![]() |
|
skylink platene baličky resp. promoKed si zaplatim neaky balik na 2 mesiace, tak to znamena 60 dní čisteho času alebo klasickych 60 dní? |
streetroll
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
RE: skylink platene baličky resp. promoVed je to asi hokejista,no.Sam to pise ako to chape.Alebo ta dnesna kalamita na zapade? Vsetko je upchate konatelmi, ked nemusite ani nechodte,BA a okolie upchate.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: skylink platene baličky resp. promou crw kariet by bolo aj toto riesitelne. Nieco podobne ako kredit v mobile, kde neplatis mesacny pausal, ale platis len za konkretne prevolane minuty. Tu by sa vsak nejednalo o presny cas, resp prepozerane minuty ale o pocet dekodovatelnych ecm prip ippv events definovanych kreditom 9D 02. Nuz ale toto uz je po vypnuti pay ponuky na sky cs kartach bezpredmetneSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
A vies sipredstavit potom tie telefonaty? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
jozef BAdik mam v tom jasno idem zrealizovat R^ :8)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
jozef BAdik mam v tom jasno idem zrealizovat R^ :8)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: skylink platene baličky resp. promojj pri tom pristupe aky maju dnes by museli zamestnat namiesto 50 ludi aspon 10 krat tolko. V opacnom pripade by stacil jeden, dvaja sikovni technici a celkom by to slo :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
jozeften sneh to mysli vazne, zase bude hdp v pr..li!(nemyslim nick)!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: skylink platene baličky resp. promoKdyž zaplatíš balíček na 2 měsíce třeba 18.1,tak platnost je do 17.3,takže je do dáno datumem a ne počtem dní. |
t152
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: skylink platene baličky resp. promomhm mam 1 kartu v sufli presne takuto ked mi pride sek na serpo..nahodim tam film europe a je pokoj :Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: skylink platene baličky resp. promoNo to je kseft..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
likerku..Taky sem na jedný kartě aktivoval F.europ a někdy se tam dá na něco koukat,kdyby 3x za měsíc,ale dnes zrovna mi nešli cs titule.Při akci 10+2 to vlastně stálo 154 kč,+ serpo na 1.rok navíc.To máš 43 haléřů na den-no nekup to.... |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
kapitaneja beriem vasu matematiku, ale ja sa drzim svojej. Cize nezaplatim za kanal ktory nepozeram viac, ako musim zaplatit za kanaly, ktore pozeram, len aby sa to co platim nevolalo serpo........ R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
korkoranDivím se ti, že ai radši nepořídíš např. HBO balík, ve srovnání s Film Europe to jsou nebe a dudy. :D |
mAGiic
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
jozef BAno ale ako zabezpecis aby ti hned prva global len55 nevymazala vsetky zapisy z vyprsanou platnostou?Na rozbeh zapisovania mi vzdi treba pustit aspon zopar 55tiek bez nich sa mi zapisy nespustia tie s velkostou len48 na to nestacia noha1@post.sk dakujem |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
@nohaheh, a ty naco sem postujes mailovu adresu ? ci tupo cakas ze ti niekto hodi nejaky navod na mail ? :laughing: :laughing: |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
furickaasi preto ze tu sa toho vela neriesim.pozri ak bude chciet jozefBA tak sa mi ozve,ak nebude tak nie preco to teba tak trapi?a ak mas daco k veci kludne sa mozes ozvat aj ti,a yslim ze mas ti ale radsej podpichujes ze? ;) |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
@nohadrzim vsetkych 5 palcov, aby sa ti ten jozefBA ozval skor jak budes mat bradate deti :laughing: |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: skylink platene baličky resp. promoNuz kto vie ten vie.Len to tu moc zas nerozoberajte jozef Ba poznas to ze mlcat je zlato no nie? |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
RE: skylink platene baličky resp. promoProtože mi dnes nečekaně odpadlo rande, nudil jsem se a složil báseň. Nabízím ji za tento návod v mém mailu.. :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
magiikuVony ty dudy ale jsou 20x dražší a šlo zároveň o serpo,karty mám ještě 4,na jedný -Cs mini pro vnoučata a těm se to líbí obdivuhodně víc než džimdžem kterej měli 2 roky,taky už povyrostli |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: skylink platene baličky resp. promoa to jsou tady dá se říci profíci co tomu rozumějí ,čtou stránky , co takhle ostatní lidi bez internetů , bez zájmu o TV atd co nic neví a najednou to nejde .Co mají dělat tak volají a volají , těch asi musí být . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |