Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.09.2007, 09:49.46

Golden Interstar 870 Xpeed Combo - zkušenosti ???

Jaké máte kdo zkušenosti s tímto přijímačem ? Zajímá mne, jak funguje aktualizace firmwaru přez USB port na předním panelu ? Případně dejte odkaz na web s informacemi. Díky.
uživatel
tanus
13.09.2007, 10:56.37

RE: Golden Interstar 870 Xpeed Combo - zkušeno...

Kámoš má nějakého Xspeeda, nemůže si ho vynachválit. Vložíš flešku a on si to nahraje, dokonce když firmware není pro něj, tak Ti napíše že ho nechce.
uživatel
poky1
13.09.2007, 12:22.49

Re:Golden..

Kamarad ho ma take,slysim jen samou chvalu.Ja pouzivam Vantage,tak nemuzu slouzit vlastni zkusenosti.
uživatel
pivnik
13.09.2007, 19:03.19

odkaz cssf.zatim si nemůžu stěžovat stou fleškou toje super žádnej kabel pohoda mp3 ti to přehraje mám tam gitalku zatim taky bez problému.
uživatel
smama
14.09.2007, 00:55.11

GI 870 doma mame a mam doma i GI 8300. Tak trochu me prekvapilo ze rychlost GI870 neni nic extra, cekal jsem nejaky odvaz oproti GI8300, protoze 870 ma mit udajne vykonnejsi procesor, ale reakce jsou v podstate stejny, i vypinani a zapinani trva stejne dlouho a musim rict ze u 8300 se mi vic libi grafika menu, ale to muze byt subjektivni. 870 ma teda jednu uzitecnou drobnost, ze tabulka predvoleb se da zobrazit v mrizce a na obrazovku se vejde pak mnohem vic programu najednou pro rychle vyhledani ovladacem, to mi u 8300 chybi, ale doufam ze se to objevi v nejakem novejsim firmware. Jinak ten firmware pres flash u 870 je super prakticka vecicka a vazne to facha, kez by to meli vsechny prijimace - primo jsem .BIN soubor s firmwarem nakopiroval do rootu na flasku (byli na ni jeste i jine soubory v rootu), strcil do 870, zapnul prijimac, po zapnuti hned ohlasil novy firm na flashce, vypsal presne jmeno souboru a jestli chci updatovat...stacilo potvrdit OK a za par vterin update OK! Jen nechapu, ze to napsalo, ze pokud nestisknu OK do peti vterin, probehne update automaticky a pritom jsem to schvalne nechal a nic se nedelo, dokud jsem to nepotvrdil OK, tak nevim, jestli nejaka nevychytana chybka, nebo co...zkousel jsem to tedy jen jednou. Jinak goldeny muzu vazne doporucit, jsou to fajnovy prijimace.
uživatel
satbeam
14.09.2007, 01:00.55

Golden Interstar EMU

Jeste abych nezapomel, pokud by nekdo shanel nejnovejsi firmware na Golden Interstar (zvlaste EMU), doporucuju stranky sat-gi.mafro.info (pozor, pro stahovani je nutne se zaregistrovat)
uživatel
satbeam
14.09.2007, 08:19.08

Děkuji.

Děkuji všema za názory, vybírám nějaké šikovné kombo. Díval jsem se na Vantage, Topfield a Golden Interstar, který se mi právě díky možnosti upgradovat přez USB líbí zatím nejvíce.
uživatel
tanus