Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Na akom prijimačí ide komplet emu?

Existuje nejaký receiver na ktorom idem komplet emu zo všetkých družíc od Bulsatu po Fox sport HD?Zaujíma ma len vlastné emu nie sofcam a pod.

patrikcoac
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE=EMU (pštros)

"Existuje nejaký receiver na ktorom idem komplet emu zo všetkých družíc od Bulsatu po Fox sport HD"
sám jsi si odpověděl v prvé větě, jen jsem Ti odstranil otazník. Nyní si už jen vyber od pana GOOGL-a :laughing: :laughing: :laughing: R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

RE: Na akom prijimačí ide komplet emu?

ale zatial som nenašiel žiadny prijimac na ktorom by všetko čo je na Najmsate aj išlo

patrikcoac
Registrace: 10/2005

@patrikcoac

já myslím, že jsi tedy hledal špatně. To co je na najmsat-u, s tím si dokáže poradit většina přijímačů a hlavně obsluhy těchto přijímačů. Nebudu dělat záhadného, napsal bych ti některou značku, ale protože znám debaty co se tady vedou, napsalo by mi určitě plno kluků, že jsem zrovna jmenoval ten některý největší "šrot". Jediné co neovlivníš, jsou příjmové podmínky podle tvého bydliště. S tím na najmsat-u nikdo nepočítá, že by jsi chtěl cestovat s karavanem za každým programem po EU, nebo i jinde mimo EU, aby jsi jako paradoxně ušetřil... Ale to už nezajímá přijímač, který ten program uvedený na najmsat-u by dekodovat uměl. Nikdy nemůžeš mít všechno. Ten kdo o něco kvalitního STOJÍ, tak si cestu najde. Ale také to právě něco STOJÍ ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra