Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kto vie prečo?

na kartách Gital a TandT prestali na Open boxoch-800-810-820 chodiť programi Doma,Dajto,Joj plus,Nova Fanda,Barandov,Prima Love a Nova Cinema(11973)

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

pre joscer

ano,blbo som to napísal...tou bandou som samozrejme myslel skylink...

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

jsivak

Já když jsem kdysi někomu šel montovat satelitní příjem (mám to jako koníčka pro známé a příbuzné), tak jsem tenkrát vyžadoval, aby měli STB s origo čtečkou (nebo CAM) Cryptoworks či alespoň s CI slotem. A žádné EMU. A vyplatilo se. Dnes mají všichni ICE karty, nic jim nezlobí (a tím pádem nenadávají), o většině (co pochopili, jak přeladit či donaladit progamy) ani nevím, že satelit mají. Nic po mě nechtějí.
Ale jeden problém tu je. Tohle píši již po několikáté a vždy mi někdo napíše, že mi tohleto nevěří.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Kto vie prečo?

hmm no je to divne proc ty ty ukrajinsky kramy nechcou pobrat, emm jsou prakticke shodne, az na jednu drobnost, nicmene je potreba pocitat s tim, ze zmeny budou nasledovat i u dalsich programu, nevidim jeden jediny duvod proc to vracet zpet pokud ani jeden licencovany dekoder Cryptoworks nebo CA modul nema problem

koudelka
Registrace: 4/2009

Koudelka

V spalni som na jar odpojil Openbox X-810 a nainstaloval Technisat Technistar SIR a som spokojny. V obyvacke planujem vymenit Showbox 700 za novy Combo (S2 + T2) sat.prijimac Skylink ready s Editaciou-strihom nahravok v sat.prijimaci. Platim si Flexi 7 a zena pozera aj TV Karpaty z pozemnej anteny (prepnut na DVB-T tuner televizora je pre zenu komplikovane - preto Combo). Aky sat.prijimac do 200 Euro by si mi poradil? Dakujem.

ahe56
Registrace: 10/2007

koudelka

jj vlastne mas pravdu, tych niekolko desiatok tisic nespokojnych zakaznikov pri pocte kariet nad 2,5 mil moze mat prevadzkovatel sluzby u pr.dele. Zrejme preto aj tej arogantny pristup na zakaznickej linke :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

btw nikto tu nespomenul, ze zmena status a chid bola aj v ecm streame urcenom pre skylinkove karty.
Zatial len na nova cinema z novej frekvencie

0D03 0B0557
0D70 0A0BBA

je ale zrejme, ze to v kratkom case prehodia komplet.
vid velavravne vyjadrenie koudelku :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

jozef BA

Hmm to jsou veci nekolik desitek tisic lidi ma openboxy, a to si zjistil jak ?? Navic do 820 se da vlozit modul. Operator nemuze se neustale ohlizet na kde jaky strep, to zde bylo nekolikrate jasne receno a je to tak vsude na svete.

koudelka
Registrace: 4/2009

koudelka

preco myslis, ze len openboxy maju problem?
na niektore karty so zaplatenym serpo vobec neboli emm s novym status, chid poslane a nedorazia ani ked ich pouzijes v ktoromkolvek boxe. V konecnom dosledku je to ale jedno a nezavisle od zmeny chid vacsina na to tak ci onak cumi v emu :)

jozef BA

mozno chcu usetrit na zasielani chidov...tak zverejnili keys a nech si kazdy naladi sam :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

mimoxodom lacno predam openbox x 810 :laughing: :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku