Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat DigiCorder HD S2X Plus 500GB

Pred dvomi mesiacmi som kúpil nový prijímač a před časom som zistil že nefunguje tuner č. 2. Při zapnutí ide cca 1 hodinu v poriadku. Potom sa akoby stratí signál, pritom tuner č. 1 ide vždy v poriadku. Ja som to zistil viac menej náhodou, keď prestal ísť PIP a tiež nenahralo program, keď bol naprogramovaný časovač napr. TV Nova a ja som pozeral CT1. Pri nahravaní z vypnutého stavu je nahrávka v poriadku. Keď pozriem teplomery tak sú tam tieto hodnoty: Transponder 12525, V, 27500, teplomery Anténa 1 Level 94, Quality 12,0 dB, teplomery Anténa 2 Level 85, Quality -,- dB. Mám 1 Twin LNB na 23,5. Používam karty ICE a CAM Irdeto Eurocam+, a Smit Irdeto, ktoré mi odporučil predajca. Hľadal som na rôznych fórach aj nemeckých, ale nič čo by mi pomohlo vyriešiť problém som nenašiel. Vedel by mi niekto prosím poradiť? Ak sa mi to nepodarí tak to vyzerá na reklamáciu.

VU+ Uno 4K SE, VTi 15.0.00

olin22
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat DigiCorder HD S2X Plus 500GB

Si to pořádně nastav v menu pro oba tunery a zkontroluj, přečti si dobře návod pro obsluhu. Proč se po čase odpojuje druhý tuner, dat tím se zamysli a možná na to logicky příjdeš. Si nedělej při reklamaci ostudu. R^

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat DigiCorder HD S2X Plus 500GB

Nech si to proměřit od firmy kde si to koupil a je to. Na dálku ti nikdo kloudně neodpoví. Vyzkoušej to u kamaráda nebo prostě jinde. Prohod kabely na tunerech třeba až to vypadne.Ta hodnota qality je nějaká malá.

koax
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra