![]() |
|
Tovaričš DepardieuBude chytat v rusku francuzke kanaly? Ked uz tam leze? R^ :laughing:Ale asi skôr chyti rychlo rozum........ked bude cumet do kalasnikova.. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
RE: Tovaričš DepardieuTo je potom vela zavistlivych po celej europe, ked to tak nazyvate.Ale ako vzdy vyhovorky podnikatelov.Ja to beriem, ale uz otocte platnu na nieco nove, toto je obohrate.Stale nikto neodpovedal preco je zivotna uroven najvyssia tam, kde su vyssie dane a kde podvod je podvod a nie frajerina.Dozijeme sa odpovede?Inak ja som uz odpoved dostal,v rusku sa daju chytat francuzi,hlavne na obcianstvo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Tovaričš Depardieuprosperita je v takych krajinach preto ze sa tam dodrziavaju zakony a pravna istota a vymozitelnost prava su pre podnikanie potrebne asi ako kyslik pre cloveka..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Tovaričš DepardieuAbsolutny suhlas.Poviem ti sa cudujem tym poctivim podnikatelom, ze nerobia nejaku iniciatívu na vycistenie toho tzv. podnikatelskeho prostredia od podvodnikov,aby zaroven chranili seba a zaroven si zvysovali posramotenu povest.Namiesto toho riesia vzdy len zakonnik prace a podobne veci.Pritom nic nie je lepsie pre podnikanie, ako spokojny a lojalny zamestnanec.Toto nechapem. Tymto koncim v tomto vlakne.Necakal som taku diskusiu, ale asi ludia citili potrebu sa vyjadrit a nie len tu na fore. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Tovaričš Depardieuno mas pravdu asi to bude tym ze slusnych ludi v tejto spolocnosti je minimum..resp. aj ta mlciaca vacsina nie je slusna ked to toleruje akceptuje a mlci.na druhej strane sa mi kamarati co maju vlastne podniky a zmaestnancov casto stazuju ze najst zamestnanca poctiveho co iby ich nechcel okradat a odrbavat je prakticky nemozne skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Tovaričš Depardieusi vezmi..nase "elity" kvazicelebrity rychlokvasene....ze nikoho nevidis? no ani ja nie a to je asi problem..priklady pritahuju ake ma nasa mladez priklady? pozitivne zivotne priklady? ak je clovek poctivy a slusny je povazovany za hlupaka..sme dopadliskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Tovaričš Depardieutulen,kamarádi a známí co pracují v těch podnicích co uvádíš si často stěžují, že najít zaměstnavatele poctivého co by je nechtěl okrádat a odrbávat je prakticky nemožné. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
hifiokjasne plati to aj obratene. kazdy sa tu snazi s kazdym vyebat...klasika..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |