![]() |
|
Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Zakoupil jsem konečně novou LCD LED TV Samsung UE46ES5500 - k tomu mám OPTIBOX Zebra.Jsem ale zklamaný z obrazu na této TV-je to podle mne subjektivně horší než staré LCD LG.A navíc mi to tene obraz např. na Travel Channel HD doslova trhá.To jsou úplný skoky, to ani není rozmazané.Když se kamera otáčí po nějakých památkách,není to koukatelné.Může mi někdo poradit,zda je chyba v reciveru nebo v TV? |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Budeš se muset poohlédnout na netu po kalibraci obrazu a hlavně povypínat všelijaké ty truemotion a podobné pitschoviny. No, ale ani to není záruka toho, že to bude vůbec dívatelné. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 299 |
![]() |
|
(ne)....Kvalitní obraz na LED LCD?Ale aspoň máš pseudopocit, že nemáš doma plazmový "přímotop" - aneb každému, co jeho jest.... Viz vedlejší téma o koncepcích televizorů... :-DXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?presne tak, nekupil si si televizor ale monitor k PC |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Proc? Lebo nemas nastelovany obraz, lebo neviem ci samsung vie mat neutralny obraz,lebo ALI je lowend tak do 40"- 42",lebo, lebo, lebo.Do vecera tu budes mat pekne citanie, ja sa radsej zdekujem.. :8) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?http://led-televize.heureka.cz/samsung-ue46es5500/recenze/ |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Je to levna petkova rada se vsemi nectnostmi co tato technologie přináší. Mel jsi sahnout po osmickove rade. Ta uz je jakes takes koukatelna.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?I sedmička je skvělá a ty dražší šestky taky v pohodě. Toto je levný šmejd, tak se nediv. Ten "trhaný obraz" po památkách budeš mít i na levné plazmě, s odezvou to nemá nic společného.Honem to vrať jdi pro jinou. :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
re: .....co na to říci,klasický případ lidí,kteří chtějí za málo peněz hodně muziky.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Já jsem koupil šestkovou řadu,konkrétně UE40ES6530 a obraz byl hodně špatný(rozmazaný,vykreslený jak omalovánky) na DM 800. Tv jsem prodal pod cenu a misto toho koupil panasonic tx-l42et50e a obraz je super. V obchodě mě to připadlo stejný,ale doma velký rozdíl. |
zdenekddd
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Levna plazma od Panasonicu ti trhany obraz neudela. Panasonic ma vyborne procesory i v levnych plazmach.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Ještě jeden tip, u svého sedmičkového filipa jsem zjistil, že funkce natural motion, která má právě ten trhaný pohyb na starosti nešla zapnout, pokud jsem do ní posílal signál přes první hdmi vstup. Možná to byla chyba fw, je to už dávno, nechce se mi to zkoušet, teď zrovna jedu přes vnitřní sat tuner.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?kubo vůbec nevíš o čem mluvíš. 37" plazmu Paňas za 9tis jsem chvíli měl a rychlé pohyby jsou nesledovatelné. Čert vem ještě nízké rozlišení a zrcadlo, to všechno by šlo přežít. Pro tebe opakuji: s rychlostí odezvy toto nemá nic společného.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Tomiku, spise vidim, ze si malinko vymyslis. Jak uz jsem psal, tak plazmu 37 jsem nevidel, ale 42jek jsem videl a prodal hafo a to i ty za 9000kc a mohu ti říct, ze trhany obraz na nich je pouze tvoje zbozne prani.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?jo a pokud jde o rychlost odezvy, o te ja nikde nemluvil.Nebo jsi to snad nekde videl?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?@zdenkekddd, kdyby jsi si tak cca 2 týdny pohrál s nastavením, dostal bys ho u 6530 do skvělé podoby. Souhlasím ale s tebou, že et50 od paňasu je skvělá a v současnosti je DT50E i mým favoritem, i přes ten lesklý panel, který mě trochu mrzí.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
poslední varování!!přestaňte vy dva se do sebe pořád navážet!!Přestaňte na sebe hledat slovíčkaření jestli napsat ten to a tamten tamto, ale fakt je ten že jsem nic o odezvě od kuby nikde nenašel.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?@Tomik535,měl jsem Samsunga doma tři týdny a za tu dobu jsem to denně zkoušel nastavovat,ale nic nepomáhalo aby to za to stálo. U loga NG WILD HD to bylo rozmazaný a nešlo to odstranit. U panasonicu to není. DM pořád stejně nastavený,image Merlin O.E 2.0 |
zdenekddd
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Kubíku, je to marné, buď lžeš nebo to prostě nevidíš, což samozřejmě chápu, protože obraz z plazmy dotváří až tvůj mozek. TX-P37C2E (o kterém se bavím) v pořadí můj druhý panel který se už nevyrábí, dodnes hraje u známého a mohl bych to velice jednoduše dokázat, ale s tlučhubou se nemá cenu dál vybavovat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?@petr, odezvu jsem vzpomněl jen proto, že to je hlavní parametr, kterým tu plazmáci vždy vyrukují a zrovna tento s problémem, který popisuje autor tématu nijak nesouvisí. Jen to vysvětluji. Opravdu nehledám záminku se tu hádat s kubíčkem, z toho jsem dávno vyrostl.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Tomik.kamos ma panasonic TX-P37X70 a obraz ok i pri rychlejsi scene.Reknu to asi takhle,panasonic plazmy z rad X70 a X80 v HD ready vyrabene pred peti lety meli o neco lepsi obrazovou kvalitu nez tomu bylo u rad C2E.Bylo to dano predevsim postupnym snizovanim spotreby el.energie a tudiz se to muselo nekde projevit. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Piller nejdřív si něco přečti a potom kupuj.Ty máš problémy snad se vším co si koupíš(viz Octagon).Tady si najdi svůj model,nastav a potom trochu uprav podle svých očí.http://3d-tvbuyingguide.com/Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?@HYPER R^Přesně tak to vidím taky. Bohužel někdo ti bude tvrdit, že plazma bude vždy jediná dobrá a "trhaný obraz na ni neuvidím". Chápu, že je to jeho názor vyplývající z neznalosti či nezkušenosti, ale zbytečně může mást ostatní. Proto uvedu taky svůj a laik ať si vybere podle svého uvážení. My se na to pak koukat nebudeme. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?Piller.pred par dny jsem zpozoroval na Travel channel sekani obrazu.Chyba je na strane Skylinku.Ostatni HD ok.Mam Technisatstar SIR propojen pres HDMI s TV Samsung 32D6570.V TV mam navoleno motion na rezim hladky.Pouzival jsem i rezim cisty.Jestli mas moznost volby rezimu motion plus,tak zkus nastavit na cisty a povypinat ruzne automaticke rezimy MPEG atd. a rezim ztmaveni nastavit na 0.Pokud ches pouzivat rezim EKO,tak si nastav jeho volbu ztmaveni z 2 radeji na vyssi,treba na 7 pokud budes mit tuto volbu v menu.V Technisatu mam HDMI vystup nastaven na 1080i.Jinak pokud bych mel porovnat radu5 a 6,tak jednoznacne je setkova rada na tom lepsi.Take zalezi jaky typ panelu je poutit v jednotlivych typech.Ja mam typ panelu leskly,ktery se pouziva take u rad 7 a 8.V radach 6000 od Samsungu z roku 2012 jsem jej uz moc nevidel. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?@hyper, přesně to o čem mluvím, že u šestkových Samsungů jsem viděl docela propastné rozdíly. Naposled EH6030 - o ničem.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Nekvalitní braz na nové LED LCD-proč?a čo takto , baviť sa o satelitných prijímačoch , s dvojprosesorovou odozvou.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |