Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Odpojenie karty SKYLINK

Prosim Vas ako zistim ci mi Skylink odpojil kartu ked sa to neda overit na ich skvelom webe ??? Od vcera vecera po 22.00 mi vsetko prestalo ist a ide len CT1 a STV2.....nechapem preco idu len tieto 2 stanice....daujem za pomoc...btw. ide niekomu Skylink v EMU?

mates77
Registrace: 11/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Odpojenie karty SKYLINK

na ich skvelo webe se to ověřit dá !!!

a je to logický a avizovaný krok, čti zde články nebo info na oných skvelých WEB !!!

a btw. ide to VŠETKÝM !!! :8)

tonek
Registrace: 1/2009

Ferguson 7318

Chcem poprosit o radu nieoho to ma tento starsi receiver a vie poradit s niecim...Ak sa tu niekto najde budem vdacny za pomoc

mates77

To je ale náhodička, nebude to podobný problém?
https://www.parabola.cz/forum/topic-75198/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to Tomik535

Neviem o akom probleme hovoris a na co narazas SERIF....poznas tu pesnicu od skupiny Bez ladu a skladu??

mates77

Co potřebuješ na Ferdovi?

Tomik535

to Tomik535

Poradit od niekoho to ma tento prijimac a vie s nim pracovat...je to ale dost stara suna na to aby som niekoho na to nasiel asi...

mates77

Proč se rovnou nezeptáš?

Tomik535

to Tomik535

Prepac PRIATELU ale z tvojich reakcii aj pri inych uzivateloch mam pocit ze neviem ci by si vedel resp. chcel poradit....ale ak chces mozeme pokecat cez suromny e-mail a budem rad a poradis. Dakujem

mates77

Co ti brání to zkusit?

Tomik535

Může ti přece odpovědět i kdokoliv jiný.

Tomik535

to Tomik535

PRIATELU ak chces posli mi sukrony e-mail a popiseme a budem rad ak poradis...ak sa tu chces hrat na SERIFA a pana doleziteho bez snahy pomoct nechaj tak

mates77

Mohl jsem ti pomoct, ale pouze zde. Mimochodem ten přijímač znám napadrť a jsem si jistý, že znám odpověď na jakoukoliv otázku na něho. Ale na nějakou seznamku s keys ti kašlu a nemám rád když mi někdo lže.

Tomik535

btw ide v pohode... a ozaj sa tu nepytaj, lebo viac peral tu najdes ako rad :))) inak pokial mas serpo uhradene, tak treba refres karty a cakat napr. na nove. Nic viac asi nespravis.

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

ty vo.le. on chce poradit ale misto toho remca, ze ses ho ujal. tak to uz je moc. mates, na sem jedes ? na cistym vzduchu a vitaminech ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

to Tomik535

Ak by si chcel seriozne pomoct nemas problem hodit e-mail kde by sme pokecali bez rozdielu kto tu je admin a kto obycajny uzivatel...

mates77

jestli chces seriozne pomoc , tak to udelej verejne. tomik neni zadnej vrahoun. ale tvoje chovani zavani nejakou levarnou ..

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

to bublajs

Ja respektujem ze su tu nejake pravidla ktore ako admin musi respektovat a kedze sa chcem opytat nieco za co by mi SERIF mohol dat BAN rad by som o tom poecal na sukromnom e.maily....snad som to napisal jasne, uprimne a cestne.

mates77

zkus svuj problem popsat u lekare kterej se menuje google .) uzs to moh mit vyreseny, misto toho tady mlatis prazdnou slamu

bublajs

Jasně, upřímně a čestně zaplať serpo nebo kup placený balík popř. odejdi jinam. Slyšel jsem, že se tam prý žádné serpo neplatí.
Ale tím že pojedeš v emu, obíráš druhé, kteří poctivě platí, ale i díky tobě vyšší cenu. Nazdar.

Tomik535

no tym, ze neplati serpo by uberal druhych by som teda nsuhlasil. nic sa na zakaznickej linke nezlepsilo. mal som nahrat rozhovor po 6 minutach, ked ma prepojilo ohladom astra 2connect... to bol zazitok. samozrejme vobec nepohohli a odbili, ze nech zavolam na druhy den... cista komedia :)))

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Nemám na mysli zákazn. linku (samozřejmě souhlasím), ta bude mimo ještě nejspíš hodně dlouho, ale obecný princip.

Napadlo tě někdy kolik by mohl stát placený balík v dokonalém světě, kde by si ho platili všichni kdo se na něho skutečně koukají, přijímače by neměly čtečky karet a na světě nebyl jediný kódovací systém? ;)

Tomik535

ale to je

ze světa scifi

pierrepetr
Registrace: 5/2006

to mates77

Kdyby jsi byl trochu diplomat, tak by se dalo zeptat na cokoliv, ale ted to vypadá, že Tě musí Tomik poprosit, aby Ti mohl pomoct. A že má trocha ironie? Ani se mu nedivím, je admin a ještě k tomu Ti podává pomocnou ruku, fakt nevím co vlastně chceš...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Re:Pomoc

Ono není třeba pánové prosit, ale spíše při prvním dotazu či žádosti o pomoc projevit trochu soudnosti, ale hlavně ochoty a
slušnosti. Ne každý má rozhled, přehled a orientaci na tomto webu, tak jako vy. A už vůbec ne ti, kteří se dostanou na web třebas poprvé. Tenhle web je nehoráznej šit, plnej namyšlenejch fajnšmekrů a mistrů světa. Osobně bych jej zrušil, protože není absolutně žádným přínosem těm, kteří by ho opravdu potřebovali. A věřte ,mám své zkušenosti, a mám jich dost.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

Pepa 3, Tvůj web to není. A když se Ti zde nelíbí, tak sem nechoď.

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra