Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink nehospodárně využívá CRW EMM stream

Při pravidelném logu na EMM pidech příslušících cryptoworksovým CaID 0x0D03 a 0x0D70 jsem zjistil, že byť už se dávno neprodávají ani neregistrují nové cryptoworksové karty, Skylink stále, a nutno dodat, že úplně zbytečně, vysílá tvrdé = inicializační = promo = global free zápisy na komplet všechny kanály, které kdy na cryptoworksových kartách šly. To samé i CS Link na CaID 0x0D0F.
Rovněž z nepochopitelného důvodu Skylink stále vysílá zápisové EMM instrukce na všechny kanály placené nabídky bývalélo providera 08, který je dnes již kompletně z ECM streamu odpojen.

Jinými slovy, Skylink využívá a předpokládejme, že i zbytečně platí za datovou kapacitu, kterou vůbec nepotřebuje - cca 75% vysílaných cryptoworksových EMM instrukcí je totiž dnes už úplně k ničemu.

Na jednu stranu se vymýšlí servisní poplatek, aby se pokryly náklady na technické záležitosti spojené s distribucí a zabezpečením signálu, na stranu druhou se takto zbytečně plýtvá.

Přitom by uspořený datový prostor mohl posloužit buď pro nové instrukce související s lepším zabezpečením hacknutého CRW nebo (pokud to jde), by se mohl dynamicky poskytnout ICE a Irdetovým EMM pidům.

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

HiFiOK

Já si nefandím, já to vidím kolem sebe. Ale s tebou je to ztráta času, ty máš svoji pravdu a důležité je, že je opačná než co já píši.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Skylink nehospodárně využívá CRW EMM strea...

@Hollys:
"Od doby, kdy jde v DVBT HD se ptam, opravdu potrebuje 80% divakistu DVB-S? Vzdyt tam na nic nez na volne NEKOUKA :-D"

A ja se ptam, opravdu je nutne koukat na to co nabizeji FTA stanice? Povetsinou to co jiz jinde bezelo a ostatni odpad?
Bez placene tv si nedokazu nabidku predstavit, rovnala by se pak temer nule - vyjimky se najdou. Neprestavaji me fascinovat modelove co dokazi mluvit za ostatni.

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

A ty tvrdis, ze je vice jak 20% divakistu, co si vedome plati (a pozaduje) premiovou nabidku???

A vsadis na to boty? Pokud by tomu tak bylo, tak by fujlink nemusel zavadet zadny serepo.

Myslim ze ani kdyz zapoctu do te skupiny premiantu sdilece a kradace, tak ze nepresahne 20% divakistu. Ja jsem se na premiovou nabidku nekouk dobre skoro rok i kdyz bych si ji moh bez problemu koupit za 4 susne anebo ji mit uplne gratis.

Zkratka mam jine priority. Vetsina divaku budou duchodci a ti maji take jine priority a myslim ze 80:20 tady plati :-D

Hollys
Registrace: 3/2009

@Hollys: Chlape ja prave vubec nic netvrdim. Nemam zadny podklady pro tvrda data, nemam nic, neodvazuju se tedy ani spekulovat. Proste mi jen nedesedi tahle tvrda tvrzeni, ze nekdo neco. Reagoval sem tak zamerne, jako protipol k tvemu vyroku. Nejaky serpo ci jak se to tu jmenuje je mi vis kde, je to naprosto marginalni problem, umele zvetseny predevsim temi co bez cuceni na bednu nemuzou existovat, proto je to tak s**e.

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt

xilt

pomer predplatitelov k tym, co maju len samotny zaklad je dlhodobo znamy, vid trebars stav, ktory bol cca pred rokom

http://www.satelitnatv.sk/2011/11/skylink-ma-aktualne-16-milona-aktivnych-dekodovacich-kariet/

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@josefBA: fajn a ted jako co stim, nekdo nekde neco rekl a jiny napsal ;-)

xilt

nepotrebuji tvrda data, tohle jsou pomerne predikovatelne cisla a ze je toho DO 15-20% tak vidis ze jsem se celkem slusne trefil :-))

s rezervou plati co jsem napsal, ze 80% skajlinkaru nepotrebuje DVBS, protoze si nikdy nezaplatili ani jeden mesic ani jednoho balicku... A neverim tomu, ze nejake vyznamne procento cuci na SK kanaly (reklama prerusovana filmem), za posledni 3 roky jsem tam koukal asi tak 15 minut :-D

Tak a je vsem jasne, co skylink sledoval, donutit neco zaplatit ty neplatice nebo se jich zbavit :-D

Hollys
Registrace: 3/2009

Hollys

Že něčemu nevěříš ještě neznamená, že to není pravda.
A že ty jsi na SK programy koukal za poslední tři roky asi tak 15 minut? To je fakt statisticky velmi významné a tedy vypovídající o chování ostatních uživatelů.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra