Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Orion III HD

Nazdar chlapy,dostal jsem od dcery tento přijímač.Na to že je to zřejmě nějaká Čína,tak pracuje kupodivu dobře,obraz krásný,má to i nahrávání na flešku a pod.Návod je u toho zoufalý,ale dá se,jen mám problém že večer to vypnu třeba na Nově a ráno pustím a je tam vždycky Filbox,nemá někdo skušenost jak se to dá nastavit,nebo kde stáhnout pořádný návod,děkuji moc.

mtajchl
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Orion III HD

prolez menu někde bude nastaveno ZAPNOUT VŽDY na kanálu číslo to a to , nebo program ten a ten
to vypneš, nebo si nastav NOVU
bude to někde v časovačích , nebo okolo auto vypnutí
nebo ruzná nastavení apod. určitě to najdeš!

tonek

Zajímavé!

Mě se totéž děje na Evolve Bluestar, vždy se zapne na pozici č.15 ať je tam nastaveno cokoliv a vypnuto před tím na čemkoliv, ale tak nějak mi to nevadí, takže to zatím neřeším.

Tondach
Registrace: 3/2004

Vypni OTA

U tohoto SAT je OTA nastaveno na 1 hod v noci. V menu aktualizace OTA úplně vypnout a bude se ti SAT zapínat na poslední stanici.

VU+ SOLO 4K (2xDVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), EDISON OS NINO+ Combo (DVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-19E-23E, 49" 4K Panasonic.

jkaval
Registrace: 3/2008

Děkuji za názory,vypnul jsem OTA,tak uvidím zítra. :)))

mtajchl

Zajímavé!

Pro "Tondach",chvilku jsem hledal a zjistil jsem že můj Orion III HD je ůplně totožný s tvým Evolve Bluestar,přijímač,ovladač,návod,prostě vše.Takže pro tebe platí vzkaz od "jkaval". :))

mtajchl

mtajchl

Už jsem to taky vypnul... ;)

Tondach
Registrace: 3/2004

Orion III = Zircon SHD 007

Pár už jsem těch ORIONů III dával. Totožný model jako Zircon SHD 007- dohromady asi 10 kousků namontováno, zatím 1x reklamace. Netuhne, neresetuje se do továrního nastavení atd. Docela úspěch na tu bídu "SKYLINK READY". Liší se pouze v maličkostech. U Orionu se dá vypnout neustálé scrollování názvu stanice na displeji a Orion je černa, Zircon spíše kovově šedivý.

VU+ SOLO 4K (2xDVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), EDISON OS NINO+ Combo (DVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-19E-23E, 49" 4K Panasonic.

jkaval
Registrace: 3/2008

No určitě je to jeden výrobce,já mám jen trochu jiný kastlík,stejný jako u "evolve",ale to je fuk.Tohle je to co mám já,píší že z novým softem 2.2.5 s funkcí FAST SCAN,cena samotného přijímače 2500,- KČ.
http://www.expert-eshop.cz/orion-iii-hd-skylink-hd-80parmonoblok/d-17779/

mtajchl

tak jak

kuci co Vám ráno naskočilo??? :O

tonek

Žena na koníčka.

Znova osmnáctku v osmiválci