![]() |
|
Dekódovací modu pro TechnisatAhoj vespolek :-)Mám Technisat Technistar S1 a zdá se, že odešel dekódovací modul Technicrypt CW (používám s kartou Skylink ICE). Přijímač jen hlásí, že se inicializuje modul ve slotu 1. Když tam dám CI modul z druhého satelitu, tak to naběhne. To už asi nerozchodím? Nebo nějaká rada? Budu asi muset koupit nový, ale to seženu jen moduly Irdeto CI+. Kdysi mi z důvodu nahrávání radili koupit ještě CW modul CI bez +. Nebude proto lepší koupit koupit bazarový Cryptoworks CI modul? Nebo je to jedno? Radší bych nový se zárukou, ale mám k satelitu připojený externí HDD na nahrávání a nerad bych, aby se mi nahrávky někdy začaly díky kódování Irdeto nebo CI+ kódovat... (Hrozí to?) Pokud bych kupoval starší CW modul, nevím jaký, na Aukru momentálně Technisat nenabízí, našel jsem jen Eurocam, Mascom, Phipips a SMIT... |
Markil
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modu pro TechnisatMám síce TechniSat TechniStar SIR,ale mám v ňom modul SMIT Irdeto (karta Irdeto) a nahrávky sú nekódované. |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modu pro Technisat1/ ako sa chová ten Technicrypt CRW modul v druhom prijímač? Tiež neustále "inicializuje" ?2/ platí tak ako píše thud. 3/ Pokiaľ starší tak do TechniSatu určite nie Eurocam. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modu pro TechnisatMoje postřehy k CAM v TechniStar S1: Já normálně v tomto přístroji používám stařičký Smit CRW (zelenomodrý) k plné spokojenosti. Zkoušel jsem v něm i další dva CAM:1. CAM Mascom: Má problémy (zřejmě po zahřátí provozem, asi tak po půl hodině) s dekódováním na TP DVB-S2 s 8PSK a FEC 5/6 (např. TP SateliteBG). Zkoušel jsem SW 1.20, 1.23 i 1.25 a vše špatně. 2. CAM TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+. Nahrávka odkódovaná, ale problém při zapínání přístroje. CAM by měl (podle informace v návodu) při prvním zapnutí přístroje s tímto modulem dát hlášku, že je modul CI+ inicializován. Tato hláška se potvrzuje tlačítkem "OK" na dálkovém ovládání. Při každém dalším zapnutí už by tato hláška být neměla. U mě se však občas objevila i u některých dalších zapnutích přístroje. Tato "drobnost" měla za následek i to, že se třeba nenahrál naprogramovaný pořad. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Dekódovací modu pro TechnisatKolego, pořiď si modul SMIT IRDETO HD CI/CI+ - je 100% funkční. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Re Dagy21/ ako sa chová ten Technicrypt CRW modul v druhom prijímač? Tiež neustále "inicializuje" ?Ano chová se úplně stejně... Stále inicializuje a nic. Nějaká šance na opravu? |
Markil
![]() |
|
Re CESKterý typ doporučuješ? Takový: http://www.kenex.cz/ci-moduly/irdeto-irdeto-skylink-ca-modul-smit.htmlnebo takový: http://www.e-satelity.cz/irdeto-irdeto-skylink-ca-modul-smit/ Nebo jsou to stejné karty jen s jinou nálepkou? |
Markil
![]() |
|
MarkilAhoj, ten z Kenexu ne ( je CI ) a Ty máš v Technisatu S1 rozhraní CI+, ano kup ho v e-satelitech a dej při objednávce jasnou poznánku " Smit Irdeto HD CI/CI+ ". A info všem : u modulů SMIT Irdeto poznáte rozhraní modulu na spodní ETIKETĚ. Jak : modul CI+ má "1" KÓD např. OAF1 114930686 a nad ním je jedna řada černých čárek něco jako "ean" kod.. Modul Smit Irdeto HD CI/CI+ má "2" KÓDY např. OAF1 1166206610 a zas nad ním "ean" a další údaj např. Chip ID 2148197245 a zas nad ním "ean - čárky". Jo kolegové ty obrázky přední etikety modulu jsou k ničemu, ještě že to některé odborné E-shopy dokážou popsat, co vlastně prodávaj. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |