, sekce: Technika |
|
Pro informaci - TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+Ahoj,dnes jsem vyměnil dekódovací modul Mascom Irdeto/Cryptoworks v satelitním přijímači TechniSat Digit HD8 SX za modul TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+.Bezproblémový provoz(žádná hláška,sekání či ztráta obrazu i při vyšším datovém toku - absolutní spokojenost. |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
liquereTo je origo krabice i origo návod, spíše mi to připadá jak píšeš, protože oficiální distributor to ví jelikož stížnosti na tento prodej přibývají.A jak já /ty/ poznáš že je to "kradený"když to koupíš na internetu od prodejce satelitní techniky?To je věcí někoho jiného aby to zjistil.já taky to isio nekoupil od ofiko dovozce jelikož je drahý já ho koupil u jiného prodejce daleko levněji-a takové věci než já!!!koupím tak to prodejce musí vybalit na stůl a já si vše skontrolují.U mě byl sw z dubna 2012 a bylte předposlední- v ne sem tam přes internet nahrál poslení sw.pro dnešek konec ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
petr33Zdravím nového admina. Přeji hodně klidu, pohody, chladné hlavy, pískat rovinu bez emocí. Doufám že budeš mnohem lepší než tvůj předchůdce! ;)Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
RE: Pro informaci - TechniSat TechniCrypt Irde...Vhodnost modulu technisat se tady několikrát už rozebírala, pro HD8 opravdu idealní věc. V S1 otestuji, jen netuším kdy, mám k dispozici i zelený smit atd., takže uvidím co to udělá.Co se týče Isia tak tohle přes net nedoporučuji nakupovat, věc v této ceně si prostě nechám předvést a naladit přímo na prodejně. Hlavně doporučuji vypnout aktualizace a nechat si zprovoznit moduly, v případě nutnosti nahrát příslušnou verzi softu. Nejnovější soft neznamená , že je lepší. Není důvod někam spěchat, však on to někdo otestuje :). |
Dolfino
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 98 |
|
|
RE: Pro informaci - TechniSat TechniCrypt Irde...Momentalne pouzivam v Isiu dva moduly Masom 1.25 a s poslednym oficialnym fw 2.52.0.2 to ide uplne OK. Mam aj tie nove Tecnisat Irdeto moduly a nejdu dobre! Prehrievaju sa, robia problemy pri zapnuti a pri dvojitom nahravani, takze skoncili "zatial" v šupliku...Skusam teraz tu "Beta" verziu noveho fw, ale je tam "zatial" dost chyb, hlavne pri nahravani. Funguje steamovanie, pridali funkciu "watchmi" a nejake drobnosti, ale treba to doladit. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|