![]() |
|
SMICHOV TVVážení zákazníci. Vzhledem k tomu, že se stále množí dotazy na novou televizní stanici Smíchov, chtěli bychom Vás upozornit, že novou televizní stanici do naší programové nabídky zařadíme, jakmile její vysílatel - společnost CET 21 spol. s r.o. - spustí satelitní vysílání programu Smíchov na pozici Astra 23,5°E.Termín zahájení satelitního vysílání programu Smíchov, bohužel, neznáme. |
ebollaBB
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 67 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVTV stanice Smíchov je v této době akorát k smíchu.Co tam dávají od 9.30h do cca.22h je ten správnej humus pro českého diváka.Tj.žádnej přínos.Jinak sběrač starých seriálů po datu expirace(použití). |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVtakovy mrdkoviny a same seriali at si nechaj,to uz postrada jakoukoliv slušnost, do (nevhodné slovo)e s nima, ale na prima zoom se těšíme tak snad nezklame... ;P :dead: |
zori
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVVidel jsem to na DVB-T,ale takovy stupidni program jsem dlouho zase nevidel,porady z archivu Novy tak to je peknej ulet, at jde cela Nova nekam |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVna upc myslim ze beží.jinak když to nově vyhovuje že to muže sledovat 50% obyvatel... stejně to bude odpad nic nového spiš jsem zvedav na zoom a ČT3 |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVJakákoliv neplacená stanice nebude nikdy vysílat nic exkluzivního. S tím je prostě potřeba se smířit.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
technikTKRtady přeci nejde o tu exkluzivitu, to přeci nevysílá žádná česká TVOctagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVKefalín a čo to je ta exkluzivita? Snad ne Pikollo.TVZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVPikollo: To byla jenom poznámka k tomu, že když se chystá nějaká nová stanice, tak si spousta lidí dělá jakési plané naděje a cosi od toho očekává. Pochopitelně se pak žádný zázrak nekoná, a to hlavně když ta nová stanice pochází z Novácko-Primácké líhně.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVSmíchov a podobné programy jsou na velký kulový,naše věkové kategorie již vše co kde vysílali vyděli.Za posledních 10 dní co jsem doma jsem nenarazil na nic co by jsem již dřív neviděl.Sedíme u telky a mačkáme tl.ovladače pořád dokola. :((Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
technikTKRS tím musím plně souhlasit. Osobně si myslím, že Prima je v kvaliě o level napřed. Pro Tomik535 je dostatečně exkluzivní TV8 SK.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVPRO Jarous -to jsou časy , já pustím TV doma tak 3x za týden a to ještě na chvíli . není čas - práce, koníčky , melouchy atd. . Jinak Smíchov chce hodně lidí jak kolem mne u kmarádů , tak lidi v práci vis třeba typovačka nebo i na jinách forech názory http://www.tv-digi.cz/a-co-smichov-t3775.html Když jsem byl v nemocnici i když tam byla kabelovka tak stejně koukali lidi jen na NOVU - SERIALI atd. .Běda kdyby jsme to přepli , byli v přesile celý den Plno lidí nezajímá zase jiný programy , já třeba nemám naladěný ani jediný hudebný program a nelituji toho DĚKUJI NECHCI . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: SMICHOV TVPochybuji ze zarazenim Smichova Skylink nalaka dalsi zakazniky, tak proc by to tam cpal. 29kc ma jistych i tak.VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |