![]() |
|
Posunutý monoblokBrý večer, poradí mi niekto tu na fóre? v nedeľu mi kydol z výšky 8 poschodia sneh na parabolu na druhom poschodí a ja som stratila signál. Ostalo kopec staníc - napr. nem eurosport a ost.nemecké kanály - asi sú na jednej astre. avšak slováci a češi (asi z druhej astry) to neprežili. Neposmievajte sa mi - ale zaujíma ma, či je nutné volať platenú službu zo šopu kde som to kupovala, alebo tým - na jednej strane viditeľne nadol potlačeným - monoblokom môžem pohnúť aj sama? je šanca, že nájdem to miesto, kde bol predtým ako mu na hlavu padlo kilo snehu so značným zrýchlením? díky. |
Bascha
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Posunutý monoblokmísto psaní treba zkusit !pravděpodobně se pootočil čiže zhruba vyrovnat do vodorovnej roviny a aspoň ničo pojde ! možná trochu podvihnuť ale to by pre Těba němal byť problém !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Posunutý monoblokak mozes posli mi foto na email k.matko11@gmail.com potom budeme mudrejsi1xParabola 100x90 LBN Inverto HDTV DVB-S2 compliant , Cryptobox 800 UHD, motor H-H 2100, Tv Samsung UE50nu7022k
|
st800
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 249 |
![]() |
|
pokud to místokde je parabola určili a namontovali z toho šopu tak samozřejmě jim volat !!! a bezplatně opravit !!!nebo toho jiného břídila !!! :8) |
tonek
![]() |
|
a mě takypošli fotoale BEZ BRÝLÍ ! prosím :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Posunutý monoblokNajradšej by som vzala hasák a potočila tým, ale je jasné, že ísť hasákom na "kozmické technológie" nie je najlepší nápad.Poslala som fotky Matkovi "st800". Vdaka. vdaka aj ostatným za rady... Myslela som si že je problém s kartou, tak som dnes v šope bola, kartu skontrolovali, karta fungovala. keď som povedala, že v nedeľu u nás padal sneh zo striech, oznámili mi, že tak (minimum) za dvacku to spravia - plus náhradné diely v prípade poškodenia kešom. nesťažujem sa, ale to ako mi to namontoval ich zamestnanec, ktorý mal zlý vrták a nervy v čudu z toho že bol panel tvrdý jak fras, sa ukázalo o rok, keď mi satelit zhodili zlomyseľní roboši čo zateplovali barák a došlo k opakovanej montáži - tú som si už spravila sama s pomocou známeho, ale i tak som platila za naštelovanie na družicu. Robil to vtedy majiteľ šopu a nadával na zamestnanca, že kde to umiestnil - a že mu mám o mesiac zavolať a že to príde premontovať dopredu na lódžiu - prirodzene za (moje) peniaze. Prirodzene že som nezavolala... nie celkom rozumiem "matematike", kde keď šéfa poburuje, ako jeho podriadený namontoval anténu, ja som tá, čo to má opakovane platiť.:-) ach jaj, ako nám je tu v tomto našom biznis prostredí dobre.:-) |
Bascha
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
bašapříště na to kde , co a za co kupuješ !nech sa darí ! a co to foto !!!??? :8) |
tonek
![]() |
|
RE:Posunutý monoblokBaša ty už to nepij ani ředěný! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
![]() |