![]() |
|
LCD TV SMART od SamsunguZdravím panové, mohli byste mi trošku poradit nebo nějak nasměrovat s výběrem TV ? Na trhu je toho tolik že jsem nakonec vybral LCD místo plazmy a od Samsungu a k tomu techlogii SMART TV která se mě hodně libí a asi bych to poměrně využil. Ale i tak toho je víc. Jediné co bych asi nemusel je technologie 3D , pokud to nějak ovlivnuje vyrazně cenu tv. Našel jsem modely kolem 120cm za 15 ale i za 30 . Muzete mi nejakou vypíchnout ? Kterou třeba určitě ne a kterou naopak jo ? Resenze jsem četl , tak neco v merku už mám. Ale přeci jen jestli tady nekdo neco třebas poradí ? Diky moc |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: LCD TV SMART od Samsunguto je tezke:-) vcil kazdej pude popisovat co ma doba a ze ta je zrovna BEST:-) nejlepe zajit do obchodu a dat na svoje oko funkce Smart je dobra ale casem omrzi max na voyo atd mrkni treba na podporu prehravanych formatu na video dobre na filmy treba z netu atd hodis na flasku a jedes ale tam je to tusim stejne u rad 5 az xxx |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: LCD TV SMART od Samsungu"... od Samsungu a k tomu techlogii SMART TV která se mě hodně libí a asi bych to poměrně využil."SMART to se nazyva Samsungu, kazda firma ma neco podobnyho. Problem je ze tato technolgie je hodne zavsila na vyrobci. Coz znamena ze obnovovani firmware skonci v podstate oznamenim prodeje novyho modelu. T.zn. dalsi model na jare umi spoustu "novych veci" ale do vase TV uz to nacpat uz nepujde. Vyzkousel jsem- vetsinu tech veci udelam rychleji a snaz na PC. Jiste kazdymu vychovuje neco jinyho... "Jediné co bych asi nemusel je technologie 3D , pokud to nějak ovlivnuje vyrazně cenu tv." Samsung, Panasonic a zbytek uz radu let spadky rozhodli tuto otazku za Vas- nebo nizsi rosliseni i horsi obrazova kvalita - nebo 3D. Vedou se spory o kolik 3D zdrazi kazdou TV, ale bez 3D jsou jen nejhorsi modely. "Našel jsem modely kolem 120cm za 15 ale i za 30". Nejspise ta za 15 tis je z roku 2010 anebo 2011 - anebo levny model 2012. To je v poradku - pokud o tom vite a mate srovnani co to obnasi... |
r13
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: LCD TV SMART od SamsunguSmart TV mají už asi všechny značky a to včetně plazmy. Není to nic nového, ale špatné to také není. Prohlížení velkých fotek na TV které vidí všichni účastníci a komentují stejnou fotku, kdežto když kolují papírové foto, komentář je problematická. Skype Vás zastihne kdykoliv když je puštěná TV a stačí net do 2 mega, u PC je to větší časový problém. Ovšem u sledování TV z netu už je lepší rychlejší net, ale zase máte možnost za určitých okolností sledovat "zadarmo" placené TV třeba viasat nature, kde je to na PC příliš malé pro více lidí, no ale tady je potřeba rychlost netu 8 mega a výš. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE:LCD TV SMART od SamsunguŠpatné to asi nebude,jen pozor na kamerku v tv při připojení k internetu.Již existují viry které umožnují vás sledovat přes zabudovanou kamerku v telce.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: LCD TV SMART od SamsunguVětšina origo kamerek při snímání indikuje svítící diodkou, ale souhlasím že do ložnice bych takovou TV raději nedával. Dnes se nedá věřit nikomu a ničemu. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: LCD TV SMART od SamsunguNejjednodussi reseni - prelepit kameru paskou - alespon tchyne nebude videt Vas vyraz obliceje az zavola behem fotbalu nahlasit svoji navstevu.... :))) |
r13
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: LCD TV SMART od Samsungu:-DDDdíky moc za reakce :-) |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
![]() |