![]() |
|
Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu všet.progrJednomu zakaznikovi na karte 019763575.....,prijimač KAON 570 CR prestali ist CT1,CT2,CTsport,Primafamily,a NOVA,samozrejme servisny poplatok zaplateny.Na dotaze helpdesk@skylink so mnu najprv riešili aby som identifikoval zakaznika pritom v tom jejich formulari nemaju žiadnu zmienku o identifikacii zakaznika,len čislo karty ktore som im tam samozrejme napisal.Mi nakoniec odpisali že nech si necham prijimač zapnuty na STV1 aspon hodinu,že mi posielaju znova zapisy-ktore som si ja posielal aj predtym a nepomohlo.A že u nich je všetko v tom najlepšom poriadku,aby si zakaznik zrobil výmenu a najlepšie aby si kupil aj nový prijimač. Na otazku prečo vyberaju servisny poplatok aj na staršich cryptoworks kartach na ktorych nedokažu zabezpečit korektne fungovanie služby mi neodpovedeli. Podotykam s kartou nemal problem skoro 5 rokov. Skylink daval na vyber bud vymena alebo servisny poplatok,zakaznik si vybral druhu možnost a programy mu nejdu,pritom ma splnene požiadavky Skylinku-zaplateny ser.popl.+Cryptoworks prijimač+ kartu. Poradite ako vyriešit problem? |
lubinoz
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 77 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Možná pomůže strčit tu kartu do jiného receiveru na 2-3 hodiny. :8) |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Temu si začal otazkou.Ale podla mna sa zakaznik nema proti čomu braniť.Mohol by sa braniť vtedy ak by mu na jeho karte zablokovali programy za ktore plati.Ale to sa nestalo.Cely problem je v zakaznikovom zariadeni a zato skylink nenesie vinu. |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Je to určitě Kaon 570 CR, nemůže to být CX?Byla karta vypnuta z důvodu nezaplacení SerPo? |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Mne trvali asi 3 dni kým mi nabehli všetky programy od Skylinku, zápisy som si dal poslať cez ich stránku. Furt reštart, vytiahol som kartu, potom celú noc som to nechal na ČT1. Zlatý Freesat, komunikácia po odoslaní formuláru maximálne do polhodiny. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...No tak kde asi mohla byť chyba, keď posledných 5 rokov neboli žiadne problémy? To je asi tak, ako pred časom nefunkčnosť cslink kariet.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 324 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Ako som pisal,s kartou nebol problem takže ani nebola vypnuta,bola v troch prijimačoch aj tyždeň-nepomohlo,opravujem je to 570 CX.Zakaznik ma zaplateny sevisny poplatok-ten sa vztahuje na spravu karty a z tej karty mu nejdu vžetky programy,pytal som sa prečo vyberaju servisny poplatok aj na stare karty ked nevedia korektne zabezpečit bezproblemovy chod karty. |
lubinoz
![]() |
|
lubinozTak pokud nenaběhla ani v jiném přijímači, který má CryptoWorks. Tak kartu reklamuj u Skylinku. Uživatel má vše splněno tak proč ne reklamovat. Pošli kartu a uvidíš jak se Skylink vyjádří. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
petrpupaKarta ma viac ako 5 rokov takže je ako produkt po zaruke.Odpisali mi ak by bola reklamacia neuznana tak zakaznik straca narok na výmenu. Preto som tu pisal či ma niekto skusenosti s reklamaciou staršej karty ako 24 respektive 36 mesiacov. Pretože chapem servisny poplatok ako nutenu službu ku karte,ako sprava karty a ta nefunguje na 100 percent. |
lubinoz
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Pokud je to Kaon 570CX tak se ani nediv že ti vše nefungovalo jak má.Je tam UNI čtečka přeprogramovaná asi na Cryptoworks.Je to něco podobného u mých zákazníků co si samy koupili(v AKCI)např.Kaon 660 CXCI.Po výměně karty za Skylink ICE jim nechodily korektně zápisy na kartu.Řešení je buď koupit modul a prodloužit agónii Kaonu,nebo koupit nový přístroj,pochopitelně už v HD rozlišení. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Ja ho mam tiež osobne a bol kupovany ako s original cryptoworks čitačkou,je na nom modro-biely napis cryptoworks.Ja viem že potom neskôr sa tam dvali nove emulačne softy ale toto su origial s crypto.V navode sa uvadza ako original čitačka cryptoworks. Podotykam že od začiatku nemal problem s dekodovanim až teraz ked sa zaplatil servisny poplatok. |
lubinoz
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Ked dam načitat zapisy na inu kartu,idu a určite som daval už aj ICE a bez problemov. |
lubinoz
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Od začiatku nemali všetci problémy,ktorí ich dnes majú.V poslednej dobe ss tieto problémy vyskytujú iba u kariat cryptoworks,či už skylink,tak aj cs link.Mám pocit,že je to tak trochu taktika od Skylinku na dokončenie výmeny.Žiadná reklamácia karty,ako niektorí tu doporučujú nepomôže a je to nezmysel,tie karty sú c poriadku a každú som aj vo svojom prijimači rozbehol.Ani načítanie v druhom nie je trvalé riešenie pri ďalších nových dátumoch sa problémy objavia zase.Jedine riešenie je výmena karty a o to Skylinku ide.Ja neviem prečo s tým ľudia váhaju a váhali,keď to bolo ešte super výhodné,myslím dva roky serpo a vyše dvoch mesiacov plateného kompletu k tomu.Príde na to,že ich za chviľu budu musieť stejne vymeniť a za nevýhodnejších podmienok.Už sú v predaji nové karty výmena a to je to o čom píšem.Ja si osobne myslím,že vymeniť ešte dokiaľ sú k dostaniu staré karty výmena by bolo asi to najlepšie riešenie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letasPrečo to opisuješ tak dookola? Stačilo napisať jednoducho a priamo: Je to forma vydierania :))) R^ |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...No len preto,lebo som tu čítal všelijaké rady,ktoré asi ťažko pomôžu.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...letas+par32 suhlasim s vami a verim že to robi skylink naročky aby sa karty vymenili.Len ked som pisal na skylink,neodpisali že Kaon 570 CX neni certifikovany,len že riešenie je spravit výmenu+kupit novy prijimač ,pretože tento prijimač bude mat problem s ICE. Kôli tomu si zakaznik zaplatil servisny polatok v dobrej viere že to ma v poriadku,dovtedy žiaden problem. |
lubinoz
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...letas prosim ta a v akom prijimači+soft si rozbehol tie karty,skusim aj ja taky zohnat,popripade odkial si že by swom sa zastavil. |
lubinoz
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Ja som si presne pred tyzdnomcez internet banking objednal balik flexy 7 a doteraz mi nenabehol a uz asi ani nenabehne.Zbytocne vyhodenych 9,90 dpc |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
lubinozMomentálne tu mám arivu 102E,rozchodil som na nej zatiaľ všetky karty.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...je normálne že každé zariadenie má svoju životnosť. skúste si dnes niekto kúpiť windowsXP - a to je len rok dozadu čo máte svoje zánovné PC.To nehovorím trebárs o windows3.1 ani DOSe ktoré využívajú stále niektoré riadiace systémy ktoré riadia dôležité časti nášho národného hospodárstva (divíte sa teraz??? - pre tých čo sú na svete kratšie, to bol ten zázrak čo sa predával v roku 1990-95) a Win7 tam nie a nie dostať. Je to vydieranie od Microsoftu? Žalovali ste ho už niekto? SL upozornil minimálne rok dopredu že CRW podpora končí. Jediný podraz je, že nepovedali zákazníkom: "serpo síce predlžuje životnosť vašich CRW kariet ale BEZ ZARUKY". Ak to niekomu nejde, majú vrátiť serpo za nevyčerpanú službu, slušne sa ospravedlniť a tým je to (bohužiaľ) vybavené. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...O tom som pisal,prečo vyberaju,respektive vedeli dopredu že konči podpora a oni si v pohode vyberaju servisny poplatok na spravu karty,a že to zakaznikovi nejde korektne to ich vôbec nezajima.Vôbec ich nezajima zakaznik,ma zaplatene tak je to v poriadku. A že mu nejdu hlavne programy ako CT1. No nič dalsi zakaznik k UPC. Micrsoft nevyžaduje nejaky vymysleny polatok na fungovanie. |
lubinoz
![]() |
|
lubinozty si to nepochopil, microsoft vyžaduje omnoho viac - komplet nový hardware. A to každé 2÷3 roky. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Bohužel se muže bránit jenom koupi nového kompatibilního přijímače. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...lubinoz a s výměnou karet u Upc mu nastane ten samy problém. A u microsoftu asi cco druhý systém nové pc a ted u 8 taky a radne drahy. A koupis jenom systém a musíš dokupovat software aby to vůbec jelo. 29 korun u m7 je moucha. Chudáci tvoji zákazníci. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Dagy v počitačoch sa moc nerozumiem,ale podla teba mi nepôjde počitač na aktualizaciu softu v tom istom sat.prijimači ak mi to šlo pred 5 rokmi?Ak sa nepotrebujem hrat nejake super nove hry tak mi ten stary hardver staci.A nemusim ho menit. A ak si chcem pozerat HD programy tak si musim kupit hdčkovy prijimač,ale ak mi stači SD tak mi stači certifikovany stary prijimač + karta+zaplateny serv.poplatok. Čo by ste robili keby ste si zaplatili dialničnu znamku a na nejaky usek dialnice by vas nepustili lebo mate staršie auto?Aj ked splnujete podmienky na jazdu po dialnici. |
lubinoz
![]() |
|
RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...Satman,ja som v podstate neni proti serv.poplatku.Ale ked ho mam zaplateny na spravu karty a karta mi nefunguje tak ako ma tak by som mal mat nejaku šancu sa branit. Sak si platim nejaku službu u nejakej firmy. Neviem ako su spokojni tvoji zakaznici,ale ja sa snažim vyriešit problem kde si zakaznik kupoval pred x rokmi 2x5000 korun za karty,minuly rok zaplatil 14,40€ a teraz si ma robit vymenu. Pritom ma splnene požiadavky Skylinku na prevadzku. |
lubinoz
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |