![]() |
|
CA Modul Mascom Cryptoworks/IrdetoMěl bych dotaz.Nevíte někdo jak nastavit modul Mascom Cryptoworks/Irdeto.Stáhnul jsem do něj novou verzi fw a od tý doby se mi pomalu načítá Skylink ICE karta.Někdy to naskočí do minuty,někdy taky do pěti.Jinak teď mám verzi fw 1.25. |
vencamar
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 97 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: CA Modul Mascom Cryptoworks/Irdeto...a čo položka "dbox compatibility" (alebo tak nejako) ON/OFF - ani na Mascomáckej stránke o nej nič poriadne nepíšu......a k tomu nezobrazovaniu hlášok: po vypnutí hlášok sa tieto skutočne vypnú, mimo jediného prípadu, keď sa po prepnutí do určitého času nepodarí dekódovanie, pretože by ostala čierna obrazovka a ticho... ...v niektorých prípadoch (keď prepnutie trvá dlho) pomáha prepnutie z "DYNAMIC" na "STATIC"... P. S.: Pokiaľ však máte plazmu Panasonic, tak to šlape ideálne, bez chybičiek, okamžite, skvele, stále a so super obrazom!!! :laughing: :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
brgaeste jedna tvoja hlupa narazaka na plazmu a pojdes si oddychnut !Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: CA Modul Mascom Cryptoworks/Irdeto...ja len vyvažujem hlúpe, nekritické a neopodstatnené vychvaľovačky plazmy Panasonic - prezri si rôzne vlákna a príspevky... Už to od niektorých vyznieva ako teleshopping!!!...takže vlastne napomáham fóru, aby bolo neutrálnejšie a to zdarma! R^ P. S.: Čo sa týka toho modulu Mascom, tak nie je moc informácií ani o položke "CI-WATCHDOG" (0ms, 500ms, 1500ms) - evokuje to síce akési stráženie niečoho, ale aké a čoho? P. S. 2: po výstrahe od "zelených" :) naopak: chválim plazmu Panasonic, prajem veľa úspechov a tu sú slivky z mojej záhradky - ak by ste sa neurazili! R^ R^ R^ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: CA Modul Mascom Cryptoworks/IrdetoKedze mas problem pochopit, ze svoje "keci" si mas nechat pre seba, tak mozes tyzden nad sebou pouvazovat.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
nendezKolego, jsem do něj po OTA vpouštěl doporučené SW z ORF, restarty, xx potvrzování v memu SAT Technisat HD8-SX, radili jsme se s kolegou joscerem a toho si vážím za vstřícnost. Mi jsme ho měli v sat-rec. a ne 100% spolehlivost. Teď to cpete do TV se sat. tunerem a je to na rovno.Ho rozchodíš a druhý den po zapnutí SATU- TV je to na novo - KONEC. Mají s tím starosti i profi - odborné FI montážní prodejci. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: CA Modul Mascom Cryptoworks/IrdetoKolego, můžeš, to, prosím, napsat česky ?? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 299 |
![]() |
|
RE: CA Modul Mascom Cryptoworks/Irdetoto- CESJá radši používám MASCON modul do panasoniku , ale se SW 1.20 , než Smita HD Irdeto CI/CI+ SW- IRD-SCL3SECPLUSGRC-4.2.4.3 který mi po vyzkoušení leží v šuplíku , taky šel , ale taky má svoje mouchy .Kupoval jsem Smita HD kvůli tomu , když jsem si nahrál na modul Mascon SW 1.23 kvůli ICE KARTĚ ( MOJE BLBOST ) a začal hned blbnout s hláškami zakodováno atd. . Po přehrání spět SW na 1.20 vše OK už jiný nechci super - rychlý , spolehlivý , bez výpadků , hlášek , atd . Smita HD Irdeto CI/CI+ mám , ale nepoužívám .a to stál u nás 1000 kč bez karty . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
brgaTaké jsem kdysi (květen 2011) hledal, co je to CI-Watchdog a pak jsem se ptal tady na parabole a dostalo se mi pouze této odpovědi, koukni zde:https://www.parabola.cz/forum/topic-62487/ Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerTak som nechal tu polozku č.4 CA-PMT delete time na 5s a pomohlo to :-) je to lepsie, diky za info :-) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |