Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nejlepší silvestrovská podívaná ?

U mne vyhrál koncert Judas Priest na Tv Pohoda a na druhém místě byl ohňostroj z Londýna na BBC !

Kordd
Registrace: 5/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

Judas Priest

mám od nich vše,tak si je pustím kdy chci,ale máš pravdu,nebylo co vybrat,celá TV stála za velký kulový,jakž takž prima

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tematický večer na 3sat HD

Coldplay, Queen, a-ha a další komplet koncerty. Hezké zavzpomínání.

VU+ UNO!

drejdl
Registrace: 8/2007

RE: Nejlepší silvestrovská podívaná ?

Nejlepší podívaná byla už ne Stedry Den ve 20hod na TV Pohoda. Led Zeppelin. Taky včerejší povídka Bohouš se Sovákem a Menšíkem byla super. Po Zeppelinech už je všechno druha liga. :8)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

ohnostroj unas to bolo jak v tretej svetovej s každej strany
som rad že som prežil a neohluchnul ;)

🇸🇰

Jupi

VELKÁ NUDA jak na nově na primě na čt na barandovu a na markize jojke velký kůlový nič extra pogramy lepší bylo koukat na filmy než na ty blbosti

nicolepcd
Registrace: 9/2011

1. BBC1HD a ohňostroj z Londýna (předčil Dubai), 2. BBC2 a Jol´s silvestrovská Show s Hives a Dexys. 3. Canal+ dokumentární film o PearlJam.

pf09
Registrace: 8/2010

Sil. přek. na Hbo

Soráč, že Vám zde lezu. Nechci zakládat nové téma.
Co dávalo Hbo o půlnoci? Dikec.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

Sivestr jako vždy

U nás se bouchalo od 20,00 pro mě zbyla akorát kopelna se psem na klíně a sem tam něco v pauzách.Bohouše jsme si pustili včera 2x

korkoran
Registrace: 10/2006

Na ČT 1 bída, na NOVě ani nemluvím.Dobrý byl Izer na Pětce,dalo se na to dívat,už chápu proč ho papaláši nemají rádi.Ani Krampol na Primě nebyl špatný.Dobrej koncert Michala Davida.Nevím,proč bych měl vyhledávat Led Zeppelin, které jsem poslouchal celou pubertu a mládí.Nebylo mi to vzázcné.

Piller
Registrace: 8/2003

Jestli se ti líbí Michal David, pak je logicke, ze te Led Zeppelin nemuzou uspokojit. :laughing: :laughing: Rv

On Air!

Saxon

Podla mna, najhorsi Silvester co sa tyka programovej ponuky na nasich a ceskych TV! Same stare veci zo silvestrov z minulych rokov, prakticky nic noveho, okrem snad Krampola a Particky, ktora (pozeral som slovensku) ale bola tiez oproti normalnej pocas roka, tiez velmi slaba a miestami az trapna. Ten usek u playmate a vonku na ulici bol strasny. Ledva som sa na niecom zasmial. Usek s markizackymi moderatormi bol tiez trapny. Ziadny program nebol LIVE a sampanske sa prakticky pred polnocou ani nebuchalo. Naozaj velmi slaby Silvester.

Billysk
Registrace: 4/2006

Saxon:v době mého mládí toho bylo všude plno.Jejich hudba se hrála na každé venkovské zábavě, desky se prodávaly pod Janáčkovýcm divadlem na černém trhu a pekelně předražené.Led Zeppelin se mi líbily ve své době,dneska je to všechno dávno překonané.MD se mi líbí, co je na tom špatného?Co nesnáším je Rolling Stones a Jagger.To teda ne.Rozhodně ne.

Piller

Na Majkla Dejvida jsem to přepnul chvíli před půlnocí a vydržel jsem to asi 3 minuty než jsem to musel přepnout jinam.Včera mě velmi mile překvapili dobrým koncertem A-ha a teď to na pohodě valí Klaus Meine se svojí grupou.

sirda
Registrace: 11/2006

nejlepsi silvestrovska podivana tak ako kazdy rok bolo na moju sexi priatelku .... dojem kazil len z kazdej TV vyskakujuci Michal David :)))

TV program bol jeden z najhorsich ake som kedy mal moznost vzhliadnut

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Michal David bol hit tohtorocneho Silvestra. V jednej chvili bol tusim na komplet vsetkych programoch "Skylink Digital". :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

na Slovensku bude až dnes!

o 13:00 - novoročný prejav nášho starého uja. Už sa teším na jeho slovenskú ľudovú tvorivosť :laughing: :laughing: :laughing:

lubomir63
Registrace: 6/2006

Na nete uz koluju ukazky.... R^ :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

My jsme u nás střídali ČT 1 s Deluxe a u toho mastili žolíky až do dvou do rána. S asi hodinovou přestávkou přes půlnoc, kdy jsme obcházeli sousedy a připíjeli. Takže Silvestr jako vždy pohodička. R^

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Docela mile překvapila "Šlágr TV".Program měla vhodný na Silvestra.Jistě program potěšíl mnoho obyvatel ČeskoSlovenska.Na to že začínají,za 1!!! :)

zzaner
Registrace: 9/2006

V TV, jako obvykle velký kulový. Nejlepší je Silvestr s přáteli bez dívání na TV, protože to co tam dávají to je humus na všech TV i placených. Možná nějaký přírodovědný. Staří herci už vymřeli a ti nový je nahradit neumějí a na opakované věci se zásadně nedívám. Pokud tam nebude fotbal či NHL tak nemá cenu ten TV ,,odpad" sledovat. A co Cryptoworks jede?

viking
Registrace: 9/2005

U mě vedla ZDF HD od 21:45 přímý přenos od Brandenburger Tor, hudba, ohňostroj, atmosféra... a občas proklik na 3sat a koncerty.

Lulu
Registrace: 10/2006

KOukám,že je to tady hemží nejen odborníky na satelitní techniku ,ale jsou tu mezi námi i hudební a umělečtí kritici ;)

Piller

RE: Nejlepší slivestrovská podivaná

Rovnako sa môžem stotožniť s ostatnými,ktorí hodnotili silvestrovský program negatívne.V poslednej dobe úrovne silvestrov idú na všetkých naších staniciach viac menej dole vodou...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Já jsem včera televizi nezapnul vůbec a fakt dobrý.

gliderman
Registrace: 6/2008

Dle mého vkusu Led Zeppelin nepřekonal ještě nikdo, možna je to i tím, ze jsem se narodil až o vrcholu jejich cinnosti. Hudba Michala Davida je pro maly deti a slapky u tyce. nechápu, jak ho můžou poslouchat chlapi, to mi hlava nebere. Stouny taky dvakrát nemusím, to je ale otázka vkusu. Fakt me zajímá, kdo je v jejich ranku následoval a překonal v hudebním mistrovství?

On Air!

Saxon
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra