Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

spatny prijem

Zdravim a prosim o radu. Bydlim kousek za prahou u celakovic. Nedari se mi naladit Fandu a ani nic jineho z multiplexu 4. Mamka bydli cca 100 m vzdusnou carou odemne a chyta uplne vsechno. Ja i mamka mame klasickou starsi antenu (matraci se ji snad rika) ja mam antenu na balkone v 1 patre a mamka na pude. Mam doma dve televize, u jedne je integrovanej septop box a druha ho ma zvlast, ani na jedne nic nenaladim. Mamka ma u televize pripojenej snad zesilovac, nevim jestli je to presne ono ( ma to trafo do zasuvky a kabel od anteny je pripojenej do koncovky a to jde do televize) Muzete mi prosim poradit co mam delat abych to taky chytnul? Dekuju za rady

msmity
Registrace: 2/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: spatny prijem

Přestěhuj se k mamce. Nebo si zavolej odborníka. To druhé je ale často hledání jehly v kupce sena.

bretah
Registrace: 9/2012

msmity

Záleží na tom, jak dalece rozumíš dané problematice a jakou máš polohu antény vůči okolnímu terénu?!
Jestliže aspoň trochu ano, tak má cenu rozebírat, co zkusit, aby se dostavil výsledek!
Pokud ne, je rychlejší zavolat místní firmě, ať to zkusí ona!

Na začátek zkus anténu jen napřímo bez rozbočení s externím set.boxem manuálně z Prahy 42 Mux naskenovat , pokud nic, tak otočit třeba na Jablonec 25 Mux, co symetrizační člen, jak je na tom koax. atd....

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

RE: spatny prijem

Na Jablonec bohuzel natocit nemuzu....balkon mam na druhe strane....

msmity
Registrace: 2/2013

RE:spatný prijem

Já bych řešil tak jak radí kolega.Přestěhuj se k mamce,budeš mít Fandu a ještě ušetříš za nájem!

zeze
Registrace: 5/2011

Praha

42 kanál má všechny vysílače H nebo V polarizaci?Někde jsem četl že snad z Olšanské by to mělo být V.Ale ta firma bude asi nejlepší. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

msmity

Dojdi si v Čelákovicích do tý prodejny elektra u kruháčku naproti lékárně/směr Lysá/ tam ti poradí.Takto se těžko radí. ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra