Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Vypalene logo na tel.LG Plazma

Po roce a pul se mi na tel.LG model 42PT 353 u každeho programu objevuje logo Eurosportu i když tel. ma ještě záruku 6měsicu technik mi řekl že záruka se na takovou věc nevztahuje,tel.je minimalně použivana.

emtech
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135
Odpověď v diskusním vlákně

@emtech

Nenechaj sa odradiť od posmeškov typu "brga"...jeho príspevok ma nulovú hodnotu...maš proste vadný výrobok a plus plazma od LG je za trest.Ako píše aj eemil, na napr. panakoch novších úplne v pohode.

Milan C
Registrace: 4/2006

Emtech...

...a máš vůbec sundaný ty samolepky v rohu? :laughing: :laughing:

Dadycool
Registrace: 1/2012

RE: Vypalene logo na tel.LG Plazma

Plazma ma preto tolko nalepiek, aby si ich mohol premiestnovat a zakryvat miesta kde sa ti nieco vypali..... :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

A na LCD je myslíš prečo tolko nálepiek ?????, no asi preto, že jedine tie nálepky su Full HD, teda aby si si vedel porovnať či je čierná čiernoa a nebolo to šedé či máznuté, ono to podsvieťenie sem tam na krajoch toťiž presvitá. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

pistok

Ked chcem pozerat tmu tak vsetko vypnem,ale ty musis na to zapnut plazmu. ;) A radsej vecer,lebo cez den ju mozno neuvidis. :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Plazma oproti Led vyhráva skoro vo všetkých smeroch.Kvalita obrazu je neporovnatelná z Led presvietenými mazanicami.Len treba kupovať vyšie rady,najlepšie smart plazmu,ale výsledok bude stáť za to.

johan10
Registrace: 1/2008

o tom neni ani pochyb...ziadna lcd do 1000 eur sa nechyta na plazmu

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Chlapi uz sa pise 2013, budicek! ;)

liquere

Správny postreh tuleň.
Plazmaholici furt tie svoje akváriá porovnávajú s Kaufland eLCéDé za 320.-Eur a pochopitelne sa uškŕňajú.
Za dobrý obraz si treba ovšem priplatiť.

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222
Registrace: 1/2006

osobne mi je suma fuk kdo si co kupi ci plazmu, lcd, lcd led, alebo led respektive si v bazare zakupi CRT ... kazdeho osobna vec, niekomu sa pacia brunetky, inemu blond, a niekto je na chlapcov ... nikomu neberiem jeho postoj, nazor

hadate sa tu o blbostiach, respektive neznasam ak si niekto mysli ze pozral vsetku mudrost sveta a tvrdi ze LED je lepsia respektive Plazma je dokonala

vlastnim plazmu rada V a Pioneera a teraz ako co? sused ma LG LCD a obraz ma tiez prekrasny, a teraz ako co?

no k veci, mozno nasledujuce riadky niekomu pomozu, toto som dostal cca 2 roky z tech supportu spolocnosti Panasonic, a tyka sa to plazmy:

Dobrý den,
velice si vážíme zakoupení výrobku Panasonic.
Co se týká zahoření plasmy, není nutné jako například u průmyslových panelů
nějaký speciální postup. Nucméně doporučuji prvních 100-200 hodin omezit na
minimum zobrazování statického obrazu, nepoužívat jiný formát zobrazení než
přes celou obrazovku, nezapínat režim THX a nevypínat převzorkování obrazu.

Děkujeme a přejeme Vám hezký zbytek dne.

Zákaznická podpora Panasonic

nech sa dari, ahoj ;)

ps: na ustipacne, arogantne poznamky nikto nie je zvedavy, ak nemate co k veci povedat radsej na to kaslite, parabola.cz nie je ihriskom v materskej skolke, kde Janko ukazuje Anicke ze jeho bager je krajsi ako jej babika :8)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Alfa ved sa nikto nehada..........kde ? Teda pistok tulen a ja urcite nie....... R^

liquere

ja by som sa aj hadal..ale dnes sa mi nechce :laughing:

tulen

já mám 2x TV plazma samsung (výrobce ledniček)pořiz. cena cca 12700.- PS42B4501 už přes dva roky .jedna jede cca 17.hod denně a málo se přepíná z programu na program , druhá přepínaná dost často.Zapnutá ochrana proti vypálení.
obě naprostá spokojenost. R^

HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit

v.h

tak to ti gratulujem ale samsung jedine tu chladnicku :laughing:

tulen

liquere

Ale johan10 ma pravdu či chceš alebo nechceš...čiže budiček pre teba :)))

Milan C
Registrace: 4/2006

To platilo 5 rokov dozadu. A johan pise ze treba kupovat plazmu vyssej rady?! Tak teraz nerozumiem, doteraz bolo treba kupovat LCD vyssej rady, aby sa vyrovnala plazme. Nejak uz sa to zamotava preco este by mohla byt plazma c.1.Ja nie som LCD fanatik, len nechapem ked raz na vsetko je liek neviditelna ruka trhu, preco sa predavaju hlavne LCD, potom to niekde pokryvkava ze plazma je "neporovnatelne" lepsia.Mozno na digi ale to som nikdy nemal, tak neviem.

liquere

plazma je neporovnatelne lepsia na s(nevhodné slovo)ny signal..napr. analog...alebo dvb t ..tam tie lcd vyzeraju ako machule..plazma z toho vyjde so ctou..priznavam ze pri kvalitnom signale HD...ten rozdiel velmi nepoznat ten vie pekne zobraizt aj LCD..ale tie sd machule pozerat na lcd sa nedaju..to je otras

tulen

s.p.r.a.s.e.n.y signal tam malo byt.

tulen

liquere

ak prides do kamenneho obchodu napriklad typu "Nay" tak vsade vidis 1 znacku (Sam.....) a LCD LED, respektive LED ... a niekde v uplne pozadi najdes na druhom mieste ostatne znacky formatu LCD LED, LED no a na uplnom konci sa podari uvidiet aj plazmu :8) od Panaka ...

osobne darmo mi tu niekto bude radit kup to alebo ono v hodnote 2000Eur ked kujva na to nemam, tak to kupit nemozem nie? ... takze si kupim to na co mam, a kedze hned uvidim LCD znacky Samsung sa bomba cenu 435Eur s krasnym obrazom (BluRay Avatar piratsky stiahnuty ... aj to sa mi uz stalo v jednej nemenovanej predajni v Nitre pri Baumaxiku) tak si kupim za 435 Eur a idem vyteseny dom

neako som sa statil pri pisani tohoto prispevku :8)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

vazeni pani

vasa rozprava je zvlastna. kedze mne sa to podarilo vyriesit takto: plazmu do obyvacky, led do spalne, do kedysi detskych izieb 2x lcd. no a teraz mam 2tv navyse a ani neviem ktore, pockam kym tv zakapu...staci net.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Alfa s tym mas pravdu, na tom sa bavim aj ja uz posledne roky.Uz len cakam, kedy bude aj muka a cukor znacky samsung.Osobne si myslim, ze LCD od zhruba 800€ je pouzitelne, ale ako pisete, treba aj mysliet na signal.
Tulen - dvb-t tu u mna je v poriadku na LCD, ale ked som skusal analog kablovku pripojit uz je to ine kafe. Myslim kvalitu obrazu.

liquere

Osemsto je málo .
Tá technológia LED či LCD za to nemôže , že ludia nemajú peniaze a kupujú si metrový samsung za 434.- miesto 1434.- Chyba je inde.
Kludne môže byť múka aj cukor od samsungu , pokial bude vyrobená na slovensku.

T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log

P 222

Budes 2x platit tu muku a cukor? Raz z dani a raz ked to kupis?

liquere

hádáte se o blbostech, já přešel z plazmy panasonic (jak jsem uvedl sledována 20 měsíců až 16 h/denně a žádný vypálení loga tam nebylo a to sem ji nijak zbytečně neškrtil na konrastu a nechával jsem obraz 4:3 s černými pruhy) no a dnes mám Ledkovou LCD LG v ceně 42" za cca 19000, obraz výbornej, spotřeba výborná a životnost se pozná. Kecy o omalovánkách a podobně jsou jen ubohý argumenty nějakých primitivů. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Philips

řada 9 má na všechny plazmy to jako bez debat když už byla ta amnestie tak mužu ne? :laughing:

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra