![]() |
|
Golden Interstar vypadky v kodovani x za hodinuAhoj, mam dotaz na vlastniky techto prijimacu, konkretne rady Xpeed. Na techto strojich se v posledni dobe stava, ze se na okamzik objevi informacni lista a hned zase zmizi (dalkove ovladani s tim nema co delat-vyzkouseno). Nekdy se i stane, ze se prerusi dekodovani programu na x sekund. Me doma se to stava jen s tou listou, mam potvrzeno nejmene od 3 lidi, ze maji vypadky klidne 10x za hodinu. Vetsinou pry na Prime a zkladnich kanalech, na placenych programech se tento jev nevyskytuje. Mate nekdo podobny problem? FW mam z 2008, bez klicu. Zacalo se to objevovat jak na 0D03 tak i na 0D96-zde se tento jev objevuji casteji-vice karet v obehu. Ctecky jsou vycisteny, a pripadne i spinac. kontakt vyblokovan, presto nic nepomaha. Byla nejaka zasadni zmena v dekodovani ci neco jineho? Na CT 24 cely den bez problemu.Dekuji. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 933 |
![]() |
|
RE: Golden Interstar vypadky v kodovani x za h...Zkus použít jinej FW, děcáku mám 870tku s FW 19.8.2008 a tento problém jsem zatím nezaznemenal. R^ Samozřejmě klíče jsou vymazaný aby se to nehádalo. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Golden Interstar vypadky v kodovani x za h...u mé 870 jde emu vypnout,klíče nemusím mazat |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
čím vypínášemu? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
tím.bez klíčů nemyslí že je bezdomovec ale ASI že ten soft je bez EMU !? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Golden Interstar vypadky v kodovani x za h...Není tam zapínání a vypínání ...menu a pak 2580? |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Golden Interstar vypadky v kodovani x za h...Ano, Emu se da vypnout takto zmacknout tl. menu pak 2580 a exit. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 682 |
![]() |
|
RE: Golden Interstar vypadky v kodovani x za h...Pak ale nefunguje ctecka na skylink |
Hypnos
![]() |
|
RE: Golden Interstar vypadky v kodovani x za h...Já tam mám SW GI-TS870_CI_X-25Jul2008 bez problémůSdílení karty vyzkoušej GI_TS870_CI_X-HS26Feb.2009 Tady ten stroj mám už jako náhradníka. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Golden Interstar vypadky v kodovani x za h...http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=58886 |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Golden Interstar vypadky v kodovani x za h...Diky, prave ze i na druhem, pokud sdilim, tak je rozkostickovani cca 2x za hodinu. Ta lista problikne tak 1 za hodinu. |
Hypnos
![]() |
|
RE: Golden Interstar vypadky v kodovani x za h...Ano, myslim ze dojde k nefunkcnosti ctecky karet v prijimaci.Uz jsem to dlouho nezkousel. ;) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 682 |
![]() |
|
![]() |