Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

dreambox 8000 a viac

Chcel som si dat zaviest Freesat tv,a moja podmienka bola, ze pouzijem sat. prijimac dreambox 8000.Predajca mi povedal, ze s takymi prijimacmi sa uz nikto nezaobera, lebo treba k nemu vysoku skolu.Je to pravda?

majky
Registrace: 1/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

maros30

hm...já DM800 taky měl...ale je to pouze 1tuner...s VU jsem spokojen

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47
Registrace: 12/2005

prve skusenosti jedneho z majitelov VUS2

http://drhans.janreznicek.com/solo2

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@petr47

800HD alebo 800HDse to je rozdiel

maros30

maros30

Ted nerozumím...

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47

mnaros30

Jak jsem psal,já potřebuji 2-tuner...800HD má jen jeden a navíc stojí to co bude stát nové Solo2...nemám co řešit :) Nemluvě o 7020HD...těch několik tisíc co ušetřím můžu investovat jinak,třeba do předplatného Skylinku.. :)))

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47

@@@@

ten dvojtuner som si nevšimol :((

maros30

Warder

ten klon som našťastie nekupoval . Rozmýšľal som aj na vu+duo2. čakať rok ako na dm 8000 a nakoniec nekúpiť,to sa mi už nechce. Berem čo je v aktuálnej ponuke. už je objednaný . cena aj s 500 gb hdd je slušná,356 €. čo viac by som ešte chcel.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

RE: dreambox 8000 a viac

Dakujem za reakcie, potvrdili ste moj predpoklad.
8000ku,7020hd,800se z momentalne diskutujucich za VUcko "nevymenil" nik.
Nech sa dari a stastne a vesele !
:)))

Peep
Registrace: 10/2010

kup DM a kup dalši tuner, mne prisel v piatok tuner :)

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

po precitani si tej recenzie (http://drhans.janreznicek.com/solo2) to na velky zazrak nevyzera, ale mozno iny image to uhra. tiez chvilu trvalo kym sa vyvinul adekvatny firm k DM7000.

ludo
Registrace: 3/2006

majky

he-he...ten predajca je vyučeny čašnik alebo mesiar! nech odide a uvolni miesto tomu čo sa rozumie!

Dreambox DM 800 HD se...

TELEFONIST
Registrace: 5/2006

Ten predajca má IQ hojdacieho koníka,

alebo dreveného vláčika ak tvrdí, že" s takymi prijimacmi sa uz nikto nezaobera, lebo treba k nemu vysoku skolu.Je to pravda?"
Nechcem byť sprostý v previanočnom čase, ale nájšli sa vždy "IQ-áči", čo tvrdili, že so ZSSR na večné časy, alebo TINA (there is not alternatív) v kapitalizme. ;P :bigeyes:

Odkáž tomu predajcovi, že ak má "non IQ", tak nech predáva zemiaky! ;P :laughing: :laughing:
Lebo mi pripadá ako ten čierny (nevhodné slovo) v reklame na funfón, čo tvrdí, že "na to treba mať školy"! :laughing: :laughing: :laughing:

Ingemar13
Registrace: 10/2012

RE TELEFONIST

"he-he...ten predajca je vyučeny čašnik alebo mesiar! nech odide a uvolni miesto tomu čo sa rozumie!"
Neurážaj čašníkov a urodzené čašníčky, lebo tí nám vládnu! Takéto čašníčky sedia s titulmi JUDr. v parlamente. Sú podpredsedami parlamentu ako napr. "diplpmovaná čašníčka" Zmajkovičová s diplomom získanom z tlačiarne diplomov zo "Sládkovičova" od Mamojku, alebo z "Alžbetinho dvora" :laughing: :laughing: :laughing:

Ingemar13
Registrace: 10/2012

Peep

Len tak pre zaujimavost- JirkaS sa hra s hdboxom, narval tam enigmu a podla jeho reakcii beha sviznejsie ako dm 800se. Dm sa drzi iba tradicie, uz mu prihara. Aj vu tomu dopomohli. Ale samozrejme, nebyt dreamu, tak neboli by ani vu-cka, ani hdbox by nemal enigmu...

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr

Souhlas,já už od dreamů dávno zběhnul a to jsem jich měl povícero...přesně tak,Dream multimedia žije z toho co bylo,raději za podstatně menší peníz pořídím strojek co mi nabídne to samé a v podstatě Solo2 i více,třeba GLAN sít...

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47

firma ,dream multimedia si za to môže sama. vyrobili v číne za lacno a za draho predávali. čínske padělky,nedali na seba dlho čakať a zaplavili trh svojími šmejdami. Mali sa viac snažiť.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra