Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Kde najdu Nova Cinema

ahoj.Mám satelitní přijímač Amiko a zmyzala mě Nova Cinema.Mohl by mě prosím někdo poradit kde jí najdu nebo jak jí naladím?děkuji R^

mates118
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kde najdu Nova Cinema

Korekcia:Dáš fandu.2.Stlačíš menu-inštalácia-ok-nadstavenie antény-ok-žltý cuplík-červený cuplík-ok

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Korekcia

1.Dáš fandu.2.Stlačíš menu-inštalácia-ok-nadstavenie antény-ok-žltý cuplík-červený cuplík-ok

letas

Aspoň si myslím,že by to tak mohlo byť.Ak si to dobré pamätám,nenapísal si,ake amiko máš,toto by malo byť pre 550.

letas

já si to z hlavy taky přesně nepamatuju, já to beru podle šunek typu 7900 :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

mates118

podľa toho čo píšeš mám dojem, že si z nás robíš (nevhodné slovo). Tvoja lenivosť ti je veľmi blízka. Nenapíšeš ani presný typ prijímača, škoda komentovať

jklajban
Registrace: 2/2006

super díkas už to běží...já prave od toho už nemám manuál tak se v tom plácám jak ryba na suchu...Je to na kanálu 534 a 535 nevíte jak bych to mohl dostat na 25 a 26?děkuji

mates118

Nechej to na 535.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ty jsi fakt neskutečný lenoch - kdybys hledal, tak hned na první stránce byl článek o konci Nova Cinema na staré frekvenci s údaji o nové frekvenc - nemusel by ses ptát kde ji najdu.
No a zde: http://www.google.cz/#hl=cs&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=manu%C3%A1l+amiko&oq=manu%C3%A1l+amiko&gs_l=hp.3..0i30j0i10i30j0i30j0i8i30.1705.4729.0.5769.14.12.1.1.1.1.1224.2352.8j3j7-1.12.0...0.0...1c.1.p3LZy7mBKpM&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41248874,d.Yms&fp=af95a7ff11878840&biw=1600&bih=841
hned první odkaz a hle, jsou tam manuály, ale Ty sxes do p r d e l e ani neobtěžoval říct konkrétní typ, přestože Ti to již bylo naznačeno.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

mates118

No ty už si z nás snad děláš srandu, nevíme co máš přesně za model, ale takoá jednoduchá věc :dead: :lookaround:

eemil

Ty kráso...to jsou reakce :laughing: Prosímtě Jackale seš v pohodě???Nechtěl jsem tě takhle rozčílit... :scared: Kdyžtak si dej hadr na hlavu a kdyžtak moje příspěvky ignoruj aby si ještě třeba nedostal srdeční kolaps :)

mates118

mates118

jako já se jim ani nedivím, že na to nemaj nervy, když chceš poradit s takovou jednoduchou věcí, ale přitom ani nejsi chopen napsat o jaký model toho amika se vlastně jedná, protože třeba amiko 550 je dost rozdílný proti třeba amiku 7900 :lookaround:

eemil

No jasně matesi, ani jsi se nesnažil hledat:
https://www.parabola.cz/search/result-135796/
https://www.parabola.cz/forum/result-21874/
+ ten odkaz z googlu, který jsem dal výše. Navíc jsi tak líný, že ani nedovedeš pořádně položit dotaz a snažíš se zakrýt svou d e b i l i t u rádoby vtipem.

Tak víš co: Jsi líný, ulhaný d e b i l - a je mně jedno, jestli dostanu ovoce, protože hádku s blbcem nelze vyhrát, ale MUSÍ se s ním bojovat. Dobrou noc

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

...na takového k.r.eténa jako seš ty ani jinak než rádoby vtipem reagovat nemůžu ;)

mates118

Jenže problém je v tom, že vtipný nejsi - jen nemáš argumenty. Ale chápu, že pokud jsi do vyhledávače zadal "vepřo, knedlo, zelo", tak Ti to nemohlo najít nové frekvence Novy Cinema ani manuál k tomu krámu co máš doma - víš, chce to používat více hlavu. Raději budu přemýšlivým k r t é n e m než líným, tupým h ň u p e m :)))

Jackal
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra