Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Porucha skylink

Ide vam skylink.Mne nie.

viki2
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

a v kolik

jsi jim ten majl psal?

to si skutečně dovolili hodně !!! v neděli večer a oni nenapíšou a nenapíšou !!!

btw. někde jsem zde potkal bublajse, možná ti poradí ??!! :8)

tonek
Registrace: 1/2009

viki2

Tak co ? Jde ti to?

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008

RE: Porucha skylink

Okolo 22,30 naskocil EurosportHD o 10 min. NovasportHD potom dlho dlho nic.Az okolo 23,30 postupne naskakovali ostatne stanice.Uz ide vsetko.Podla mna to bola drasticka revizia karty,kde naraz zmizlo vsetko,co by sa nemalo stavat.Ja si chcel overit,ci je chyba na satelite alebo len u mna.Ja som nechcel radu.V poslednej dobe je tu hodne ironie a robenia si srandy,co kedysi nebyvalo.

viki2
Registrace: 10/2008

viki2

na " satelite " chyba tutově nebyla a nebude ;) A podle čeho soudíš že:Podla mna to bola drasticka revizia karty??Podívej se v prvé řadě na svůj přijímač :-/ protože jelikož jsi předvedl kousek hodný kouzelníka a to tu kartu třikráte flešnout a nic!!KDYBY???byla chyba jinde než u tebe tak karta po prvním flešnutí musí začít naběhávat.P.S.a nenapsal jsi vůbec nic o tom jestli to nestálo třeba měsíc či to používáš denně,to je základ hned napsat co mám zač a nejde to a to , a nejde to od toho a toho a ne psát toto:Ide vam skylink.Mne nie.To je dotaz? :O Pak se nediv reakcím-kolega Morous to tu nedávno pěkně napsal ohledně takového dotazu. R^ A ověřit se to dá několika spůsoby jestli to jde nebo ne a to u tebe!!

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra