Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

dreambox500

DM 500s
Zdravím. Mám doma 2 DM 500s, přehrávám gemini. Na prvním vše v pořádku, ovšem u druhého se vyskytly potíže. Nahrál jsem gemini 4.70, ale mám problém s lan připojením. Postupuji tak jako u prvního přijímače, kde je všechno ok; ovšem u druhého to nejde-když dám test, tak mi to háže error; chyba připojení. Zkoušel jsem už i jiné gemini, ale neustále mám ten stejný problém. Dokáže mi někdo poradit, co s tím? Děkuji,.

nevim.. :/

sawe
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dreambox500

a skontroloval jsi to spojeni ? páč bez spojení není velení ..

furicka
Registrace: 3/2011

A síťovku v něm máš upravenou?Dávaj se tam 2x tantal a 1x elyt.

xxxe
Registrace: 10/2004

jj najdi si network fix dm500, je toho hodne na netu.... Vetsinou staci vymenit ten elit. Ze je vadna sitovka zjistis tak, ze si nastavis DHCP na DM a pokud prideli nesmysl, ci to dlouho prirazuje, je to jasne. Nekdy to staci pripojit i pres switch, na primo s pc to treba funguje. No a kvalitu sitovky zjistis pingem na dm. Nesmi mit ztraty, odezva musi byt 100pro.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Tak, je špatná síťovka.. Když zaškrtnu dhcp, tak mi to vypíše nesmyslnou IP, atd.. Co teď s tím? Díky!

sawe

re dream

udělej si kopii přes FlashWizardPro, budou oba stejně nastaveny

amc
Registrace: 11/2006

re dream

potom spojení otestuj přes program DCC

amc
Registrace: 11/2006

Aby jsi mel 100 pro jistotu, pridel rucne DM IP z tveho domaciho rozsahu. Pak pust na pc ping na adresu DM a uvidis hned. No a dale to je jasne, bud si to opravis sam,(navod na to je) nebo to sveris servisu ci nekomu, kdo tomu rozumi.

Hypnos

Pokud to je klon, tak vadna sitovka neni nic neobvyklyho. Stalo se to kamaradovi - objednal si nejakej falzifikat DM z aukra za par korun, ale byl nemile prekvapen, ze po zapojeni sitovky nebylo zadne spojeni (na switchi se ani nerozsvitily ledky indikujici spojeni). Prodejce na aukru box ochotne vymenil za novy kus, ktery fungoval korektne.

drhans
Registrace: 12/2009

DM klapalo 2 roky v pohodě do té doby, než jsem nahrál nové gemini, teď je to v háji... Nemůžete mi někdo poslat postup na opravu síťovky? Díky, sawe

sawe

priste hledej lepe

Nahral jsem ti sem, kdyz tedy neumis hledat.
http://www.ulozto.cz/x2vqsrP/dm-pdf
heslo:dm

Hypnos

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra