![]() |
|
TV LED 80-82cmZdravim, mohli by ste mi poradit s nejakym FULL HD LED TV 32" do 400 EUR? konkretne sa rozhodujem medzi samsungami UE32EH5300 a UE32ES5500. Su takmer identicke az nato ze jeden je DIRECT LED a druhy EDGE LED. Len neviem, ze ked ide o tie lacnejsie TV ci je v kvalite obrazu medzi nimi rozdiel. Pripadne uvitam aj nejake ine TV.Dik. |
mark6000
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 50 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
mark6000"Ide mi len o to, ze ked je ten tv za cenu ako edge, ci direct v tomto pripade neni smejd a neoplati sa ist radsej do edge."Oba modely pouzivaju rovnaky Open cell, takze o nejakych rozdieloch v pozorovacich uhloch nemoze byt ani reci Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmLoewe jsen měl taky asi 5 let, v tý době chodily v EMU Premiere atd. Telka měla 2 Scarty a jeden S-Video. Měl jsem tam strčený 2 satelity do Scartů a třetí z PC přes S-Video ze Sat karty. Audio mělo výstupy na 4Ohmový repráky, ty jsem měj natažený do rohů místnosti. Na každej předvolbě se dal nastvit jas, barva, kontrast, hlasitost a já nevim co ještě, taky hloubky, vejšky. Prostě paráda a všechno jednoduchý. To se dneska na těch zázracích z Datartu už nevidí.Takže LED telku mam 3 roky . Dál chci vyzkoušel nějakej Smart, k tomu nový VU čko s Gigovým eternetem a něco na DVB-T2, n-kovej Edimax bych vyměnil za další generaci a příště už snad TV a satelit obrazově opravdový HD na 12 bitech /4096 řádků/. HDMI kabely se na to už prodávají, ostatní zatím jetě chybí. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmNiekto tu spomenul loewe. je tu nejaky stastlivec, ktory ju ma? pripadne ine nezname resp menej zname znacky... |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmTak ja som mal dilemu pri kúpe medzi Samsung UE32ES5500, alebo Philips 32PFL4007H. Mal som v obchode pred sebou zapnuté TV od rady Samsung EH5300,5500, ES5500, až po ten Philips. Tak som sa sa rozhodol pre ten Philips, aj na doporučenie predajcu, že má 200Hz PMR. Ale či to rozhoduje pri pripojení HD sat prijímača a programami Skylink, to neviem:) A tá 32 obrazovka mi úplne stačí na tú vzdialenosť 2,5 metra. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
vw1.......A vies aky panel v nej mas? Sharp alebo LG ? Alebo uz aj nieco ine neviem.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liguerehm no uvažuješ sice za dané situace a předpokladu že máš počítač či N.B. dobře to mám obojí ale ne všichni počítač mají např. moje přítelkyně nikoliv a starší lidi potažmo především čili pro tuto skupinu lidí by to mohlo oslovit nejvíce už jen kvůli skypu a tam se hlavně píše i když i mluví to je jasné ale já např. mám stolní počítač v ložnici a TV v obyváku navíc mít zaplé dva přístroje není zrovna moc ekonomické,elektřina se stále zvedá.Tak bych zabil dvě mouchy jednou ranou nemusel bych stále odskakovat .zapínat P.C. a sledovat poštu či hovořit na skypu tohle bych vše pořešil tou telkou ale jak říkám ne ovládačem to si ani nedovedu představit že by někdo psal mail pomocí D.O.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
@dvbOno tie nove telky maju vselijake aplikacie na internet, ale podla mna to nie je to prave orechove.Ak to chces kup si to, pripadne kup nejaky sat box (linux) a k nemu nejaku klavesnicu,ak by nebolo k tej telke.MAs viac moznosti.Je to na tebe. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmjá mám 32 palcovou 2 roky . 1.5 až 2 m od TV , až odejde tak zase 32 palcovou větší nechci ani vidět ( tak netvrdte , že by člověk časem nadával na malou obrazovku ) .Byl bych jako v první řadě v kině Hrůza . Vesměs kdo má velkou obrazovku nadává na nekvalitní obraz , nebo je to i vidět ale zase to nechtějí přiznat . Rv :laughing: |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
liquere,jestli máš takovou telku, myslím s vybranýma Internetovýma službama, případně plným Intenetem, tak se nešetři a svěř se, jaký s tím máš zkušenosti.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
amaterzlom v kvalitě SD/HD je při rozměrech 40/46 palců. Některý SD je fakt na 46 palcích mizerný. Ale 32 palců - to teda promiň. A vzdálenost 1,5 m - to to máš v předsíni na botníku??I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousja by som ti referoval,a ale nepouzivam to. Mam philipa, ked bol novy som to vyskusal ci to funguje.Islo tom ale urcite sa to nedalo povazovat za plnohodnotny internet.Mozno teraz novsie modely vedia viac, ale pre mna je pocitac c.1,na pozeranie zase telka.Uz ma neprerobia.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmProč to chválim - mam v rodině nemocnýho, kterej vysedává u telky v obejváku a pouští si tam filmy z DailyMotion nebo YouTube. Navíc když si přes konto na YouTube vytvořim seznamy, a nafrkám tam vybraný odkazy, tak to na tej telce hravě přehraju. Stejně tak malý soukromý videa a jiný věci.Samozřejmě že telka není PC, ale to je už vo něčem jiným. Ale ten Net, plus přehrávání filmů přes USB - to určitě užitnou hodnotu přístroje zvedá a já to využívám denně. No a připojovat k telce PC - to mě vyloženě s..e, další dráty, krátký kabely, zvuk do recieveru atd. Ale znám dost lidí, co maj na tuhle věc úplně stejnej názor jako ty, jeden příbuznej to dokonce ani nezkoušel a prohlásil to rovnou za hovainu, i když tam tu přípojku má. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmJasne, ved ani ja nepripajam k TV notebook.To som pisal len ako moznost.Ale ako pises, ten youtube a podobne veci funguju.LEn ako je pravda, ze bez klavesnice to morfovat cez DO je masochizmus. ;) Pokial teda chce niekto aj ine ako tie aplikacie od vyrobcu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmSamsung dává bezdrát klávesnici- Teď je to možno vzít jako jako Return kitI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmSúhlasím s Liquere, ja mám plazmu prepojenú s PC cez HDMI kábel, keď chceme pozerať niečo z netu alebo pustiť film z PC, jednoducho zasuniem kabel do PC a prepnem na telke vstup HDMI a je to všetko v pohode. Nepotrebuješ net do telky, ext.klávesnicu ušetríš peniaze a nervy. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmJak máš dlouhej ten kabel?I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
To:liguereNo napsal jsi mimo jiné a doporučil mi klávesku dreambox,tu jsem měl už před 5 lety a až ted nedávno jsem se ji zbavil to je totiž hrůza na dreamboxy generelně sice nedám dopustit ale ta kláveska je na nic hrozně se s ní píše a v kombinaci s kurzorem katastrofa něco psát velmi neprsktické zdlouhavé a přirovnal bych to téměř s D.O. což vyjde na stejno takže budu raději čekat snad se najde konečně některý z výrobců co použije plnohodnotnou srovnatelnou kl. jako u počítače. nebo pak raději nic a jen nějakou solidní /holou/ LED 3 D jinak to nevidím.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
To:MorousMohl bys mě prosím sdělit č. toho modelu Samsung co má klávesku ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmTa klávesa se dodává zvlášť, stojí asi 2400, měl jsem na to někde nabídku, je to na jejich bordu ale nemůžu to najít. Teď je nějaká akce, že když si koupíš Samsunga vvybraný řady, máš nějakej bonus několik tisíc, takže by to bylo vlastně zadara. Mrkni na jejich stránky.Já mam tu Sonku 40 palců a šel bych do větší - 46 palců. Malý vobrazovky od určitý doby nesnášim a ještě živě si pamatuju ty diskuse, jak před pár lety když začal bum s panelama, tak každej, kdo to koupil radil minimum 50 palců, a najednou se tady skloňuje 32 palců jako zázrak techniky. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Klávesnice Samsung VG-KBD1500, bezdrátováhttp://www.samsung.com/cz/function/search/espsearchResult?input_keyword=VG-KBD1000&keywords=VG-KBD1000http://www.zbozi.cz/?typ=nabidky&q=bezdr%C3%A1tov%C3%A1+kl%C3%A1vesnice+Samsung#utm_source=seznam&utm_medium=hint&utm_campaign=hledani&utm_term=bezdr%C3%A1tov%C3%A1%20kl%C3%A1vesnice%20Samsung&utm_content=horni-odkaz I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Tady je to popsanýhttp://www.samsung.com/cz/consumer/tv-audio-video/television/tv-accessories/VG-KBD1000/XU-features?subsubtype=premium-remote-controlI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmKamarád si koupil novou TV Samsung k vánocům se 3D a dokupoval k tomu normální klávesnice k počítači asi kolem 500 KČ . Přesně nevím zdali ji má wifi nebo ještě na drátovou a bez problémů vše funguje jak mám . Chce to jen vyskoušet . Ty originál Samsung jsou drahý a zbytečný . Já mám k Philipsu 3 roky starou drátovou klávesnici od počítače a taky vše funguje R^ |
amater3389
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmvypdlo mi slůvko JAKO - -- dokupoval k tomu normální klávesnice jako k počítači asi kolem 500 KČ |
amater3389
![]() |
|
amaterCau, napiš sem jak to máš udělaný. Já mam na Sonce USB, bere FAT32 ale lávesnici mi ani nenapadlo zkoušet, protože nepředpokládám, že by FW TV ovladač klávesnice obsahoval.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: TV LED 80-82cmvzal jsem od počítače klávesnici , která je na USB a sasunul normálně do TV PHILIPS , NĚCO SE TAM DĚLO a za 30 vt to JELO a když jsem se ptal souseda ted NÁHODOU tak má klávesnici drátovou starší od počítače taky, ten sasunul normálně USB do TV , ale musel kliknoun na ikonu vyhledat nový zařízení a má to taky OK , ale nevím jakou má TV .Takže to asi funguje i na normální klávesnice , jinak tomu nerozumím . Vyskoušej si to taky a uvidíš |
amater3389
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |