![]() |
|
dreambox500DM 500sZdravím. Mám doma 2 DM 500s, přehrávám gemini. Na prvním vše v pořádku, ovšem u druhého se vyskytly potíže. Nahrál jsem gemini 4.70, ale mám problém s lan připojením. Postupuji tak jako u prvního přijímače, kde je všechno ok; ovšem u druhého to nejde-když dám test, tak mi to háže error; chyba připojení. Zkoušel jsem už i jiné gemini, ale neustále mám ten stejný problém. Dokáže mi někdo poradit, co s tím? Děkuji,. nevim.. :/
|
sawe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
RE: dreambox500a skontroloval jsi to spojeni ? páč bez spojení není velení .. |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: dreambox500A síťovku v něm máš upravenou?Dávaj se tam 2x tantal a 1x elyt. |
xxxe
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: dreambox500jj najdi si network fix dm500, je toho hodne na netu.... Vetsinou staci vymenit ten elit. Ze je vadna sitovka zjistis tak, ze si nastavis DHCP na DM a pokud prideli nesmysl, ci to dlouho prirazuje, je to jasne. Nekdy to staci pripojit i pres switch, na primo s pc to treba funguje. No a kvalitu sitovky zjistis pingem na dm. Nesmi mit ztraty, odezva musi byt 100pro. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: dreambox500Tak, je špatná síťovka.. Když zaškrtnu dhcp, tak mi to vypíše nesmyslnou IP, atd.. Co teď s tím? Díky!nevim.. :/
|
sawe
![]() |
|
re dreamudělej si kopii přes FlashWizardPro, budou oba stejně nastaveny |
amc
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
re dreampotom spojení otestuj přes program DCC |
amc
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: dreambox500Aby jsi mel 100 pro jistotu, pridel rucne DM IP z tveho domaciho rozsahu. Pak pust na pc ping na adresu DM a uvidis hned. No a dale to je jasne, bud si to opravis sam,(navod na to je) nebo to sveris servisu ci nekomu, kdo tomu rozumi. |
Hypnos
![]() |
|
RE: dreambox500Pokud to je klon, tak vadna sitovka neni nic neobvyklyho. Stalo se to kamaradovi - objednal si nejakej falzifikat DM z aukra za par korun, ale byl nemile prekvapen, ze po zapojeni sitovky nebylo zadne spojeni (na switchi se ani nerozsvitily ledky indikujici spojeni). Prodejce na aukru box ochotne vymenil za novy kus, ktery fungoval korektne. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: dreambox500DM klapalo 2 roky v pohodě do té doby, než jsem nahrál nové gemini, teď je to v háji... Nemůžete mi někdo poslat postup na opravu síťovky? Díky, sawenevim.. :/
|
sawe
![]() |
|
priste hledej lepeNahral jsem ti sem, kdyz tedy neumis hledat.http://www.ulozto.cz/x2vqsrP/dm-pdf heslo:dm |
Hypnos
![]() |
|
![]() |