Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Proc britske programy zitra nekonci

Ahoj,
napadlo me znovu kouknout do vlakna tohoto nazvu na konkurencnim webu (byly tam uzitecne informace), a ejhle, vlakno se nekam vyparilo, registrace jeho zakladatele se nekam vyparila, jenom autori tohohle vymazavani identity nejak nedosahnou zatim na Google, kterej to ma jeste nakesovane :-)
1984 v praxi !!! Uz je to tady, ani to tak dlouho netrvalo.

lkfreak
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Proc britske programy zitra nekonci

Taky jsem byl rád, že na konkurenčním fóru autor založil téma, které je mu blízké a ve kterém je nepochybně vysoce erudovaný. Pravda, nevím do jaké míry je autorita administrátorů fór natolik rozhodující, že postrádá minimum velkorysosti a pravidelně vede ke konfrontaci se svobodomyslným a v důsledku obtížným vortimondem. Je to opravdu tak nemožné s ním vyjít? Pro mně jsou jeho příspěvky zajímavé moc.

knawi
Registrace: 3/2007

Ale samozřejm, není problém si vortimonda užít pod střídavými nick names - to taky mimochodem velmi popuzuje a nevím proč - má docela vyhraněný charakter a ten je rozpoznatelný.

knawi
Registrace: 3/2007

já ale nevím

Proc britske programy zitra nekonci ???

tonek
Registrace: 1/2009

Vlákno o ničem...zavřít! Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

a proč tedy nekončí? Něco k věci...

OT: forum kde se cenzuruje i to, co neodporuje zakonu, je o nicem, pokud forum neumi treba skryt ale nechat dostupne OT posty, je to take na draka.

Majitel tohoto serveru to ma na haku ani mi neodpovedel na nic, vydelava z reklamy a je asi rad ze ma nejake draby co semo tamo udrzuji ordnung.

Hollys
Registrace: 3/2009

pokud vím, tak se vortimond nas..l a zrušil sám. Nechal smazat svoje příspěvky i účet - žádná cenzura.

pf09
Registrace: 8/2010

Neviem o co tu ide ??? ;P

ando27
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra