![]() |
|
DVB-T prijemZdravim chci se tu jenom zeptat nemuzu se nejak dopatrat na nejaky dvb-t- prijimac ktery ma rozsah ladeni 170-858 MHz (pásmo VHF i UHF)a stale mne to ukazuje jen Sencor to jine znacky nejsou? Dekuji za radu.PS potrebuji jen ten rozsah a ne rozdeleny mnelo by to byt jak na digitalni telce. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
DVB-Tnemůže ladit v jednom kuse 170 až 858MHz. To prostě nejde!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
DVB-T prijemNo já mám nějaký Optex ORT8897-HD, kupoval jsem ho včera narychlo, protože jsem zjistil, tak moje 4-letá lcd má jen mpeg2 tuner :crying: |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
ber čo jeaj ten Sencor, alebo DI-Way ...všetky tunery pracujú cca 45 až 870, musíš si vybrať taký, ktorého firmware umožňuje manuálne zadať frekvenciu a šírku pásma |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
Ladění DVB-Tv mezipásmu je nesmysl!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: DVB-T prijemDiky jen jeste chci ze to potrebuji kvuli kabelovce mam staru telku a chci na ni digital a kabelovka u nas v digitalu zacina na frekvenci 306 mhz tak proto. |
anton
![]() |
|
RE: DVB-T prijemZdar,smaryja,ale digitalni kabelovka patrne v tomto pasmu provozuje modulaci DVB-C a ne DVB-T.Standardni pasma pro sireni DVB-T jsou VHF III a UHF.Zjisti si napred,jaky set-top box vubec potrebujes:),at nam ten mesic zacina radostne:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
V mezipásmumusí kabelovka vysílat v DVB-C!!! Vždyť to tu říkám od samého začátku!!!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
hdpeTak jsem koukal a jak jsem napsal digital v kabelovce zacina od 306 mhz tak by to mneli snad umnet naladit nebo ne? |
anton
![]() |
|
antonasi nejsi schopen pochopit, že to čemu ty říkáš "digitál" není to samé v kabelovce a v běžných TV pásmech... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DVB-T prijemTak mne bude stacit nejaky dvb t ktery to umi nebo ne? Proto jsem se chtel poradit.Jestli to naladi aby jej nekupoval zbytecne. |
anton
![]() |
|
RE: DVB-T prijemPochopit mne staci jestli je nejaky prijimac na to. |
anton
![]() |
|
RE: DVB-T prijemNo to muze,ale Tvuj nadpis je DVB-T prijem a nyni mluvis o digitalni kabelovce,ktera ma na teto frakvenci modulaci DVB-C.Proti Ti zadny DVB-T set-tob box nepomuze a zjisti,zda Ti vubec pomuze set-top box DVB-C (resp.zda nahodou nejsou programy kodovany a budes potrebovat modul + kartu). |
hdpe
![]() |
|
antonuž ti tu bylo poraděno, aby sis napřed zjistil v jaké normě to vysílá (mezi 300 a 470MHz na 99procent DVB-C!) a vzhledem k tomu že je to kabelovka, tak to nejspíš bude taky nějak kryptováno. Takže s TV co má DVB-T nepochodíš... jestli si to dál budeš představovat jak Hurvínek válku, tak ti asi není pomoci. Pokud jsi schopen pochopit co se ti snaží zde všíchni poradit, tak si zajdi za provozovatelem kabelovky a zjisti si podrobnosti, za jakých můžeš jeho vysílání po kabelu přijímat. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DVB-T prijemJeste jinak,na satelit pouzivas VANTAGE = set - top box DVB-S/S2 ,otazka zni muzes s nim prijimat DVB-T,nebo DVB-C?Ne.Cili si prosim u sveho operatora zjisti ,jaky a naco budes potrebovat set-top box.V kabelovce mohou byt pouzity oba druhy modulace - DVB-C je primarni a pro tento druh vysilani primo urcena (obvykle placena kodovana nabidka).DVB-T je podruzna modulace a pouziva se obvykle proto,aby ucastnici si vystacili s DVB-T tunerem v televizi (kdyz chteji mit napr.2 televize) a nemusi investovat do DVB-C set-top boxu,CA modulu a karty. |
hdpe
![]() |
|
RE: DVB-T prijemJa nevim bud jste tatary va nebo ja na telke mne to jede telka je samsung ue 40d5500rw no a chci digitalni kabelovku na obycejnou telku analogovou tak jsou k tomu nejake prijimace to je vsio. |
anton
![]() |
|
hdpeTak na vantage nemam dvb-t ale telka ta to veme ma modulaci dvb- t a c tak asi je to jasne ze modulace c a jen k tomu prijimac nic vic jsem nechctel poradit. |
anton
![]() |
|
RE: DVB-T prijemJestli naladis modulaci DVB-T na 306 MHz ,pak jsi proste Panbuh.Muzes nam prosim sdelit ,co je to za kabelovka? |
hdpe
![]() |
|
re:davidkrizJa by som to medzipásmo videl tak 3:1 pre DVB-C vs. -T, ono tie (menšie) káblovky vymýšľajú všeličo a duplom ak sa jedná o individuálny príjem MMDS, tam to má každý podľa toho aký zohnal konvertor. Každopádne by sa anton mal informovať u prevádzkovateľa. Myslím že nikto z nás vešteckú guľu nemá. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: DVB-T prijemV tom pripade je nezbytne nutne se obratit na CTU , prislusnemu provozovateli k odejmuti licence:). |
hdpe
![]() |
|
RE: DVB-T prijemNo a prijimac na dvb-c 170-858 MHz (pásmo VHF i UHF)nejaky je? |
anton
![]() |
|
RE: DVB-T prijemZdar,je 1.1.2013 ,tak vse nejlepsi do noveho roku a hodne zdravi a stesti.Ano,set-top box DVB-C,ale prosim si zjisti u sveho provozovatele,co vlastne potrebujes (sdel nam tu kabelovku). |
hdpe
![]() |
|
RE: DVB-T prijemTaky vse dobre do noveho roku a dekuji za rady a nechame to uz radeji tak. |
anton
![]() |
|
antonDVB-C nemůže vysílat v VHF ani v UHF ale pouze v mezipásmech!!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
trebars tentohttp://www.my-solution.de/index.php?show=quicksearch&quicksearch=12894&click_count=4&Artikel_ID=12894&details=12894TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 273 |
![]() |
|
trochu mimo,ale kdyz sme u tech kabeloveksvagr si k vanocum koupil velkou telku a kdyz maj doma tu kabelovku (lokalni kabelovka, ale firma montuje a servisuje kvanta siti v praglu a okoli), tak vzal s kabelovym DVB-C tunerem. jenze kabelovka vysila analog v rastru pozemnich kanalu a tak je obraz na urovni hnusu, prolozeny ruznejma vlastnima upravama formatu obrazu.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |