Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HUMAX 5100s nový firmware

Už jste si někdo stáhnul novou verzi firmware 1.01.27 a pokud ano jaké s tím máte zkušenosti ? Má tam prý být opravené řazení programů,ale já si zatím nechávám docela dobrou 1.01.09 kde si mohu programy uspořádat podle sebe a nové se doladí samy.Děkuji za názory. :lookaround:

jisof
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HUMAX 5100s nový firmware

jojovh trochu sis to precijenom vylepsil.Ted nemusis rucne ladit na obou Astrach,vse udela Fastscan.A pokud tam precijenom jeste neco chybi, tak to rucne doladis a ulozis do v fav seznamu.Jedno spestreni v seznamu by mohlo jeste byt.A to hudebni stanice Planeta HD.Myslim si,ze by tam chybet nemela.Jiz dost dlouho vysila volne.Snad si to mr. Koudelka precte a zvazi navrh. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER, ďakujem za útechu. Som rád, že to vyšlo. Ešte musím nájsť to správne wifi usb zariadenie. Našiel som tu na fóre, že je možné ho pripojiť cez TP-LINK TL-WN727N lite, ktoré som vyskúšal, ale dokáže len vyhľadať sieť no nepripojí sa. V e-shope mi odpisali, že má iný chipset. Odporúčali mi Wifi USB dongle pre Humax 5100.(27 eur). Ty prijímaš internet cez LAN? Ďakujem.

jojovh
Registrace: 2/2013

RE: HUMAX 5100s nový firmware

Ne,pripojku LAN v prijimaci nevyuzivam i kdyz mam internet.

HYPER
Registrace: 11/2010

TP-LINK TL-WN727N lite už funguje bez problémov. Stačí keď sa dlhšie podrží tlačidlo na ľavej strane usb wifi a ono samé vyhľadá a pripojí zariadenie k internetu.

jojovh
Registrace: 2/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra