Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu všet.progr

Jednomu zakaznikovi na karte 019763575.....,prijimač KAON 570 CR prestali ist CT1,CT2,CTsport,Primafamily,a NOVA,samozrejme servisny poplatok zaplateny.
Na dotaze helpdesk@skylink so mnu najprv riešili aby som identifikoval zakaznika pritom v tom jejich formulari nemaju žiadnu zmienku o identifikacii zakaznika,len čislo karty ktore som im tam samozrejme napisal.Mi nakoniec odpisali že nech si necham prijimač zapnuty na STV1 aspon hodinu,že mi posielaju znova zapisy-ktore som si ja posielal aj predtym a nepomohlo.A že u nich je všetko v tom najlepšom poriadku,aby si zakaznik zrobil výmenu a najlepšie aby si kupil aj nový prijimač.
Na otazku prečo vyberaju servisny poplatok aj na staršich cryptoworks kartach na ktorych nedokažu zabezpečit korektne fungovanie služby mi neodpovedeli.
Podotykam s kartou nemal problem skoro 5 rokov.
Skylink daval na vyber bud vymena alebo servisny poplatok,zakaznik si vybral druhu možnost a programy mu nejdu,pritom ma splnene požiadavky Skylinku-zaplateny ser.popl.+Cryptoworks prijimač+ kartu.
Poradite ako vyriešit problem?

lubinoz
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ako sa môže branit zakaznik,ak mu nejdu vš...

a od kedy sa objednáva cez Inter banking Flexi 7 ja keď si objednám tak to mam do 2 minút

dedko
Registrace: 1/2013

lubinoz

deje sa to presne tak ako sa tomu divíš:
1/ pokiaľ máš starý PC napr. s Win2000 alebo WinXP (to je ten tvoj prijímač CRW)
a/ nie si schopný prečítať ani dokument ktorý ti pošle kamarát v novšom worde
b/ mnohé internetové stránky neotvoríš, pretože sa ti objaví správa že tvoj prehliadač nepodporuje túto stránku a upgradovať si ho nemôžeš, pretože tvoje Windows to už neumožňujú
c/ kúpiš si novú myš, tlačiareň atd a tieto nebudeš schopný používať pretože nemajú drivre pre staré Windows a nikto ich už nebude vyvíjať.
Nezostáva ti nič iné, len kúpiť nový PC a k nemu nový Win.
A tak to ide dookola každé 2÷3 roky.

2/ ak máš staré auto, sú niektoré mestá, ktoré vyberajú dane za znečistenie ovzdušia starými autami

3/ niektorí ľudia si toť prednedávnom kúpili NMT mobilné telefony a potom prešiel vtedy Eurotel a globtel na GSM. Vieš koľko v roku 1995 stál mobilný telefón? A zo dňa na deň sa stal nepoužiteľným krámom, ktorý sa nedá podložiť ani pod nohu stola.

4/ minulý rok skončilo analogové vysielanie - terestrické aj satelitné. A telky ktoré majú ľudia sú im k ničomu a platia si aj "servisné poplatky" za príjem - zo zákona. U SL ho môžeš kedykoľvek zrušiť.

Dagy2
Registrace: 11/2010

dedko

Neviem ako to objednavas ty ,ale ja som to objednal 8.2. a doteraz mi to nenabehlo.

peter94
Registrace: 4/2006

Dagy2

Vidim že si nepochopil ti nič,
1,pokial mam stary počitač a stači mi,tak tam nemusim nič dokupovat a pôjde mi-ak mi stačia sd programy a mam splneme podmienky na prijem nemusim nič dokupovat,ak chcem pozerat HD-musim si kupit HD prijimač,ak chcem platene programy musim spravit vymenu-to su podmienky skylinku.
2,Skylink si dal tiež podmienku platby serv.poplatku-ktory je zaplateny a programy nejdu.
Takže ty zaplatiš za stare auto ekologicku dan a aj tak ta do toho mesta nepustia-to je v poriadku?
Ja beriem že technika ide do predu,ale toto nema s tym nič spoločne.
Zakaznik si zaplatil u skylinku podla jeho podmienok nejaku službu a ta mu neni na 100 percent dodana.
Keby to bola len jedna karta,ale je ich viac a viac a jedina odpoved od skylinku že oni maju všetko v poriadku a nech si zakaznik zrobi vymenu.
Ale asi to neni v poriadku ked zakaznik ma splnene podmienky skylinku a nejde mu to.
Kedže oni vyberaju poplatok na starej karte su povinny zabezpečit jej korektne fungovanie.

lubinoz

lubinoz musíš k tomu pořídit i kompatibilní přijímač. Chápeš. Vse funguje zadne problémy s příjmem nejsou. Až na sníh.
Tak je posli k Upc ať si vemou jejich přijímač a nemusí kupovat nový. Kdo chce byt u m7 musí počítat ze musí jednou asi za 5 let vyměnit železo. Já jedu na modul mascom a nemam žádný problém. Při koupi přijímače se musí přemýšlet. Nekupovat jen jednorazovku. To mi kdysi doporučili. A sem rád. Můj prodejce se vtom vyznal. A ušetřil mi peníze.

satman1
Registrace: 9/2010

lubinoz takže když splnili jejich podmínky tak mají jejich ověřené přijímače? Nebo naky starý levný šrot. Aby splnili podmínky m7 musí vlastnit i odpovídající přijímač. Co mají za přijímače na kterých to nejde. Napiš značky.

satman1

pro všechny

lubonoz má pravdu! Kaon 570CX byl certifikovaný přijímač s oficiálním SW CryptoWorks, přijímač fungoval a funguje s kartama CW naprosto v pohodě! Teda pokud systém CW stihl karty obsloužit.
Skylink má od pátku velké problémy, vypadly některé CW i ICE karty, není možné nic refreshovat, aktivovat .... Jejich stránky jsou dle mne napadnuty a neví si s tím rady. A díky neschopnosti Skylinku máme prodejci veselo na svých telefonech a to zcela zdarma!

Zip
Registrace: 1/2006

satman1

Zakaznik ma KAON 570 CX na ktorom je modro biele logo cryptoworks,a a som tu kartu skušal na homecaste aj topfilde.
Ja som to zakaznikovy nepredaval,len ma pekne poprosil že ma zaplatene a nejde.
Tu ide hlavne o princip,predsa ked sa s niekym dohodnem že mi odhadže sneh z dvora,ja mu zaplatim a on mi odhadže iba polovicu tak to neni v poriadku.
Ako som pisal doporučil som mu až si najde iny spôsob prijmu,sme v pohraničnej oblasti.
Viem tiež o x kartach kde to zatial ide v pohode,ale stretol som že boli a su problemy.

lubinoz

Zip,diki,ale ten zakaznik ma problem už dlkšie,ja samotny riešim s M7 tento problem už viac ako dva tyžne.

lubinoz

Pokud je to problém trvající déle než od včerejška, pak bych problém podle dosavadních info hledal v kartě.
Mám zkušenost, že vypnutá CW karta, kvůli nezaplacení SerPo, se nerozběhla ani po zaplacení a pomohl jen telefonát do skylinku. Pravděpodobně, protože karta byla 4 - 5 měsíců nezaplacená, byla ze systému vyřazena a někdo ji ručně musel po zaplacení znovu zařadit mezi funkční, automat to neumí i když zaplatit SP lze!
Skylink se samozřejmě snaží všemožně CW karty zrušit, ale kde mají určité skupiny lidí vzít prachy na nový přijímač, když v dříve doporučovaných CryptoWorks certifikovaných STB nové ICE nefungují korektně. A bohužel Kaon spadá do certifikovaných CW přijímačů, ve kterých ICE nejede korektně! Je to samo otázka FW přijímače, ale to by buď původní dovozce Kaonů, nebo výrobce a nebo Skylink musel výrobce k novému FW dotlačit, resp. výrobci zaplatit pár tisíc doláčů za napsání nového funkčního FW.

Zip
Registrace: 1/2006

dagy

S tym mrkvosoftom si troska prehnal. Ja prevadzkujem mimo ine pc dualboot ubuntu10.04,widndows xp na pentium 3 a no problem! A prehanas aj v inom.

Kasr
Registrace: 8/2008

Zakaznik mi tvrdil,že programy mu prestali ist tak tri tyžne po zaplateny,ale mam dojem že CT1 a CT2 idu aj ked nie je zaplatene.
Karta nebola nikdy odpojena.
Keby nebol KAON 570CX certifikovany tak mi z M7 odpišu že nepouživam certifikovany prijimač,ale odpisali že u nich je všetko v poriadku,kartu nemožno reklamovat lebo je staršieho data a ak by reklamacia nebola uznana tak straca šancu na vymenu.
Riešenie urobit vymenu + kupit novy prijimač pretože certifikovany Cryptoworks prijimač KAON 570CX s ICE kartami nefunguje korektne.
Odpisoval som im že ked nedokažu zabezpečit korektne fungovanie zakaznikovej karty,nech mu pošlu zdarma vymenu a ja ho prehovorim aby si kupil nejaky HD prijimač a nestratia zakaznika-ani sa už neozvali-ale ako si pisal si maju ine starosti.
V piatok som volal team liderovi technikov M7,ani sa so mnou nebavil,že je na služobnej ceste-ale pravda je asi niekde inde.

lubinoz

A s reklamaciami karty je to trocha smiesne!
Podla mna je treba reklamovat sluzbu!
Karta je iba prostriedok, ktory danu sluzbu umoznuje- ked sluzba nefunguje. prevadzkovatel by ju mal odstranit (trebars aj vymenou karty) !

Kasr
Registrace: 8/2008

kasr

Presne o to mi ide,reklamovat službu.
Pretože zakaznik plati a služba mu nejde na 100 percent.
Taktiež mi neodpisali ako môžem reklamovat tu jejich službu na spravu karty,za kroru si zakaznik plati.
Preto som dal dotaz tu.

lubinoz

lubinoz

lubinoz jenomže m7 cw přijímače už nedoporučuje už 3 roky co začali prodávat ic karty jenže spousta obchodníků to melo na háku a dal je prodávalo.
Proc mu nedoporucis výměnu přijímače. Je otázka času kdy začnou vysílat v mpg4. Vem jeho kartu dej ji ksobe do přijímače a to se rozjede. Na tom přijímací je slabý hardware tak to nestíhá.
lubinoz nic nevyreklamujes řeknou mu ze má nepotporovany přijímač. A u Upc se sním ani bavit nebudou tam mu řeknou ze za jinaci přijímače než doporucene neodpovídají.

satman1

Zip a jak to že v mascom modulu jedou bez problémů?

satman1

satman1

prosim ta stale ta ista pesnička,skus si aspon prečitat moje prispevky,kde pišem že karta,bola vo viacerych aj certifikovanych prijimačoch a uvedene programy nejdu narozdiel od HD programoch.
Pochop už konečne že problem nie je v železe,lebo to by mi z M7 ako prve odpisali že ma zakanik necertifikovany prijimač.
Poznam spustu zakaznikov M7 s tymto prijimačom a nemaju zatial problem.
To že M7 už tri roky nedoporučuje cw prijimače beriem,ale slubovali kto splna jejich podmienky a system bude aktivny nemusia nič menit.
Prečo teda nezrušili zrovna cely cw?Kolko zakaznikov by im zostalo?
Inač pre tvoju informaciu do prijimača ktory ma zakaznik ide dat v pohode aj ten tvoj ospevovany mascom modul.
Poznam dost zakaznikov M7 ktory použivaju stare necertifikovane prijimače s uni čitačkami,sem tam mi niekto zavola pošlem zapis-ked nepomôže donesu kartu dam do prijimača kde sa zapisy načtu a zas maju pokoj,ale vedia že to nebude donekonečna a čas kedy budu musiet menit pride.
Na druhu stranu poznam tiež zakaznikov krory použivaju SKYLINK READY a maju ešte častejšie problemy.
Ako vieš že som zakaznikovi nedoporučoval že si ma spravit vymenu.
Ale on si zvolil zaplatenie servisneho poplatku,tym padom si zaplatil u M7 nejaku službu,na spravu karty kde oni nie su schopni na 100 percent dodržat korektne fungovanie karty.
Aj ked deklarovali že sa nič menit nemusi,a tym padom aj vyberaju poplatok.
Neverim že sa nenajde nejaky zakaznik ktory ma alebo mal problem s kartou a mascom modulom.

lubinoz

peter94

ja si dobíjam kredit na skylinku,dobytie trva 2 dni pracovných a tak si objednávam baličky

dedko
Registrace: 1/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra