![]() |
|
Registrace DivxPřeji pěknou neděli a mám dotaz ohledně registrace Divx.V nastavení tv a i u domácího kina jsem našel kolonku registarce divx.U tv je kód již vypsaný pro registraci. Registroval jste někdo a mám to vliv na přehrávání formátu divx ? Dík |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Registrace DivxMyslím že ne.-"Potvrďte registrační kód DivX televizoru. Díky registračnímu kódu si můžete půjčovat nebo kupovatfilmy na adrese www.divx.com/vod. Přehrávání filmů které byly vypůjčeny nebo zakoupeny pomocí registračního kódu DivX jiného televi-zoru, není povoleno. (Přhrávat lze pouze soubory DivX, které se shodují s registračním kódem zakoupeného televizoru.)"- |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Registrace DivxDík,nechám tedy být. |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Registrace DivxA navíc"Chráněný obsah DivX VOD stažený a uložený na zařízení USB můžete sledovat po zadání registračního kódu. Registrační kód je platný pouze pro tento televizor; jakmile registrační kód použijete, nebudete moci obsah sledovat na jiných televizorech. Registrační kód by měl jí zrušit a vygenerovat kód nový. Nevím ale jestli to jde u všech TV značek. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
![]() |