![]() |
|
Tema:ASUS-K55VMam novy net. Win 8 (64bin) a snim tento problem.Pri otvarani nektorych soborou s WinRar mi ten subor neotvori ale vypise mito: archiv ma neznamy format alebo je poskodeny. Pri otvarani prieskumnikom mito vypise: chyba funkcie komprimovane pricniky (ZIP). Viete mi poradit ci tam nechyba volajaky program (Win8 je tam napaleny od vyrobcu). Vdaka. |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Tema:ASUS-K55VTo se Ti to jako nerozbali,kdyz soubor s priponou .rar. das rozbalit v programu WinRar?Rozbalil bych to do slozky a pak se muzu zabyvat oteviranim souboru - temto priradit vychozi program.Tuz to jsou ode mne vyborne rady,kdyz nevlastnim W8:).Chlapi nelijte to pivo z oken a nekupujte take ch*ujoviny jako W8.:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Tema:ASUS-K55VAno nerozbali iba vypise neznamy format.(W8 uz bola napalena vnetu). |
hajnalka
![]() |
|
RE: Tema:ASUS-K55VZdar a ten WinRar tam normalne je funkcni?Nebo to je zase nejaky demo ojeb na zaplaceni?Smaryja,to jsou starosti,snad se nekdo ozve s W8. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Tema:ASUS-K55VWinRar som stihol - http://downloads.zoznam.sk/download/winrar-44Stiahnuť ( 64-bit - 1.5 MB ) ( Downloads Mirror Server ) |
hajnalka
![]() |
|
WinRAR 4.20 Slovak (64-bit)Tu si stiahni najnovšiu verziu WinRAR 4.20 (Slovak 64-bit) http://www.rarlab.com/download.htm Ak nemôžeš rozbaliť spakovaný súbor je viacero príčin. Možno je poškodený súbor alebo bol archív rozdelený na viacero častí a tebe chýba nejaká časť. Skús ten súbor stiahnuť znova! |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: Richard21Vdaka idem ho vyskusat. |
hajnalka
![]() |
|
RE: Tema:ASUS-K55VNova verzia 4.20 stihnuta, podaktore subory neotvodi ako som uz napisal hore.Na starom H.Pcku Win7 mi otvara v pohode. Cert mi bol dlzen tu W8. :fuming: |
hajnalka
![]() |
|
RE: Tema:ASUS-K55VW8 nie je fakt terno, ale da sa s tym pracovat. A ked si nemal nainstalovany WinRAR, nevedel to samotny Windows nativne rozbalit aj sam ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 634 |
![]() |
|
RE: Tema:ASUS-K55VNevedelo to nic Pokial som nestahol winrar. 38 programov tam bolo nainstalovanych a ztoho si 30 programov pyta peniaze job jim jejich mat. |
hajnalka
![]() |
|
RE: Tema:ASUS-K55VA to tě nenapadlo, že když WinRar i další programy vypisují hlášku "archiv ma neznamy format alebo je poskodeny.", že tedy nedejbože archiv má skutečně neznámý formát, nebo je poškozený? Stačí aby např. ZIP byl neúplný... Část takového archivu lze zachránit pomocí funkce Repair ve WinRaru.Buď tohle, nebo problém s právy. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: WintermuteVeru ze nie vdaka za ti radu. ;) |
hajnalka
![]() |
|
![]() |