkušeno...odkaz cssf.zatim si nemůžu stěžovat stou fleškou toje super žádnej kabel pohoda mp3 ti to přehraje mám tam gitalku zatim taky bez problému. |
![]() smama |
| 14.09.2007, 00:55.11 | |
RE: Golden Interstar 870 Xpeed Combo - zkušeno...GI 870 doma mame a mam doma i GI 8300. Tak trochu me prekvapilo ze rychlost GI870 neni nic extra, cekal jsem nejaky odvaz oproti GI8300, protoze 870 ma mit udajne vykonnejsi procesor, ale reakce jsou v podstate stejny, i vypinani a zapinani trva stejne dlouho a musim rict ze u 8300 se mi vic libi grafika menu, ale to muze byt subjektivni. 870 ma teda jednu uzitecnou drobnost, ze tabulka predvoleb se da zobrazit v mrizce a na obrazovku se vejde pak mnohem vic programu najednou pro rychle vyhledani ovladacem, to mi u 8300 chybi, ale doufam ze se to objevi v nejakem novejsim firmware. Jinak ten firmware pres flash u 870 je super prakticka vecicka a vazne to facha, kez by to meli vsechny prijimace - primo jsem .BIN soubor s firmwarem nakopiroval do rootu na flasku (byli na ni jeste i jine soubory v rootu), strcil do 870, zapnul prijimac, po zapnuti hned ohlasil novy firm na flashce, vypsal presne jmeno souboru a jestli chci updatovat...stacilo potvrdit OK a za par vterin update OK! Jen nechapu, ze to napsalo, ze pokud nestisknu OK do peti vterin, probehne update automaticky a pritom jsem to schvalne nechal a nic se nedelo, dokud jsem to nepotvrdil OK, tak nevim, jestli nejaka nevychytana chybka, nebo co...zkousel jsem to tedy jen jednou. Jinak goldeny muzu vazne doporucit, jsou to fajnovy prijimace. |
![]() satbeam |
| 14.09.2007, 01:00.55 | |
Golden Interstar EMUJeste abych nezapomel, pokud by nekdo shanel nejnovejsi firmware na Golden Interstar (zvlaste EMU), doporucuju stranky sat-gi.mafro.info (pozor, pro stahovani je nutne se zaregistrovat) |
![]() satbeam |
| 14.09.2007, 08:19.08 | |
Děkuji.Děkuji všema za názory, vybírám nějaké šikovné kombo. Díval jsem se na Vantage, Topfield a Golden Interstar, který se mi právě díky možnosti upgradovat přez USB líbí zatím nejvíce. |
![]() tanus |