Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CSlink Cryptoworks-změna kodů?

Zdravim:polovina programů jde, ostatní píše kodováno.Karta digitallink-octagon 318+,serpo zaplacené Má také někdo?Děkuji

hujer123a
Registrace: 7/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

josef BA, joscer

josef BA - souhlas, v přístrojích to nebylo! Také mi volalo cca 10 lidí, že má dnes spadlou kartu CS link! Přičemž do včera OK!

joscer-jenže ono to vypadlo i na modulech CRW Smit, Homecastech 3000 CR a Humaxech 5500 CRCI, což jsou originál cryptoworks! :-/

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Delta1

No, zeptat se snad mohu, ne?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: CSlink Cryptoworks-změna kodů?

Taky mi ráno nešla na CSlink kartě např. Nova Cinema, Prima Family, Prima Love aj. Teď už to jde OK.

Standa2
Registrace: 5/2005

Jasně, to jen pro upřesnění, že se v tom vrtají a padají i originály ;)

Delta1

Zdravim, mne stale niektore programy nejdu (napr, joj plus, doma, nova cinema..), hoci viaceri pisete ze vam to uz zase ide. Tak neviem ci len cakat a ono sa to "samo" rozbehne, alebo tomu treba nejako pomoct? :)

Weenie
Registrace: 2/2011

cb21 ne je to jen ojediněle u mne jedou všechny. Teda zatím nikdo nevolal.

satman1
Registrace: 9/2010

Weenie
na samorozbehnutie by si cakal zbytocne. Tebou spominane programy chodia niekolko tyzdnov na novych status chid a tych sa dnesne experimentovanie technika M7 group netykalo :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Weenie,prepni to na CT1 a vypni na minutu prijimac a zapni prijimac a nechej to tak 30minut a melo by to byt ok. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

Vrcholia prípravy na surflock

marek66
Registrace: 6/2006

surflock v starém cryptu... :O :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Jozef BA
Som v tom dost velky amater, neviem ani co je to ten status chid :D No dodnes islo vsetko normalne tak som myslel ze to ma nieco s tym spolocne.

HYPER
vdaka skusim, dam vediet ako to dopadlo :)

Weenie

Podarilo sa, uz to fici :) Vdaka este raz.

Weenie

joscer

Jen na doplnění-octagon 318+ nemá origo čtečku,ale vždy dekodoval bez problémů.Stařeček DSR 1004 cw měl stejný problém a má origo čtečku.Ted už je vše vpořádku,ale chyba byla nejspíš na CSlinku.

hujer123a

To, že se v CsLinku či kde v tom vrtají je nabíledni neboť zaplacená karty SEPRO cslinku cryptoworks, která se mi válela doma, jsem dal do Edision Argus Piccolla IP a nehrají mi doma, nova cinema,Prima love,TV Barandov,Fanda,..
Ze servisního webu Skylinku jsem poslal už cca 10 refreší, i vypnul a zapnul přijímač a zápisy nikde.
Nová ICE karta naběhla do 2 min.
Zkoušel jsem cslinkovou kartu jak v UNI čtečce, tak starším origo modulu Cryptoworks SCM a taky v novém modulu SMARD TV EUROCAM Cryptoworks.
Nechám to ještě v modulu přes noc....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Tak programy doskákaly až do hodiny přes UNI čtečku, dříve cca do 5min. Hlavně že to tam už je.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

hujer123a nebyla chyba u cslinku to by to nešlo nikomu byla by kompletní tma chyba u vás

satman1
Registrace: 9/2010

satman1

Zdravim: nic ve zlím,ale názor,že to je naše chyba,je asi kravina.Stejný problém měl i Argus mini,kde čtečka cw chodí spolehlivě.Nic jsem s tím nedělal(nebyl jsem doma)a ted běží vše v pohodě.Jinak dík za názor.Zdravím

hujer123a

satman1

Jenže chyba byla jen na určitých sérií!
Tak jako vždy! Přece to nerozvrtaj jako celek,že :laughing:
Nejdřív na ostro zkusí "něco" v ostrém provozu jen na pár "vyvolených" kartách-sériích a čekají jaká bude odezva! No a podle toho, se pokračuje dál! Je pak snadné říci, že chyba je na straně uživatele :-/ Neboť oni nešťastníci o sobě-jako celku-nevědí!!! ;)

Delta1

satman1

piseme o cslinku 0D0F, neriesilli sme 0D03, 0D70, 0D96 a ani irdeto. To, ze to na 0D0F kartach v tom case nemohlo ist nikomu je 100%, kedze este raz opakujem, problem bol v nespravne nahodenych ecm a teda to pochopitelne nemohlo chodit ani na kartach, kde boli stare aj nove stutus a chid

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

preklep status

jozef BA

všechny kremace

v Podještědí sem proštudoval ,
a bublajs NIKDE !!!
co by k tomu asi "povedal" ???
:8)

tonek
Registrace: 1/2009

chyby byla na staraně Skylinku prokazatelně , proto skalní , mechanici atd. Skylinku jsou sticha , možná i na jejich šrotech to nešlo . :laughing: :laughing: Skylink :bomb:

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra