![]() |
|
Překousnutý kabelAhoj,Pes mi překousal v půlce koax.kabel. Tak se chci zeptat, jestli může být koax.kabel nastavený. Takže mám kabel od paraboly, pak chci kus nastavit ke kabelu, co mi jde do baráku. dík za odpověď, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
tulenMám labradorku 2,5 roku mladou. Už je zase zavřená na spodní zahradě, tak se ke kabelu snad už nedostane.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Překousnutý kabellabrador je super plemeno. mam v plane si tiez zaobstarat jedneho.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Překousnutý kabelAle labrador ma rad tulene...... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
ja lenaby to niekoho neprekvapilo. Spojka vonku,zaizolovana izolackou, cca 2 roky trvanlivost. |
fatter
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
ííííííhatak to uz mam 13rokov po trvanlivosti a funguje v pohode. zazrak. ides falter podla normy csn?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Jimmy:Vôbec si z toho nerob ťažkú hlavu! Písal si tiež, že pes naťahoval jeden koniec kábla až k parabole. Čiže z toho mi vychádza, že by bolo najšikovnejšie nahradiť iba tú časť koaxu, ktorá je od paraboly po roztrhnuté miesto. jednak ten koax bude zaručene nezdeformovaný (pes pôvodý už naťahoval) a zároveň budeš potrebovať iba jednu spojku. Pokiaľ chceš mať 100% istotu dobre odvedenej práce, tak stredné vodiče v mieste spájania pocínuj (treba mať trochu zručnosti, aby si vodiče veľmi neprehrial). Nuž a po dôkladnom zoskrutkovaní a odskúšaní celý spoj oviň samovulkanizačnou gumovou páskou (pri ovíjaní ju treba mierne napínať, aby dobre priľnula). Keď spoj po 20. rokoch rozoberieš (môže byť na slnku, na mraze, na daždi), tak všetko bude ako nové! Ver, mám to odskúšané dlhoročnou praxou. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: Překousnutý kabelTa spojka funguje, ale vyměnit kabel je lepší. V každém případě je tam útlum a další neřádstvo, měl jsem to taky a vyhodil jsem to. Dál si dej pozor na oba volné konce kabelu po přetrhu. Mohla se tam dostat vlhkost a to taky není dobrý. A možná je ten kabel poškozený od psa na více místech atd....I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
JimmyJá měl úplně to samé-labradorka to jí bylo cca rok tak přicházím domů a ona v hubě 2m kabelu a měla děsnou radost, já taky,abych nemusel sekat tak jsem měl kabel položený pod krycí lištou venkovního obložení.Tak jsem to naspojkoval a asi třetí den mi to urvala jinde.Tak jsem koupil nový kabel a holt to muselo jít ložnicí-tam jsem to dal do lišty co kreje lino, ve stropě mám díru po starém topení tak tudy dolu a v liště podél závěsů.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Překousnutý kabelTak už je vše jak má být. 200Kč sice fuč, ale signál je zase co byl.Fena zase asistovala, ale dám si na ní pozor. Díky všem za podporu. Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Překousnutý kabelDočasně kabel odpojit od satelitu, zavést do něj 230 V a ono si to psisko příště rozmyslí :))) |
mik9
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Překousnutý kabelF spojka a nie je čo riešiť. Na teplomery zvanom satelitný prijímač si nič nevšimneš.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |