Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DM800HD SE OSCAM

Zdravím, již druhým dnem si hraji s nastavením dreama. Mám v něm skylink ICE a SKY UK kartu. Chtěl bych tam v tom jet EMU csat a austriasat.
Mám tam TS panel a v tom ten softcam, nejdřív jsem to zkoušel přes cccam 3.2.0 skylink ICE jede ok SKy uk jen některé programi emu jen austriasat. Ale přijde mi, že jak je to přes ten TS panel tak cccam.cfg mam úplně někde nevím kde. Radši bych to měl přes oscam, v TS panelu v tom softacmu nejsou ty verze co bych chtěl a když je instaluju normálně tak zase nejdou spustit config ani už nevím kde je v když to přidávám do tuxboxu nic se neděje a jsem už v tom totálně ztracený. Na netu jsem hledal návod chtěl sem spí napsat na ab-foru, ale nepřišel registrační mail. Na cssf mi 2 měsíce admin schvaluje účet, tak se omlouvám, že s tím tady otravuju. Nehodil by někdo odkaz na nějaký podrobný návod pro úplný laiky. Nebo když už nic aspoň tohle všechno rozjet v cccamu. děkuji Vám moc za odpovědi.

bourka
Registrace: 4/2012
Odpověď v diskusním vlákně

proč tak složitě?

na EMU Ti stačí do var/keys/SoftCam.Key vepsat klíče a spustíš to MGCamdem, i CCCamem.... nechápu rozšířenost mýtusu, že Oscam je všemocný. Nikdy jsem jej neměl důvod použít. Když je dobře nastaven MG nebo CCcam, tak to stačí, pokud je roz*rdaný tak nepomůže ani Oscam....

hotovyrad
Registrace: 3/2011

RE: DM800HD SE OSCAM

v cccam sem ani za boha nemohl rozjet canalsat a zadat boxkey skyboxu pro skyUK tak nevím říkám jsem amatér v tomto.

bourka

to bourka

EMU buď jede, nebo nejede, pokud Ti v cccamu jede dejme tomu ORF a CSAT ne, tak je to špatně napsanými klíči

hotovyrad

@hotovyrad

s klíčema si hraju dlouho Csat prostě v CCCAMU nerozjedu.

bourka

Skus skus oscam ymod alebo mgcamd cez cccam to nepojde.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

oscam ymod, alebo si daj pre seba skompilovat...

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Oscam zde nepomůže, apíše Ti kolidují PIDy....

hotovyrad

tak v mgcamd to frči všechno emu dokonce aj skylink v emu, ale zase nejdou moje karty(ICE a SKY) ty asi nejak musím nastavit v newcs?

bourka

Oscam pomoze, nepomoze s prepacenim tomu kto je neschopny. Inak newcs verzia 1.70 je na ICE a mgcamd 1.38 mozes skusit... Cccam 2.3.0 vie ICE, ale bacha, len lokal- ma backdoor... Tam softcam.key v keys ti pofici rovnako...

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

tak jsem nastavil newcs podle návodu přidal do mgcamdu a pořád bez efektu a nastavení na sky UK kartu jsem nenašel. Nemá někdo s tím zkušenost?

bourka

bourka

OscamEmu stahuj tu: https://sat-forum.info/download/index.php?&direction=0&order=nom&directory=OSCAM_ymods

Tu je ucebnicovy priklad konfiguracnych suborov pre skyUK : http://www.digitalworldz.co.uk/264775-setting-up-oscam-read.html
Nech sa dari!

Peep
Registrace: 10/2010

nevím co dělám špatně, ale pořád jak kdyby tam oscam nebyl do /usr/script dám spoustěcí scripty a nastavím chmod na 755 pak do /usr/bin dám samotnej soubor oscam a taktéž nastavím práva na 755 a do etc/tuxbox/config samotné konfigurační soubory a jim taky dám atributy. A nic se neděje všechny emulátory jsem smazal s ničim by se to být neměl a nikde nic¨sem docela v koncích.

bourka

kdyz se podivas jestli proces bezi tak tam je ?
a kdyz to pustis z konzole tak se neco deje ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Vidíš niečo vo webrozhraní oscamu ?

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003

povypínaj všetky emulátory, stiahni a nainštaluj toto od mr.shamanna enigma2-plugin-glasssysutil_5.16_all, nakopíruj potrebné configy, naštartuj z menu GSU čo potrebuješ a kukaj.

doky
Registrace: 1/2007

potvrzujem @doky...

sendme
Registrace: 1/2011

Nenapisal si aky img. pouzivas....
Prva moznost je nahrat cisty img. + dohrat shamana.
Druha moznost cez tunisian ( ktory pouzivas ) stiahnut oscam + oscam config a upravit
staci ked oscam ymod premenujes na rovnaky nazov ako je v usr/bin a prepises nou povodnu, nemusis upravovat script. ( daj si pozor, aby si stiahol binarku pre enigmu 2, aby potom hladala konfiguraky tam kde su )
Tretia moznost, ze pouzijes img. ktory ma moznost stahovat adons z vlastneho serveru napr. Newnigma2 ( ta uz je oe2 ) stiahnes oscam podobne ako v tunisian panely a prepises binarku.
-tych moznosti je samozrejme viac, ale takto mozes pokazit najmenej.
Vzdy vsak treba prisposobit konfiguracne subory svojim potrebam / typ karty-zapisy-kluce-zdielanie...../
Nech sa dari!

Peep
Registrace: 10/2010

@Peep

Čau díky za rady dneska se k tomu už neostanu zatím to mám provizorně spuštěné přes scam3.60 bez emu. Mám DE4.0 OE1.6. Od tohohle jsem tam doinstaloval TSpanel. Ale přes něj to nejde jinak jsem se díval oscam se nejspíš spustí v procesech je, akorát ty settigny nějak nejedou.

bourka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra