Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

samsung smart tv a topfun.tv

kupil som dva tv samsung smart tv a ani na jednom sa my neda aktivovat benefit 50 filmov na 6 mesiacov co reklamuju nemate niekto nejake skusenosti?

kamilt
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

Hmm...

Pche.. Já mam Blue-ray Samsung 8300 s avizovanou akcí topfun. A widget topfun se mi nikde neobjevil mezi mojí nabídkou a ani nemužu ho nikde najít ke stáhnoutí. Hlavně že tam je VOYO. :lookaround:

Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,O2-TV,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB

lipagamb
Registrace: 8/2006

čau mám a velký jestli to někde najdu pošlu ti postup jak na to měl bych ho mít v mailu dej mail taky jsem to s něma řešil a vyřešil ale stejně tam ty filmy nestojí za nic je to jen omezený na nějaký póvly

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

RE: samsung smart tv a topfun.tv

Diky moc. lilalup@seznam.cz

Samsung UE55KS7002,Samsung UBD-K8500 Ultra HD Blu-ray Player,O2-TV,Xbox One X,WESTERN DIGITAL My Cloud 3TB

lipagamb
Registrace: 8/2006

Jenom poznámka :www.topfun.tv (správa účtu,dobíjení účtu,můj účet,využít benefit)při placení kartou třeba Visa musíte mít povolený systém Global Payments.

kostička
Registrace: 6/2012

Abz se aplikace topfun zobrazila na titulce smarthubu je potreba aplikaci smarthubu jako takovou nechat projet aktualizaci. Presnej navod z hlavy nedam, ale da se stim pohrat. Kolikrat staci se jen do smarthubu pripojit ci pripadne lognout a aplikace si sama vyzada ze serveru update. Nekdy je potreba ji k tomu lehce prinutim ti, ze si pohrajete s nastavenim, vlastnosmi a pri nejakem odskoku do hlavni nabidky samo vyskoci okno s aktualizaci. Nechova se to uplne standartne stejne jakejkoliv OS ;-)

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Máš to tam tak jsem to udělal já a funguje to ok tohle mi poslaly jak to mám udělat

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

http://cz.topfun.tv/clanky/samsung-nastaveni-m2012.html
topfunttv.cz-servis-sledování filmů pomocí aplikace topen prostřednictvím samsung TV-nastavení samsung tv 2012 .pozor budete mit jenom filmy z nabídky topen star,tj jenom 50 filmů.hodně štěsti.

latino
Registrace: 1/2006

Nahrej si tam nStreamPlayer nebo NetPlayer a tam je filmů mraky.Taky spousta TV-sportovní,hudební...taky pro Ferka :-))
http://internet-tv.webnode.sk/

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Je třeba si pořádně přečíst tento odkaz http://cz.topfun.tv/clanky/samsung-nastaveni-m2012.html
topfunttv.cz,a úplně dole malým písmem je napsáno že na účtě Topfun musíte mít minimálně jednu korunu,kterou když tam pošlete třeba přes Gopay máte okamžitý přístup k celé nabídce,alespoň mě to tak funguje,takže hodně štěstí....

mtajchl
Registrace: 1/2009

Topfun na TV Samsung

Stačí si pořádně přečíst postup na www.topfun.cz. Pro nováčka je to na první pohled složitější, ale optimální je provést registraci účtu na webu. Pak se jen na televizoru přihlásit k účtu /ikonky na spodní liště/. Poměrne laické návody jsou na internetových fórech. A Smart Hub se dá i skvěle rozšířit o spousty online tv stanic. Funguje to skvěle. Chce to trpělivost. Doporučuji widget NETPLAYER. http://netplayer-samsung.webnode.cz/

sivetonis
Registrace: 2/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra